Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    12. Studeni 2019. 01:02

Cure kako je u vas bilo krvarenje nakon poroda, boja i intenzitet? Dejo i Luce kako vama nakon carskog?

Meni je prvih par dana bolnice jace i crvenkasto, pogotovo nakon dojenja i kontrakcija, onda otkad sam doma, zadnjih 10ak-15 dana je narancasto, bljedunjavo i ono pomalo, maltene dosta 1 ulozak u danu, nekad skoro nista nema. A evo vcrs mi nakon dugo vremena ide crveno opet, i dalje mala kolicina al me zabrinulo jel normalno da sad nakon 22 dana od poroda opet se vraca crvenija boja... jel moguce da sam se preforsirala danas il se samo cistim jos?

Isli smo danas prijavit bebu pa sam setala jos dva sata iza toga, i onda malo usisala i pospremila po kuci, nisam mirovala bas danas nakon svog ovog vremena...

12. Studeni 2019. 01:06

Kod mene je od poroda islo normalno nije uopce bilo obilno i sto kazem bio bi dosta jedan ulozak poslje i onda je islo nesto malo, pa sam imala kao ovulaciju bilo je onako kao dosta sluzi i sve njesta žnj bzvz i 27 dan je opet pocelo dosta crvenkasto sto sam ja mislila da je menga, e sad jeli bila nije li nezz 🙄 i tako islo 5,6 dana i onda opet stalo i sredinom 10mj sam dobila mengu.. Mislim da ti je to normalno, malo vise se pricuvaj nemoj se puno forsirati s setanjem al kad pogledaš mozda je i bolje da se to sve ocisti ipak 9mj nije je bilo 😁

Venus
    12. Studeni 2019. 01:13

Da moguce, ma ja ne znam ni koliko dugo je uopce normalno da se krvari, a da to nije menga. I kako znati da je menga menga kad krene? 😅

Ma tesko mi je odolit vise, izludi kuca i rutine...

• Noemi1
    12. Studeni 2019. 02:03

ayla

Noemi1

ayla

Noemi pa nezz stvarno sto je nisam imala, nadam se da je afta ja uvijek imam neke crne misli, planiram sutra do zubarice pa da pogleda mozda zna sto ako ne onda do dr opce, sva se uspanicim uvijek 😣😣😣 primjetila sam da sam bas baksuz sto se tice toga svega sve na mene leti ko muve na gov.. 🙄🙄
    Pa da budale ja to jos nisam cula da se treba vaditi svaki put doslovno 🙄🙄

Da, i prije svake operacije vadis 🤦
    Aa jel te pece to il? Ma daj nemoj se sekirat, vjerojatno afta zbog pada imuniteta, iscrpljenosti, umora, stresa (sa svekrivom). Moze bit i herpes, nema sta drugo bit 😊

Da znam, rekla mi sestra 🙄🙄
    Pa nezz ni sama vidim mjehurić i sad se manje crveni al kao da u mjehuricu ima vode.. Budem ja za svaki slučaj otisla 🤪

Haha ma samo odi, dat ce ti nesto vec za to anaftin il tak nest 😀

• Noemi1
    12. Studeni 2019. 02:17

Venus

Da moguce, ma ja ne znam ni koliko dugo je uopce normalno da se krvari, a da to nije menga. I kako znati da je menga menga kad krene? 😅

Ma tesko mi je odolit vise, izludi kuca i rutine…

Hahah mozes samo sumnjat da si dobila mengu ili ak imas bolne ovulacije pa po tom skuzis. A meni je bila dost dugo svjeza krv nekih mj dana, pa se smanjilo pa opet krenulo. To kad je opet krenulo je bila menga. Iducu dobila za 27 dana. Al ti dojis pa ne moras mengu dobit jos par mj. 🤷

12. Studeni 2019. 02:32

Venus

Ma tesko mi je odolit vise, izludi kuca i rutine…

Ma ni ja nezz 😂😂😂 ja predpostavljam da je ovo sad bila vidjet cu ovaj mj sto ce biti.. I meni je dosta kuce i glavna relacija kuhinja, soba  i wc 🤯

12. Studeni 2019. 02:33

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi pa nezz stvarno sto je nisam imala, nadam se da je afta ja uvijek imam neke crne misli, planiram sutra do zubarice pa da pogleda mozda zna sto ako ne onda do dr opce, sva se uspanicim uvijek 😣😣😣 primjetila sam da sam bas baksuz sto se tice toga svega sve na mene leti ko muve na gov.. 🙄🙄
    Pa da budale ja to jos nisam cula da se treba vaditi svaki put doslovno 🙄🙄

Da, i prije svake operacije vadis 🤦
    Aa jel te pece to il? Ma daj nemoj se sekirat, vjerojatno afta zbog pada imuniteta, iscrpljenosti, umora, stresa (sa svekrivom). Moze bit i herpes, nema sta drugo bit 😊

Da znam, rekla mi sestra 🙄🙄
    Pa nezz ni sama vidim mjehurić i sad se manje crveni al kao da u mjehuricu ima vode.. Budem ja za svaki slučaj otisla 🤪

Haha ma samo odi, dat ce ti nesto vec za to anaftin il tak nest 😀

A vidjet cu 

• Jeja4
    12. Studeni 2019. 06:30

Noemi1

Jeja4

Mene sad pita sestra jesam li donijela krvnu grupu, reko, nije mm uspio pronaci, donijet ce sutra. Kaze, ne mozemo cekati do sutra, ono, wtf? Kaj je tak hitno, pa ako je preenklampsija, hoce me nocas poradjati? Cekam vecernju vizitu da pitam. Barem bi da me nocas ostave da se naspavam 🙄, ne mogu jos jednu noc probdijeti

Jeja4

Mene sad pita sestra jesam li donijela krvnu grupu, reko, nije mm uspio pronaci, donijet ce sutra. Kaze, ne mozemo cekati do sutra, ono, wtf? Kaj je tak hitno, pa ako je preenklampsija, hoce me nocas poradjati? Cekam vecernju vizitu da pitam. Barem bi da me nocas ostave da se naspavam 🙄, ne mogu jos jednu noc probdijeti

🙄 pa naprave tu krvnu grupu za 2min 🤷 ne znam sto im je to problem 🤔 jel bila vizita? Sta kazu?

Nije bilo vizite. Mm je uspio naci knjizicu, poslikati i poslati.mi na mob. Pitala sam seatru jel im to ok za pocetak, kaze da, ali neka sutra donese. Pitam kaj je tak hitno, kaze pa u terminu ste, moze svaki cas krenuti pa da imaju. Ajd auper, mogli ste mi odmah reci a ne da se sekiram bezveze. Jutros cu znati vise.

• Jeja4
    12. Studeni 2019. 06:31

ayla

Jeja4

🙄🙄🙄🙄 A kao nemogu sami izvaditi krvnu grupu? Ja sam dosla s krvnom grupom al su morali ici vaditi da je papir star 🙄🙄🙄 neb da se promjenila krv

To mi nije jasno, pa ne promijeni ti se krv tokom zivota 🙄🙄🙄

• Jeja4
    12. Studeni 2019. 06:39

Frajla

Jeja nadam se da ce te bar pustiti da se naspavas….
    Krvna grupa, moz mislit drame, ko da ne mogu sami. A u najgorem slucaju dat ce 0- i gotovo
    Zapravo ni nekuzim sta nam ne upisu u krvnu grupu u osnovne podatke kojima pristupaju preko broja zdravstvene 🤔
    Kako ti je bio tlak kasnije na mjerenjima?

Normalan, navecer 125/80, sad ujutro 130/70. Tocno sam se jucer prepala, mm me iznervirao dan prije a  nisam vise imala normabela i to je bilo to, jos se nisam bila ni naspavala plus salica kave ali ono ogromna. 
    Sad zudim za kavom a automat na hodniku van dosega tj. zakljucana vrata 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.