Dosla sam doma, malo odspavala i lijecim sinuse, jucer me primilo a sauna u sobama i zagusljiv zrak u bolnici ne pomaze. Samo mi je jos to sad trebalo.
Od kad sam danas bila na uzv, stalno me dolje steze i probada, nemam bolova u ledjima, samo dolje stegne, pogotovo kad uatanem. Mislim da ce malecka brzo van.
Nadam se da ce sinusi proci do poroda….
Trudovi kao i porod su skroz individualni
Moji nemaju uopce veze s ledima, samo naprijed bole 🙃
Auuu, da se ja ne bi jos danas vracala nazad 😱….dan je zreo za odmor i lezanje, neka jos mrvac priceka 😉. Sad sam popila magnezij da se malo smiri pa cemo vidjeti.
Danas je puni mjesec tako da ocekuj svasta
A joj….valjda nece, sad se nakon magnezija smirilo. Bas mi danas treba odmor, nekako jos nisam spremna 🤣🤣🤣🤣
E bas zato sto nisi moglo bi 🙈🙈😂😂
Dosla sam doma, malo odspavala i lijecim sinuse, jucer me primilo a sauna u sobama i zagusljiv zrak u bolnici ne pomaze. Samo mi je jos to sad trebalo.
Od kad sam danas bila na uzv, stalno me dolje steze i probada, nemam bolova u ledjima, samo dolje stegne, pogotovo kad uatanem. Mislim da ce malecka brzo van.
Nadam se da ce sinusi proci do poroda….
Trudovi kao i porod su skroz individualni
Moji nemaju uopce veze s ledima, samo naprijed bole 🙃
Auuu, da se ja ne bi jos danas vracala nazad 😱….dan je zreo za odmor i lezanje, neka jos mrvac priceka 😉. Sad sam popila magnezij da se malo smiri pa cemo vidjeti.
Danas je puni mjesec tako da ocekuj svasta
Aaaa, zato su nas ranije pustili doma, da si naprave mjesta za ove sto ce doci nocas 😆
Vi koje ste rodile, koliko su vam pogodili kilažu? Meni je trenutno 3500 +-500 😩
Frajla kako je na odjelu babinjaca? Kolko vas je u sobi, uvjeti, bebe s vama, posjete?
Pa meni je bilo ok (puno bolje nego zadnji put kad sam bila na patologiji trudnoce zbog guzve)
Imaju gumbici za zvati sestre za mame i sestre za bebe. I krevet ima onaj daljinski za podesavanje. Nas smo bile 3, neznam kako je u drugim sobama. Malo je nagurano jer su ipak 3 kreveta, 3 ormarica/stolica i 3 krevetica za bebe, ali snades se.
Plahte ne mjenjaju i ne namjestaju krevet (valjda da ne gnjave), ali uvjek mozes traziti novi podlozak koji ide pod guzu ako ga zakrvaris. Inace je cisto, brisu pod 2 put dnevno, kos za smece prazne par put dnevno. Wc smo mi imali svoj, a cini mi se da neke sobe idu dvije u jedan 🤔 ali izade se u hodnik, ne ide se iz sobe, sto je meni jos bolje da nit te tko slusa nit smrdi u sobu. I u wc u kantu se moraju ici bacati pelene (i ulosci naravno). U sobi ima umivaonik i sapun i papira i dez sredstvo za ruke.
Neke sestre dodu pitati jel treba mlpomoci oresvuci bebu i jel treba sta protiv bolova, neke ne, ali uvjek mozes zvati (ja sam prvi dan zvala za tabletu jer nitko nije pito)
Hrana mi je isto bila ok, al ja nisam izbirljiva 🙈 i ako dojis ili nesto radis nije da ti odma odnesu jelo 🤪
Bebe su s nama, oko 7 ujutro idu na kupanje i vrate ih za cca sat vremena (mi smo se onda tusirale). Navečer mozes traziti da ju uzmu, to bude cca od ponoci do 4-5 ujutro. Ja nisam htjela da ga uzimaju...
Za posjete sestra rekla da djeca mogu biti cijelo vrijeme, a odrasli jedno po rodilji i da se izmjenjuju, al tog se nitko ne drzi 🙊 prvo jutro mi je muz donio stvari za bebu i pustili su njega i malog u sobu, inače su posjete od 16-17 svaki dan. Popodne su mi bili roditelji bez problema, ovoj zenskoj pored je doslo preko 10 ljudi 😱 al onda je s njoma izasla na hodnik.
Vi koje ste rodile, koliko su vam pogodili kilažu? Meni je trenutno 3500 +-500 😩
Meni su pogodili. Roden s 3560 u ned, utorak prije procjenjen na 3400
Ali recimo cimerici je procjena bila 3900, a beba je isto bila oko 3500
Vecer svima curke.. dali meni moze netko obijasniti.. kad pocnu trudovi krenu odmah svaku minutu ili 2? Jer kad zamislim sebe onda si mislim koju onda kondiciju trebam imat da tako duboko disem svaku minutu… ja onda vec sada znam da je to nemoguce za mene
Meni su rekli 3500 da ce imati do kraja al dan tj vece prije neg sam rodila procijenjena na 3330 a ona bila 3270 😊 pitanje ko radi i ko se razumi bolje i to
Vecer svima curke.. dali meni moze netko obijasniti.. kad pocnu trudovi krenu odmah svaku minutu ili 2? Jer kad zamislim sebe onda si mislim koju onda kondiciju trebam imat da tako duboko disem svaku minutu… ja onda vec sada znam da je to nemoguce za mene
Pred kraj tj sami izgon ti bude tako na minut dva, al nekome kao meni oko 10h trudova svakih 2,3,4 min kako koji 😵
Bila ja kod zubarice upalila se zljezda slinovnica i valja imam jednu aftu koju ja nisam skuzila uopce 🙄🙄 al bolje i to neg nes drugo 😂
Ajd super 😁 nisu tvoje crne misli 😁
Bila ja kod zubarice upalila se zljezda slinovnica i valja imam jednu aftu koju ja nisam skuzila uopce 🙄🙄 al bolje i to neg nes drugo 😂
Ajd super 😁 nisu tvoje crne misli 😁
Da bas to 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji