Jutro,
Na putu za TA, totalno neispavana, budna prakticki, vise manje od 3h, pocela me i neka prehlada hvatati, samo mi jos sad i to fali, tlak doma 142/92 🙄, vidjet cemo kakav ce tamo biti. Samo da se nekako dokotrljam do tamo, bas sam danas nikakva.
Sretno 😘
Ovo cmoljivo vrijeme sigurno isto ne pomaze cijeloj situaciji
October, čestitam! :) Želim ti brz oporavak!
Netko je pitao za dojenačke akne. Moj beban ih je imao. Čistila sam kamilicom i fiziološkom, ali mu je koža postala previše isušena i crvena pa sam otišla kod pedijatrice. To ipak nije bilo tako strašno kako je meni izgledalo pa mi je rekla da mu 2 puta dnevno namažem Pavlovićevom kremom (imam onu koju rade u ljekarni) ili Bepanthenom. Za par dana je krenulo nabolje tako da nije bilo potrebe ići opet kod nje. Da je bio teži slučaj dala bi mu kremu s kortikosteroidima. Sad mu je lice bez akni. Pitala sam ju koliko bi to moglo potrajati. Kaže da je to individualno.
Cure moje, povijest se ponavlja. Tlak 160/100, ostajem u bolnici. Isto kao sa prvom kceri. 39 tj, tlak bio 150/100, ostala. Na prijemu vec bio normalan. Sad cemo vidjeti, cekam.....
Cure moje, povijest se ponavlja. Tlak 160/100, ostajem u bolnici. Isto kao sa prvom kceri. 39 tj, tlak bio 150/100, ostala. Na prijemu vec bio normalan. Sad cemo vidjeti, cekam…..
A joj, bas mi zao
Al bar si ovaj put psihicki pripremljena....javljaj stanje
Cure moje, povijest se ponavlja. Tlak 160/100, ostajem u bolnici. Isto kao sa prvom kceri. 39 tj, tlak bio 150/100, ostala. Na prijemu vec bio normalan. Sad cemo vidjeti, cekam…..
Joj drži se 😘
A jooj 😣 nis jos ne znas ni hoce ti inducirat zbog tlaka?
Sad su mi mjerrili ponovno, 145/85 je, izvadili mi krv i dala sam urin pa ce napraviti nalaze na preenklampsiju. Zvala mm da mi ide po stvari jer ce me zaprimiti pa ce vidjeti dalje kak ce se to kretati.
Ne znam, cekam sad nalaze krvi i urina pa ce vidjeti da li cu mozda kuci ili cemo cekati ovdje da samo krene ili inducirati ili carski.....bas me sad strah, ne znam kaj ocekujem
Ne znam, cekam sad nalaze krvi i urina pa ce vidjeti da li cu mozda kuci ili cemo cekati ovdje da samo krene ili inducirati ili carski…..bas me sad strah, ne znam kaj ocekujem
A jooj,bas mi je zao😓😓 Drzim fige za najbolji moguci scenarij😘😘
Thx 😘.
Sortiraj odgovore
Najstariji