Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    11. Studeni 2019. 08:32

Jeja4

Jutro,
    Na putu za TA, totalno neispavana, budna prakticki, vise manje od 3h, pocela me i neka prehlada hvatati, samo mi jos sad i to fali, tlak doma 142/92 🙄, vidjet cemo kakav ce tamo biti. Samo da se nekako dokotrljam do tamo, bas sam danas nikakva.

Sretno 😘
    Ovo cmoljivo vrijeme sigurno isto ne pomaze cijeloj situaciji

LollyBB
    11. Studeni 2019. 09:02

October, čestitam! :) Želim ti brz oporavak! 
    Netko je pitao za dojenačke akne. Moj beban ih je imao. Čistila sam kamilicom i fiziološkom, ali mu je koža postala previše isušena i crvena pa sam otišla kod pedijatrice. To ipak nije bilo tako strašno kako je meni izgledalo pa mi je rekla da mu 2 puta dnevno namažem Pavlovićevom kremom (imam onu koju rade u ljekarni) ili Bepanthenom. Za par dana je krenulo nabolje tako da nije bilo potrebe ići opet kod nje. Da je bio teži slučaj dala bi mu kremu s kortikosteroidima. Sad mu je lice bez akni. Pitala sam ju koliko bi to moglo potrajati. Kaže da je to individualno. 

• Jeja4
    11. Studeni 2019. 10:15

Cure moje, povijest se ponavlja. Tlak 160/100, ostajem u bolnici. Isto kao sa prvom kceri. 39 tj, tlak bio 150/100, ostala. Na prijemu vec bio normalan. Sad cemo vidjeti, cekam.....

Frajla
    11. Studeni 2019. 10:20

Jeja4

Cure moje, povijest se ponavlja. Tlak 160/100, ostajem u bolnici. Isto kao sa prvom kceri. 39 tj, tlak bio 150/100, ostala. Na prijemu vec bio normalan. Sad cemo vidjeti, cekam…..

A joj, bas mi zao 
    Al bar si ovaj put psihicki pripremljena....javljaj stanje

• ReginaP
    11. Studeni 2019. 10:27

Jeja4

Cure moje, povijest se ponavlja. Tlak 160/100, ostajem u bolnici. Isto kao sa prvom kceri. 39 tj, tlak bio 150/100, ostala. Na prijemu vec bio normalan. Sad cemo vidjeti, cekam…..

Joj drži se 😘

• Noemi1
    11. Studeni 2019. 10:33

Jutroo cure ☕ 

• Noemi1
    11. Studeni 2019. 10:35

Jeja4

A jooj 😣 nis jos ne znas ni hoce ti inducirat zbog tlaka?

• Jeja4
    11. Studeni 2019. 10:35

Sad su mi mjerrili ponovno, 145/85 je, izvadili mi krv i dala sam urin pa ce napraviti nalaze na preenklampsiju. Zvala mm da mi ide po stvari jer ce me zaprimiti pa ce vidjeti dalje kak ce se to kretati.

• Jeja4
    11. Studeni 2019. 10:41

Noemi1

Jeja4

Ne znam, cekam sad nalaze krvi i urina pa ce vidjeti da li cu mozda kuci ili cemo cekati ovdje da samo krene ili inducirati ili carski.....bas me sad strah, ne znam kaj ocekujem

• Jeja4
    11. Studeni 2019. 11:36

Deja1988

Jeja4

Noemi1

Jeja4

Ne znam, cekam sad nalaze krvi i urina pa ce vidjeti da li cu mozda kuci ili cemo cekati ovdje da samo krene ili inducirati ili carski…..bas me sad strah, ne znam kaj ocekujem

A jooj,bas mi je zao😓😓 Drzim fige za najbolji moguci scenarij😘😘

Thx 😘. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.