Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jeja4
    10. Studeni 2019. 17:58

Frajla

Gdje nam je jeja? Ubrzano sauga za svaki slucaj? 🙃

Hehe, evo me, kuca cista, sve spremno 😁.
    Razmisljam si, navecer se volim namazati cesnjaka, sto zbog tlaka, a sto mi pase i sad ai zamislim da pukne vodenjak, moram ici radjati a smrdim po ceanjaku sve u sesnaest 🤣🤣🤣🤣

• Jeja4
    10. Studeni 2019. 18:04

october30

Evo da se javim…. Stigla Zoe jutros u 11:07 duga 52, teska 3840
    Pisem o porodu kad si poslozim sve u glavi… Bilo je zanimljivo 😁

Cestitam 😁

• Noemi1
    10. Studeni 2019. 19:25

Jeja4

Frajla

Gdje nam je jeja? Ubrzano sauga za svaki slucaj? 🙃

Hehe, evo me, kuca cista, sve spremno 😁.
    Razmisljam si, navecer se volim namazati cesnjaka, sto zbog tlaka, a sto mi pase i sad ai zamislim da pukne vodenjak, moram ici radjati a smrdim po ceanjaku sve u sesnaest 🤣🤣🤣🤣

Hahha sta te briga 😂 ionak tam izgubis osjecaj srama 😂

• Kengurica
    10. Studeni 2019. 19:37

Frajla i October čestitam! 
    Frajla pa ti si rodjena rodilja 😄. Stvarno odlicno. Jesi u sv Duhu bila ili promijenila ipak bolnicu?

• Zara88
    10. Studeni 2019. 22:20

October cestitam! 

lala3
    10. Studeni 2019. 23:27

Opa, pocele bebice opet 🌞🌞🌞.. valjda cu i ja uhvatiti ovaj vozic 🤪
    Frajla cestitam, super porod, sve brzo proslo, za pozeljeti
    Oktober cestitam, velika djevojcica, bas se veselim citanju i tvoje price s poroda
    Terminuse 🙃 Frajla se progurala preko reda, Zara nisi zavela red, ti si bila sljedeca 😊.. Bas me neka euforija uhvatila kad vidim da su bebe opet krenule, bit ce da ovaj puni mjesec ima neke veze...
    Zara, Jeja, Ivana i Marija, ko ce prije 🤪.. Sta se kod vas desava? Mislim da nas je samo pet ostalo od ovih sto se javljamo, sorry ako sam koga zaboravila.. 
    Ja sam juce zavrsila ponovnu generalku u stanu, sinoc u 11 pravila tortu, nisam mogla spavati 🙈, pa nek ostane u slucaju da sutra bude ostanak u bolnici.. Danas samo ostavila tusiranje djece i sebe, eucak za sutra napravila i eto, sad mogu i ja u rađaonu 😂.. Prozore sam ponovo prala 🙈, nisam dragom smjela ni reci.. Zato leđa sinoc boljela, posteno, ali eto bitno je da je sve sređeno 🤪

• Noemi1
    11. Studeni 2019. 00:53

lala3

Frajlacestitam, super porod, sve brzo proslo, za pozeljeti
    Oktober cestitam, velika djevojcica, bas se veselim citanju i tvoje price s poroda
    Terminuse 🙃 Frajlase progurala preko reda, Zaranisi zavela red, ti si bila sljedeca 😊.. Bas me neka euforija uhvatila kad vidim da su bebe opet krenule, bit ce da ovaj puni mjesec ima neke veze…
    Zara, Jeja, Ivana i Marija, ko ce prije 🤪.. Sta se kod vas desava? Mislim da nas je samo pet ostalo od ovih sto se javljamo, sorry ako sam koga zaboravila..
    Ja sam juce zavrsila ponovnu generalku u stanu, sinoc u 11 pravila tortu, nisam mogla spavati 🙈, pa nek ostane u slucaju da sutra bude ostanak u bolnici.. Danas samo ostavila tusiranje djece i sebe, eucak za sutra napravila i eto, sad mogu i ja u rađaonu 😂.. Prozore sam ponovo prala 🙈, nisam dragom smjela ni reci.. Zato leđa sinoc boljela, posteno, ali eto bitno je da je sve sređeno 🤪

Ajme menii, pa kako mozes sve to obavit, a uskoro ces rodit? Meni u 37tt bilo sve tesko 😅 usisavala s pauzama 😂 hahha svaka ti cast 😀 

• Zara88
    11. Studeni 2019. 02:32

lala3

Frajlacestitam, super porod, sve brzo proslo, za pozeljeti
    Terminuse 🙃 Frajlase progurala preko reda, Zaranisi zavela red, ti si bila sljedeca 😊.. Bas me neka euforija uhvatila kad vidim da su bebe opet krenule, bit ce da ovaj puni mjesec ima neke veze…

Pa eto vidis uvijek nekto mora prije reda 😁. Ja cu u srijedu na carski, a vjerujem da ce i ostale cure uskoro. Sretno svima sutra na pregledu!

Frajla
    11. Studeni 2019. 07:31

Nisam preko reda, ja sam jos kad ikad rekla da cu izmedu 5.i 10.11. roditi 🤪

• Jeja4
    11. Studeni 2019. 08:16

Jutro,
    Na putu za TA, totalno neispavana, budna prakticki, vise manje od 3h, pocela me i neka prehlada hvatati, samo mi jos sad i to fali, tlak doma 142/92 🙄, vidjet cemo kakav ce tamo biti. Samo da se nekako dokotrljam do tamo, bas sam danas nikakva.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.