Cure moje, povijest se ponavlja. Tlak 160/100, ostajem u bolnici. Isto kao sa prvom kceri. 39 tj, tlak bio 150/100, ostala. Na prijemu vec bio normalan. Sad cemo vidjeti, cekam.....
Cure moje, povijest se ponavlja. Tlak 160/100, ostajem u bolnici. Isto kao sa prvom kceri. 39 tj, tlak bio 150/100, ostala. Na prijemu vec bio normalan. Sad cemo vidjeti, cekam…..
A joj, bas mi zao
Al bar si ovaj put psihicki pripremljena....javljaj stanje

Cure moje, povijest se ponavlja. Tlak 160/100, ostajem u bolnici. Isto kao sa prvom kceri. 39 tj, tlak bio 150/100, ostala. Na prijemu vec bio normalan. Sad cemo vidjeti, cekam…..
Joj drži se 😘

A jooj 😣 nis jos ne znas ni hoce ti inducirat zbog tlaka?

Sad su mi mjerrili ponovno, 145/85 je, izvadili mi krv i dala sam urin pa ce napraviti nalaze na preenklampsiju. Zvala mm da mi ide po stvari jer ce me zaprimiti pa ce vidjeti dalje kak ce se to kretati.
Ne znam, cekam sad nalaze krvi i urina pa ce vidjeti da li cu mozda kuci ili cemo cekati ovdje da samo krene ili inducirati ili carski.....bas me sad strah, ne znam kaj ocekujem
Ne znam, cekam sad nalaze krvi i urina pa ce vidjeti da li cu mozda kuci ili cemo cekati ovdje da samo krene ili inducirati ili carski…..bas me sad strah, ne znam kaj ocekujem
A jooj,bas mi je zao😓😓 Drzim fige za najbolji moguci scenarij😘😘
Thx 😘.
Draga moja u istom smo sosu, evo i ja primljena u bolnicu.. Najdalje ce do petka cekati.. Ako nista prije ne krene.. visok pritisak, otoci, eto sad valja cekati..
Lala, jeja sretno vam, nadam se da ce sve biti ok i da ce te sto prije roditi da vam se tlakovi smire 😘
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji