Gdje nam je jeja? Ubrzano sauga za svaki slucaj? 🙃
Hehe, evo me, kuca cista, sve spremno 😁.
Razmisljam si, navecer se volim namazati cesnjaka, sto zbog tlaka, a sto mi pase i sad ai zamislim da pukne vodenjak, moram ici radjati a smrdim po ceanjaku sve u sesnaest 🤣🤣🤣🤣
Hahha sta te briga 😂 ionak tam izgubis osjecaj srama 😂

Frajla i October čestitam!
Frajla pa ti si rodjena rodilja 😄. Stvarno odlicno. Jesi u sv Duhu bila ili promijenila ipak bolnicu?

Opa, pocele bebice opet 🌞🌞🌞.. valjda cu i ja uhvatiti ovaj vozic 🤪
Frajla cestitam, super porod, sve brzo proslo, za pozeljeti
Oktober cestitam, velika djevojcica, bas se veselim citanju i tvoje price s poroda
Terminuse 🙃 Frajla se progurala preko reda, Zara nisi zavela red, ti si bila sljedeca 😊.. Bas me neka euforija uhvatila kad vidim da su bebe opet krenule, bit ce da ovaj puni mjesec ima neke veze...
Zara, Jeja, Ivana i Marija, ko ce prije 🤪.. Sta se kod vas desava? Mislim da nas je samo pet ostalo od ovih sto se javljamo, sorry ako sam koga zaboravila..
Ja sam juce zavrsila ponovnu generalku u stanu, sinoc u 11 pravila tortu, nisam mogla spavati 🙈, pa nek ostane u slucaju da sutra bude ostanak u bolnici.. Danas samo ostavila tusiranje djece i sebe, eucak za sutra napravila i eto, sad mogu i ja u rađaonu 😂.. Prozore sam ponovo prala 🙈, nisam dragom smjela ni reci.. Zato leđa sinoc boljela, posteno, ali eto bitno je da je sve sređeno 🤪
Frajlacestitam, super porod, sve brzo proslo, za pozeljeti
Oktober cestitam, velika djevojcica, bas se veselim citanju i tvoje price s poroda
Terminuse 🙃 Frajlase progurala preko reda, Zaranisi zavela red, ti si bila sljedeca 😊.. Bas me neka euforija uhvatila kad vidim da su bebe opet krenule, bit ce da ovaj puni mjesec ima neke veze…
Zara, Jeja, Ivana i Marija, ko ce prije 🤪.. Sta se kod vas desava? Mislim da nas je samo pet ostalo od ovih sto se javljamo, sorry ako sam koga zaboravila..
Ja sam juce zavrsila ponovnu generalku u stanu, sinoc u 11 pravila tortu, nisam mogla spavati 🙈, pa nek ostane u slucaju da sutra bude ostanak u bolnici.. Danas samo ostavila tusiranje djece i sebe, eucak za sutra napravila i eto, sad mogu i ja u rađaonu 😂.. Prozore sam ponovo prala 🙈, nisam dragom smjela ni reci.. Zato leđa sinoc boljela, posteno, ali eto bitno je da je sve sređeno 🤪
Ajme menii, pa kako mozes sve to obavit, a uskoro ces rodit? Meni u 37tt bilo sve tesko 😅 usisavala s pauzama 😂 hahha svaka ti cast 😀

Frajlacestitam, super porod, sve brzo proslo, za pozeljeti
Terminuse 🙃 Frajlase progurala preko reda, Zaranisi zavela red, ti si bila sljedeca 😊.. Bas me neka euforija uhvatila kad vidim da su bebe opet krenule, bit ce da ovaj puni mjesec ima neke veze…
Pa eto vidis uvijek nekto mora prije reda 😁. Ja cu u srijedu na carski, a vjerujem da ce i ostale cure uskoro. Sretno svima sutra na pregledu!

Nisam preko reda, ja sam jos kad ikad rekla da cu izmedu 5.i 10.11. roditi 🤪

Jutro,
Na putu za TA, totalno neispavana, budna prakticki, vise manje od 3h, pocela me i neka prehlada hvatati, samo mi jos sad i to fali, tlak doma 142/92 🙄, vidjet cemo kakav ce tamo biti. Samo da se nekako dokotrljam do tamo, bas sam danas nikakva.
Jutro,
Na putu za TA, totalno neispavana, budna prakticki, vise manje od 3h, pocela me i neka prehlada hvatati, samo mi jos sad i to fali, tlak doma 142/92 🙄, vidjet cemo kakav ce tamo biti. Samo da se nekako dokotrljam do tamo, bas sam danas nikakva.
Sretno 😘
Ovo cmoljivo vrijeme sigurno isto ne pomaze cijeloj situaciji

October, čestitam! :) Želim ti brz oporavak!
Netko je pitao za dojenačke akne. Moj beban ih je imao. Čistila sam kamilicom i fiziološkom, ali mu je koža postala previše isušena i crvena pa sam otišla kod pedijatrice. To ipak nije bilo tako strašno kako je meni izgledalo pa mi je rekla da mu 2 puta dnevno namažem Pavlovićevom kremom (imam onu koju rade u ljekarni) ili Bepanthenom. Za par dana je krenulo nabolje tako da nije bilo potrebe ići opet kod nje. Da je bio teži slučaj dala bi mu kremu s kortikosteroidima. Sad mu je lice bez akni. Pitala sam ju koliko bi to moglo potrajati. Kaže da je to individualno.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji