I meni puko vodenjak
Ajd pogledajte mjesec pa mi javite u kom je stanju 🤣
Jeja ajmo, sta se ceka
Nadam se da cu roditi prije nego budete pile kavu, bar neomi 🤪
Za sada samo neki lagani trudici
Skupila de odmah u bolnicu jer je oso oko 10, pa smo zvali susjeda da malog pripazi, u neko gluho doba noci bi mi bilo glupo gnjaviti ga, pa bi morali malog buditi
Al majke ti dok su me ispregledali, pa jel curi ili ne curi ili u sumi….pa na kraju curi, pa dok su me naboli, tek sam sad muza uspila kuci poslati
Meni ce od muke, toliko me mm nasekirao oko gluposti da cu se od muke poroditi, toliko sam ljuta.
Frajla i October sretno.
Evo mene i prija jutarnjeg budenja
Stigao je nas mali Petar 🥰 nocas oko pola 4
Oboje smo dobro, njega su odnjeli maloprije na pregled, a ja evo cekam da me u sobu odvezu i nemam kog drugog gnjaviti u 5 ujutro osim vas 🤣
Cestitam 😊. Citam sad i po redu odgovaram pa kasnim 😊
Frajla svaka cast brzo ti to rijesavas, kad ti tako brzo ide mozes ti jos puno dječice roditi 😊😊
Puj puj jezik pregrizla
Jos nisam ni iz bolnice izasla, vec svi trube kako sad trebamo jednu curicu 😡
Hahahaha ja bi da mi tako brzo ide.. Sto da ne jos curicu jednu i nek ti bude ko moja dobra 😊😊
Frajla cestitam!! Super je citati tvoje iskustvo i bas mi je drago da je sve tako dobro proslo! Zelim ti brzi oporavak i bezbolno dojenje 🥰 i da vam svima prilagodba sto lakse prodje.
Nama je prilicno kaoticno 😅
Dinah gdje zivis? S obzirom na takvu slobodnu pri porodu i pozitivno iskustvo 😊
Aurora nasmijala si me, moj ima 15ak tetovaza, i ne brojim vise, ja sam na 4 za sada...
Njemu se svidja ideja da istetovira broj s narukvice koju smo imale beba i ja, a lijepo mi je i ono kao otisak bebinog stopalca ♥️
Eh kad smo kod dojenja vec mene i dalje bole bradavice, beba ima ostre desni i kolko god je je namjestala da zine siroko opet ona skupi usta i stisne mi bradavicu i areolu uh...
Kupila sam i avent sesirice i koristim ih za 80% podoja da si malo olaksam al beba ih ne voli bas, radi grimase dok ne uspije lijepo povuci i mene cak i preko njih zaboli prvi minut dojenja 🤦🏻♀️🙁
Zadnja dva dana mi je krenula i ona kao neka struja u grudima, i svaki put kad to osjetim bas tad krenu kapi mlijeka van, i kaze mi mama da to osjetim mlijeko u kanalicima kako nadolazi
Eh kad smo kod dojenja vec mene i dalje bole bradavice, beba ima ostre desni i kolko god je je namjestala da zine siroko opet ona skupi usta i stisne mi bradavicu i areolu uh...
Kupila sam i avent sesirice i koristim ih za 80% podoja da si malo olaksam al beba ih ne voli bas, radi grimase dok ne uspije lijepo povuci i mene cak i preko njih zaboli prvi minut dojenja 🤦🏻♀️🙁
Zadnja dva dana mi je krenula i ona kao neka struja u grudima, i svaki put kad to osjetim bas tad krenu kapi mlijeka van, i kaze mi mama da to osjetim mlijeko u kanalicima kako nadolazi
Noemi, ajd kazi Manich da pogleda mail. Ja joj prije skoro 2 tjedna poslala broj za grupu.
Venus, možda da probas maknuti bebu pa da opet iznova stavis dok ne uhvati dobro? Nama nekad i po par minuta treba da dobro otvori usta, a nekad iz prve 🥴 a strujanje i ja osjetim kako mlijeko ide 😊
Evo da se javim.... Stigla Zoe jutros u 11:07 duga 52, teska 3840
Pisem o porodu kad si poslozim sve u glavi... Bilo je zanimljivo 😁
Evo da se javim…. Stigla Zoe jutros u 11:07 duga 52, teska 3840
Pisem o porodu kad si poslozim sve u glavi… Bilo je zanimljivo 😁
Čestitam 🥰 brz oporavak vam zelim
Sortiraj odgovore
Najstariji