Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jeja4
    10. Studeni 2019. 14:06

Frajla

I meni puko vodenjak
    Ajd pogledajte mjesec pa mi javite u kom je stanju 🤣
    Jeja ajmo, sta se ceka
    Nadam se da cu roditi prije nego budete pile kavu, bar neomi 🤪
    Za sada samo neki lagani trudici
    Skupila de odmah u bolnicu jer je oso oko 10, pa smo zvali susjeda da malog pripazi, u neko gluho doba noci bi mi bilo glupo gnjaviti ga, pa bi morali malog buditi
    Al majke ti dok su me ispregledali, pa jel curi ili ne curi ili u sumi….pa na kraju curi, pa dok su me naboli, tek sam sad muza uspila kuci poslati

Meni ce od muke, toliko me mm nasekirao oko gluposti da cu se od muke poroditi, toliko sam ljuta.
    Frajla i October sretno.

• Jeja4
    10. Studeni 2019. 14:09

Frajla

Evo mene i prija jutarnjeg budenja
    Stigao je nas mali Petar 🥰 nocas oko pola 4
    Oboje smo dobro, njega su odnjeli maloprije na pregled, a ja evo cekam da me u sobu odvezu i nemam kog drugog gnjaviti u 5 ujutro osim vas 🤣

Cestitam 😊. Citam sad i po redu odgovaram pa kasnim 😊

10. Studeni 2019. 14:11

Frajla

ayla

Frajla svaka cast brzo ti to rijesavas, kad ti tako brzo ide mozes ti jos puno dječice roditi 😊😊

Puj puj jezik pregrizla
    Jos nisam ni iz bolnice izasla, vec svi trube kako sad trebamo jednu curicu 😡

Hahahaha ja bi da mi tako brzo ide.. Sto da ne jos curicu jednu i nek ti bude ko moja dobra 😊😊

Dinah
    10. Studeni 2019. 14:44

Frajla cestitam!! Super je citati tvoje iskustvo i bas mi je drago da je sve tako dobro proslo! Zelim ti brzi oporavak i bezbolno dojenje 🥰 i da vam svima prilagodba sto lakse prodje. 
    Nama je prilicno kaoticno 😅

Venus
    10. Studeni 2019. 14:51

Dinah gdje zivis? S obzirom na takvu slobodnu pri porodu i pozitivno iskustvo 😊

Aurora nasmijala si me, moj ima 15ak tetovaza, i ne brojim vise, ja sam na 4 za sada...
    Njemu se svidja ideja da istetovira broj s narukvice koju smo imale beba i ja, a lijepo mi je i ono kao otisak bebinog stopalca ♥️

Venus
    10. Studeni 2019. 14:54

Eh kad smo kod dojenja vec mene i dalje bole bradavice, beba ima ostre desni i kolko god je je namjestala da zine siroko opet ona skupi usta i stisne mi bradavicu i areolu uh...
    Kupila sam i avent sesirice i koristim ih za 80% podoja da si malo olaksam al beba ih ne voli bas, radi grimase dok ne uspije lijepo povuci i mene cak i preko njih zaboli prvi minut dojenja 🤦🏻‍♀️🙁

Zadnja dva dana mi je krenula i ona kao neka struja u grudima, i svaki put kad to osjetim bas tad krenu kapi mlijeka van, i kaze mi mama da to osjetim mlijeko u kanalicima kako nadolazi

Venus
    10. Studeni 2019. 14:54

Eh kad smo kod dojenja vec mene i dalje bole bradavice, beba ima ostre desni i kolko god je je namjestala da zine siroko opet ona skupi usta i stisne mi bradavicu i areolu uh...
    Kupila sam i avent sesirice i koristim ih za 80% podoja da si malo olaksam al beba ih ne voli bas, radi grimase dok ne uspije lijepo povuci i mene cak i preko njih zaboli prvi minut dojenja 🤦🏻‍♀️🙁

Zadnja dva dana mi je krenula i ona kao neka struja u grudima, i svaki put kad to osjetim bas tad krenu kapi mlijeka van, i kaze mi mama da to osjetim mlijeko u kanalicima kako nadolazi

• ReginaP
    10. Studeni 2019. 15:16

Noemi, ajd kazi Manich da pogleda mail. Ja joj prije skoro 2 tjedna poslala broj za grupu.
    Venus, možda da probas maknuti bebu pa da opet iznova stavis dok ne uhvati dobro? Nama nekad i po par minuta treba da dobro otvori usta, a nekad iz prve 🥴 a strujanje i ja osjetim kako mlijeko ide 😊

october30
    10. Studeni 2019. 15:33

Evo da se javim.... Stigla Zoe jutros u 11:07 duga 52, teska 3840
    Pisem o porodu kad si poslozim sve u glavi... Bilo je zanimljivo 😁

• ReginaP
    10. Studeni 2019. 15:41

october30

Evo da se javim…. Stigla Zoe jutros u 11:07 duga 52, teska 3840
    Pisem o porodu kad si poslozim sve u glavi… Bilo je zanimljivo 😁

Čestitam 🥰 brz oporavak vam zelim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.