Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    10. Studeni 2019. 13:11

Frajla cestitam ti, hrabro si ti to odradila, skoto na nogama rodila 😂. Uzivaj i mazi se s bebanom 🤗.
    ....
    Venus ja sam zbog gestacijskog bila na reduciranoj prehrani pa sam dobila samo 4 kg u trudnoci a u porodu izgubila 9 tako da imam 5 manje nego kad sam zatrudnila.
    Treci dan od carskog su mi noge ocajno natekle od tekucine koju sam primala u intenzivnoj i jos 2 dana na odjelu, minimalno duplo al evo ispuhalo se jucer, mokrila sam zbilja puno. 
    Kad malo dodjem k sebi poc cu kupiti 2 haljinice za zimu i 1 rebe s lastikom u struku pa mogu oscilirati koje kilo gore dolje 😀

10. Studeni 2019. 13:17

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Pikulica19

Otpao nam je vec pupčić 🥰🥰🥰🥰🥰…. Ostala sam šokirana doslovno da sam panicno hitnu zvala…

Toliko sam dns u hodu i pokretu da me bilo svugdje u kratkom vremenu i onda sad kad sam se legla mi bas fali citanje 10-20str….. I nekako mi je bilo organiziranije… Bas mi fale ti dani 😔

Superr 😊😊 tako je i mojoj brzo 5 dan reko super da jos se s tim ne zajee 😁😁
    I meni fali uz kaficu citanje, al citam ljetnje bome su se raspisale 😁

Haha e jesu da, totalno sam u zaostatku na ljetnima 😂

Kako ovdje nema nista pa citam tamo, kad ti mislis uvesti kašice, tamo je to sad tema.. Pitanje i za ostale curke

E s 4mj. Odmah planiram, cim budem smjela 😊 i to prvo povrtne pa onda vocne. Imam vec i app za dohranu 😂😂 i neku knjizicu isto, opremila se ja 🤷 a ti kad planiras?

I ja bi prvo povrće pa voce.. A poslje 4mj prije nikako

Ma da, da nije na AD, ne bih prije 6mj. Ovak cu krenut cim budem smjela. 😊 a prije toga, ako mu ne bude dosta mozda one rizine pahuljice u mlijeko umijesat, samo ne znam odkad to smije, moram provjerit. 🤔 al dobro mi sad jede po 170ml zna smazat, nekad manje, nekad sve 😄

Ma da, tako i ja mislim.. Moja 150 obrok nekad trazi jos 30ml nakon toga al to su rijetki petki

Pa super 😊 tak i treba.
    Nadosla sam na super ideju (tebi ce bit manje super) 😜 de ti skino na mob za izgrice whats app i dodi u grupu 😁

Dobar ti vic 🤪🤪 tamo treba broj da se instalira wac

Ajdee bar danas mos kupit za 30kn bonbon karticu 😀

Hahahah, njet samo vi uzivajte 😁

I mislila sam da ti se nece svidjet 😅

😂😂😂😂

10. Studeni 2019. 13:19

Frajla svaka cast brzo ti to rijesavas, kad ti tako brzo ide mozes ti jos puno dječice roditi 😊😊 

Frajla
    10. Studeni 2019. 13:24

ayla

Frajla svaka cast brzo ti to rijesavas, kad ti tako brzo ide mozes ti jos puno dječice roditi 😊😊

Puj puj jezik pregrizla 
    Jos nisam ni iz bolnice izasla, vec svi trube kako sad trebamo jednu curicu 😡

Venus
    10. Studeni 2019. 13:26

Frajla bas mi je drago da ti je islo tako ekspresno, kako ti je bilo s prvom bebom? Pa to je bas neko rekordno otvaranje bilo na kraju 😃

Luce ti otisla u minus na porodu? 😂 ja izgubila 4kg u bolnici, znaci taman sto je beba izasla i plodna voda haha. Bas zanimljivo kako tako velike oscilacije od osobe do osobe
    Ja sam isto bila uzasno natecena na intenzivnoj i iduci dan, od pustih infuzija i dripa. Ruke noge i lice uzas

Frajla
    10. Studeni 2019. 13:29

Venus

Frajlabas mi je drago da ti je islo tako ekspresno, kako ti je bilo s prvom bebom? Pa to je bas neko rekordno otvaranje bilo na kraju 😃

Luceti otisla u minus na porodu? 😂 ja izgubila 4kg u bolnici, znaci taman sto je beba izasla i plodna voda haha. Bas zanimljivo kako tako velike oscilacije od osobe do osobe
    Ja sam isto bila uzasno natecena na intenzivnoj i iduci dan, od pustih infuzija i dripa. Ruke noge i lice uzas

I s prvom bebom je bilo slicno, u ponoc prst, u pol 2 6 cm, oko pol 3 sam zvala da moram tiskati i rodila koju min do 3
    Zato stalno govorim da otvorenost nist ne znaci, netko zatvoren se otvori u trenu, a s druge strane netko moze zapeti na 3-4 cm mjesecima

Frajla
    10. Studeni 2019. 13:30

Gdje nam je jeja? Ubrzano sauga za svaki slucaj? 🙃

• Noemi1
    10. Studeni 2019. 13:32

Venus

Idete li van s bebama po kisi, ja se ucrvam vise u kuci, prekjucer isla u setnju i kako zbog stomaka jos nemogu zakopcat stare hlace onda nosila trudnicke, a one se nisko kopcaju i bas mi ravno botun u ranu zuljao i opet mi curilo poslije dosta. Onda jucer mirovala u krevetu i malo se sasusilo, doma nosam trudnicke tajice da me ne zulja nista. Eventualno jos jedne hlace od prije trudnoce mogu lipo zakopcat. Al bas sam zeljna zraka, a non stop kisa pljusti…

I sutra je napokon idemo prijaviti 😍

Ja sam bila jednom po kisi, kad je malo padala, al samm onda kad sam dosla kuc skuzila da mi nije bas pametno jer moram oprat poslje kolica od lisca i svega 🙄 a sto se tice odjece, ja jos nosim tajice trudnicke i ako idem negdje samo gore obucem neku tuniku i to je to 😄

Frajla
    10. Studeni 2019. 13:54

miki0

Frajla zbilja porod za pozeliti!
    Ovo za neljubazne sestre se ne obazirem jer to ocekujem gdje god dodem na saltere, domove zdravlja i slicno, uvijek ima barem 1 takva 🤣
    Hvala za info, znaci nosim i rucnik i gel i japanke u radaonu.

I spavacicu 😉
    Dok te prime skidas se gola i gore spavacica, a odjecu u obucu izneses muzu
    Ma bas je babuskara, odma mi je digla zivac jer su pricali nesto o epiduralnoj, kaze jednu su pitali, a ovu drugu jos moraju, a on ona mrmlja "ma nemojte joj ni nuditi" 😡🤬

• Noemi1
    10. Studeni 2019. 13:54

Frajla super, stvarno si ti to ekspresno. 😁 i prvo i drugo 👍 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.