Frajla cestitke i od mene 🎉 zaista brz porod 😊 ocekujem ubrzo i pricicu.
Brz oporavak vam zelim!
Sretno i ostalim curama 😉
Evo mene i prija jutarnjeg budenja
Stigao je nas mali Petar 🥰 nocas oko pola 4
Oboje smo dobro, njega su odnjeli maloprije na pregled, a ja evo cekam da me u sobu odvezu i nemam kog drugog gnjaviti u 5 ujutro osim vas 🤣
Frajla čestitam!!! Neka je ziv, zdrav i sretan! Tebi želim brz oporavak!
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Frajla čestitkeeee😘😘😘 To je bilo ekspress! Jucer pogledam u pun mjesec i mislim si ko je slijedeci😂
Oboje smo dobro, njega su odnjeli maloprije na pregled, a ja evo cekam da me u sobu odvezu i nemam kog drugog gnjaviti u 5 ujutro osim vas 🤣
Cestitam ti i brz oporavak zelim... 😘🥰😍 Bome je bilo express 🤗😁
Frajla, čestitam od srca! Piši nam detalje kad uspiješ. :)
October, nadam se da je i kod tebe sve ok.
Koji lijepi početak kišne nedjelje. :-)
Upadam Samo da čestitam.. Frajla čestitke od srca.. Da je sve u najboljem redu!
Što brži oporavak, i odlazak kući želim! 🤞🏻❤
Vidjela sam da je još jednoj curki pukao vodenjak, nadam se da je sve OK i kod nje🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Otpao nam je vec pupčić 🥰🥰🥰🥰🥰…. Ostala sam šokirana doslovno da sam panicno hitnu zvala…
…
Toliko sam dns u hodu i pokretu da me bilo svugdje u kratkom vremenu i onda sad kad sam se legla mi bas fali citanje 10-20str….. I nekako mi je bilo organiziranije… Bas mi fale ti dani 😔
Superr 😊😊 tako je i mojoj brzo 5 dan reko super da jos se s tim ne zajee 😁😁
I meni fali uz kaficu citanje, al citam ljetnje bome su se raspisale 😁
Haha e jesu da, totalno sam u zaostatku na ljetnima 😂
Kako ovdje nema nista pa citam tamo, kad ti mislis uvesti kašice, tamo je to sad tema.. Pitanje i za ostale curke
E s 4mj. Odmah planiram, cim budem smjela 😊 i to prvo povrtne pa onda vocne. Imam vec i app za dohranu 😂😂 i neku knjizicu isto, opremila se ja 🤷 a ti kad planiras?
I ja bi prvo povrće pa voce.. A poslje 4mj prije nikako
Ma da, da nije na AD, ne bih prije 6mj. Ovak cu krenut cim budem smjela. 😊 a prije toga, ako mu ne bude dosta mozda one rizine pahuljice u mlijeko umijesat, samo ne znam odkad to smije, moram provjerit. 🤔 al dobro mi sad jede po 170ml zna smazat, nekad manje, nekad sve 😄
Ma da, tako i ja mislim.. Moja 150 obrok nekad trazi jos 30ml nakon toga al to su rijetki petki
Woww, bilo je ekspres.. Cestitam ti 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji