Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Listopad 2019. 11:09

Curkeee ovako ostavim ja mail pa mi posaljite brojeve i nick sa foruma da znamo tko je tko i ja naoravim grupu na whatsap i dodam vas sve u grupu  

mc_zgb
    29. Listopad 2019. 11:09

Noemi1

mc_zgb

Mi imamo sutra uzv kukova, pise u otpusnom pismu izmedju 4. i 8. tjedna ja mislim. Odmah trazili uputnicu od pedijatrice i narucili se. Ja joj cujem kak joj skljoca nekaj u kukovima dok jede i mlatara nogicama, pa sam htjela sto prije da provjerimo.

E mozda ne skljocaju kukovi neg koljena. Evo moj povijen pa mu skljocne koljeno 😂

Moguce 😂 samo znam da joj nekaj skljoca!

mc_zgb
    29. Listopad 2019. 11:10

Manich

Curkeee ovako ostavim ja mail pa mi posaljite brojeve i nick sa foruma da znamo tko je tko i ja naoravim grupu na whatsap i dodam vas sve u grupu

Pisi mail 😁

• MonaL.
    29. Listopad 2019. 11:30

Deja1988

Jutreko…repriza nespavanja…danas bas urla😓 Gdje se mogu kupiti Tiba kapi? Da probam s njima🤷‍♀️
    Kengurice-sretno draga…drzim figenda bude sve ok…jaki su nasi borci🥰 Drzi se..🤗 Nisam vikala,ali sam kao i Aurora rekla muzu da zove da me ili porode ili ubiju😁😁
    Aurora-i ja sam zapamtila sat na zidu🙈 Minuta kao vjecnost…
    Pikulica-🤗🥰
    Manich-bude sve ok,samo neka papa..
    Ayla i Noemi-ja sam se napila samo od citanja kombinacija cuge🤪🤭🍾🍷🍸🍹🍺🍻🥂🥃🥤

Ne znam jel ti ko već odgovorio tek sam počela čitati jutrošnje poruke😁 Tiba kapi u ljekarni i skini super ! Nama su smanjile bolove i malom su ukusne.

• Zara88
    29. Listopad 2019. 11:34

Pikulica19

Deja ma tko je vidio spavat uz dijete 🤣🤣🤣🤣🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    Zara daaaaaaaaa dns smo punih 38tt morat cu mami reci da me slika da imam za kolekciju slika 😁😁 Ima kakvih promjena kod tebe? Meni se dosta trbuh spustio i bas pritisak dole… Cervix me boli 🙈🙈🙈
    Kengurice sretno 🥰
    Lala ma ne smeta meni, neka samo cure idu mozda moja doceka i 42tt tko bi nas docekao tako… Ima jos cura prije nas npr Luce i jos netko🤗….
    Rekli su mi da na temelju svega pricekat cemo pregled i sve i kako ce ici do kraja tjedna… Na moje da sto to znaci da me pustaju kuci ili ce se napraviti plan su rekli da ce se sve vidjeti krajem tjedna a s obzirom da sam prvorotkinja ja sam sve vise uvjerena da oni cekaju da se pokrene sve samo od sebe 😬

Meni ti se jako spustio stomak bas smijesno izgleda, doslovno mi dodiruje prepone. Jucer mi je jedna zena rekla dok sam bila u setnji joooj pa vi ne smijete daleko hodati mozete se poroditi svaki tren 🙈. Sve me boli kad se okrecem jer kako bi mi u bolnici rekli "pun mi je stomak bebe" i "ti si sva u bebi"posto se nisam nista udebljala, a stomak ogroman. Osjetim pritisak dolje i sve me cesce zna probosti dolje pri pokretu. Ali nemam bas neke bolove u smislu grceva. 

29. Listopad 2019. 11:38

TeBa

Kengurica sretno, da prode sto brze i bezbolnije 😉

Ayla, Noemija sam gledala one zimske vrece pa se mislim mozda to uzeti iako ne znam kako bih ga ispod obukla haha ili mozda obicna obleka i onda malo deblje medo odjelce? Ja svog ionako vozim uvijek u kosari kad idemo ili do ducana ili prosetat tu po mjestu tako da jos stavim onaj pokrov na kosaru i dignem za sunce ono tako da je pretpostavljam i tu zasticen.. opet,kod nas u dalmaciji i nije toliko preeeladno, osim kad je jaka bura, samo tad ga necu vodit onda… nisam pametna haha 🤷‍♀️

Moja jos malo pa nestane u kosaru jedino da joj noge vire van 😂😂😂 kod nas kad zakija nemrem s autom ici kamo li kolicima 😂😂 al se spusti minus i do - 10

• Noemi1
    29. Listopad 2019. 11:39

Manich

Moze 😁

• Zara88
    29. Listopad 2019. 11:40

I ja sam za grupu.

Maša62
    29. Listopad 2019. 11:46

I ja bi u grupu ne pišem često ,ali ako sve odete tamo ostajem bez štiva 😟

29. Listopad 2019. 11:52

shishmishka@hotmail.com 

Evo ga saljite brojeve i napisite nick sa foruma da znam tko je tko.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.