I ja bi u grupu ne pišem često ,ali ako sve odete tamo ostajem bez štiva 😟
Pa sta sto ne pises, budes u grupi, pa citas 😊
MonaL- hvalaaaaa,saljem muza😁 Nadam se da ce i njoj pomoci😊
Noemi-joooj,koliko sam mastala u trudnoci o koktelima, vinu,i pivi…ma svemu🤣🤣🤣
Pa sta sto ne pises, budes u grupi, pa citas 😊MonaL- hvalaaaaa,saljem muza😁 Nadam se da ce i njoj pomoci😊
Hahahhaa jaoo koktelii, dobro ove god nismo isli na more pa ih se nisam ni sjetila 🤤 auuu koktelii. A ja sam popila 2,3 puta radler crni osjecki u trudnoci 😳
Ja sam popila isto par piva i vinceko 😊
Pikulice-da li bi htjela indukciju ili bi rade cekala da samo krene?
Ja bi htjela samo da ovo zavrsi koliki strah imam da meni il bebi srce ne stane 🙈
Uz sve poteskoce u trudnoci dogurali do ovdje i sad ono sim-tam, ja vise u strahu nego da neke zelje imam sada... 😏
Pa sta sto ne pises, budes u grupi, pa citas 😊MonaL- hvalaaaaa,saljem muza😁 Nadam se da ce i njoj pomoci😊
Hahahhaa jaoo koktelii, dobro ove god nismo isli na more pa ih se nisam ni sjetila 🤤 auuu koktelii. A ja sam popila 2,3 puta radler crni osjecki u trudnoci 😳
Svatove ne racunamo jel? 🙈 malo sampanjca i juznjacku sprite? 🙈
Naravno da se to ne racuna 😂😂
Naravno da se to ne racuna 😂😂
😆😁👍
shishmishka@hotmail.com
Evo ga saljite brojeve i napisite nick sa foruma da znam tko je tko..
Ayla koliko kapi Oleovita ti dajes? 🤔
2 kapi dnevno
E tak i ja, al nisam sigurna jel to dost. Tj zna ostat onak mal na zlicici, pa nekad stavim 3 kapi pa mu ne uguram pol zlicice u usta neg pustim kao sto udje udje. A kad stavim 2 onda gledam jel sve pojeo 😆
Ma ja stavljam po dvi i necu vise od te dvi ja njoj po ustima da ona to ode kao sve al ako oni kazu da je dosta onda je
Ayla koliko dugo tipkamo, uskladili su nam se ciklusi 😂😂😂😂😂 nadam se samo da ce bit ko i prije trudnoce, da me nece stomak bolit 🤔
Pa mene i nije toliko jako bolilo sada mada nije ni prije ono desi se nekada da me bas rastura 🙄
Dan cure,
Mamice koje dojite/ste dojile, jeste imale problema s upalama cica i kvrgicama? Meni je to krenulo prije par dana, jer je beba malo zuckasta i slabo je vukla, upalile bi mi se, jako bolno i oteceno. Neki dan sam imala kvrgu sirine marelice, izdajala sma se na rucnu silikonsku bocicu pod vakumom i s toplim rucnikom masirala. Jucer nakon par sati sto malena nije dojila mene opet sve boli osjetim, cice vruce i temperatura 37.7. Pijem lupocet 1000mg dva puta dnevno vec zbog bolova od carskog. Medjutim jutros je ona dojila jedno 5 puta po 15ak minuta, izmedju 8 i 11, grudi su omeksale dosta, al ona malo bljucka izmedju svakog dojenja. Cini mi se kad bas uhvati da krene jaci mlaz, pa se naglo naguta, a desnima mi reze bradavice, nikako da zine jako, cini mi se da ima onaj tzv. “Lip tie”.
I evo sad me opet sve bolilo i glava boli prvi dan, cice opet malo punije, vruce i fibra 37.3...
Ono sto me zanima jel moguce da je sta od carskog jos nevezano za grudi? Rana mi izgleda uredno, al ja imam i bolove jake dok piskim u zdjelici. I kontrakcije u dnu ledja. Na otpusnom pismu mi napisali klavocin preventivno da uzimam pretpostavljam, a ja nisam jer sam vec u bolnici svaki dan dobivala infuziju amoksicilina i 3 tablete klavocina jednom.
Sad mi bezveze nakon pauze opet zapocinjat antibiotik, a najvise me muci to kako utjece na mlijeko, i na crijevnu floru mene i bebe 😢😢
A s druge strane ne znam bi li pomogao s ovim upalama grudi i ostalo, ili to samo masaza i izdajanje rjesava
Cure, mozemo li se i mi prikljuciti koje nismo aktivne? Ja vise spadam na proljetno ljetne al su one otisle na facebook pa sam ih prestala pratiti ali vas redovito citam al ne pisem bas kad je moja bebica puno starija od vasih. A frajlini savjeti su zakon
Mama
Sortiraj odgovore
Najstariji