Cure jeste za neku WhatsApp/Viber grupu. Ovdje se vec tesko sve prati, puno str koje se sporo ocitavaju, slike ne možemo staviti. Dugo se vec dopisujemo i meni ne bi bio problem malo privatnije. Nemam kaj skrivati 😂😂😂 osim poreznoj one dvije vile, al Bože moj, navedem pod kokošinjce kao nasi divni politicari 🤣🙈
Kenguricesretno draga da prođe sto brze i sto bezbolnije 😘
Cekaj sad da Pikulicavidi da ces preko reda 🤣, nije nam dobro zavela red na tablici. Manichnije dala nikome preko reda da ide 🤣
Hahaah vrijedile su moje prijetnje sa kestenjem haahhaa 😂😂😂 nema prek reda kod mene.. 😜 Samnom nema zajebancije haaha.. Salim se..
Cure jeste za neku WhatsApp/Viber grupu. Ovdje se vec tesko sve prati, puno str koje se sporo ocitavaju, slike ne možemo staviti. Dugo se vec dopisujemo i meni ne bi bio problem malo privatnije. Nemam kaj skrivati 😂😂😂 osim poreznoj one dvije vile, al Bože moj, navedem pod kokošinjce kao nasi divni politicari 🤣🙈
Eeeeee dobra ideja ja sam za.. Puno bi lakse bilo pratiti sve.. Nema nas ovdje puno bas ove koje su zbilja aktivne svaki dan pa bi bilo fora eto da se negdje di je lakse tipkamo.. Dvije vile? Joj kak lagis kad znam da imas 3 🤣🤣🤣🤣🤣
Manich sto si morala rec za tu treću 🙈 sad će Dorh Počet rostat 😂😂😂😂😂 di ćemo na more kad nam ovo zaplijene 😂😂😂😂😂😂 pa slažem se, tu je jedna te ista ekipa koja tipka mjesecima.
Meni su svi govorili ne stavljaj bebu na stomak spavati, vec u rodilistu pa patronazna, pedica, mama, svi redom.
Sjedenje nisu preporucili prije 6 navrsenih mjeseci, a hodalicu nismo koristili, po meni potpuno nepotreban rekvizit
Meni su rekli tj zabranili hodalicu na pregledu kukova. Ionak ju nisam ni mislila kupovat i koristit. Al eto, ne preporucuje se vise hodalica uopce po novom. Zbog kukova i djeca kasnije prohodaju valjda i onda im je oslonac na prstima umjesto cijelim stopalom 🤷
A vi ste vec isli na pregled kukova? Namanpedijatrica rekla da se narucimo kad napuni 2 mjeseca i da cemo taman doci na red za mjesec dana. A kud ste isli, u dz ili bolnicu?
U bolnicu. Da, isli s mj dana i moram siroko povijat do iduce kontrole 😕
Bogme nikud necu, pukao vodenjak sinoc. Filmski. Cekam doktore valjda. Na CTG cijelu noc.
Jaaoo sretnooo 🤞🤞 stize nam bebicaaa 😊 nek bude sto brze i sto manje bolno 😊
Ayla koliko kapi Oleovita ti dajes? 🤔
2 kapi dnevno
E tak i ja, al nisam sigurna jel to dost. Tj zna ostat onak mal na zlicici, pa nekad stavim 3 kapi pa mu ne uguram pol zlicice u usta neg pustim kao sto udje udje. A kad stavim 2 onda gledam jel sve pojeo 😆
Vec sam mislila da gledas reprizu titanica 😂
Gledam ja pm, umor savlado
😂😂😂
Meni su svi govorili ne stavljaj bebu na stomak spavati, vec u rodilistu pa patronazna, pedica, mama, svi redom.
Sjedenje nisu preporucili prije 6 navrsenih mjeseci, a hodalicu nismo koristili, po meni potpuno nepotreban rekvizit
Meni su rekli tj zabranili hodalicu na pregledu kukova. Ionak ju nisam ni mislila kupovat i koristit. Al eto, ne preporucuje se vise hodalica uopce po novom. Zbog kukova i djeca kasnije prohodaju valjda i onda im je oslonac na prstima umjesto cijelim stopalom 🤷
A vi ste vec isli na pregled kukova? Namanpedijatrica rekla da se narucimo kad napuni 2 mjeseca i da cemo taman doci na red za mjesec dana. A kud ste isli, u dz ili bolnicu?
U bolnicu. Da, isli s mj dana i moram siroko povijat do iduce kontrole 😕
Mi smo isli, sve u redu, ali kao do 3mj se preporuca siroko povijanje i opet tad imamo kontrolu. S tim da ja do prve kontrole sam povijala kad se sjetim, cesto bi, pogotovo veceri zaboravila na pelenu tu pa ga obucem i idem dignit sa komode ono pelena stoji sa strane pa reko ne da mi se skidat ga sad,stavit cu kasnije🙈
Julie ja sam za tu grupu, lakse za pratit definitivno 😊
Deja ja se uopce ne sjecam da u vinogradskoj stoji sat, nisam ga ni vidjela. 😂 sta je u svakom onom boxu vidljiv?
Sortiraj odgovore
Najstariji