Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anemone
    29. Listopad 2019. 13:04

Manich i sve cure koje su rodile u zadnje vrijeme, čestitam od srca! 
    U zaostatku sam bila jako puno str pa sam uspjela popratit samo zadnjih desetak 
    Manich moja je bila dosta žuta, samo na sisu sto vise da izbaci to sve iz sebe 😊
    Sto se tiče grčeva mi koristimo Tiba kapi i čiji mi se da pomažu, uz masiranje trbuha 😊

• Jeja4
    29. Listopad 2019. 13:09

Bila jutros vaditi krv za test senzibilizacije, naravno, nalaz ce biti tek u ponedjeljak popodne a ja ga trebam ujutro za pregled.
    Otisla usput malo do ekipe na posao, pa u next, naravno, nisam nista nasla u velicini za kcer.
    U tramvaju mi, na trgu, ustane zena od 80 ak godina, mislim, kraj svih mladjih, stvarno sramota, jos se ja njoj ispricam kaj tak starija mora stajati a ja sjela a ona kaze, morate na trbuh paziti, reko da, tog me najvise strah, da me netko u guzvi ne okine po trbuhu a i fakat mi je tesko stajati.

• Noemi1
    29. Listopad 2019. 13:16

Ayla mozes gore utisat obavijesti da ti ne stizu i ne zvone, nego tek kad udjes u whatsapp ti dodju poruke. Nije mi to to bez tebe, aj dodji pliiiiz❤ 

luce35
    29. Listopad 2019. 13:42

Meni je whatsapp nepregledan za grupna piskaranja pa ostajem ovdje ako koga bude 😀.

• Marijaa.Ika
    29. Listopad 2019. 13:50

Evo inst sam whap samo radi vas 😊 a pratiti cu i ovdje😋

• Noemi1
    29. Listopad 2019. 13:52

Marijaa.Ika

Evo inst sam whap samo radi vas 😊 a pratiti cu i ovdje😋

I ja cu ako ne uspijem aylu nagovorit da dodje 🤔 nadam se da ce doc 🤞

• Noemi1
    29. Listopad 2019. 13:53

A vidim ni venus ni luce ne zele doc 😢

29. Listopad 2019. 13:57

Mogle smo samo otvoriti novu grupu i nebi stekalo ja ostajem ovdje ionako sam imala u planu kad svi rode da otvorimo novu a slike mi nisu ni bitne toliko ionako se mogu mecati preko tog linka 

• Noemi1
    29. Listopad 2019. 14:01

ayla

Mogle smo samo otvoriti novu grupu i nebi stekalo ja ostajem ovdje ionako sam imala u planu kad svi rode da otvorimo novu a slike mi nisu ni bitne toliko ionako se mogu mecati preko tog linka

Ma da, nisu ni meni slike bitne. Al sporo ucitava stranice. Ja ne znam jel do mog loseg neta ili do broja stranica 🤔

• Marijaa.Ika
    29. Listopad 2019. 14:24

Ja sam za sve opcije 😊 samo da su tipkamo. 😊 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.