Manich i sve cure koje su rodile u zadnje vrijeme, čestitam od srca!
U zaostatku sam bila jako puno str pa sam uspjela popratit samo zadnjih desetak
Manich moja je bila dosta žuta, samo na sisu sto vise da izbaci to sve iz sebe 😊
Sto se tiče grčeva mi koristimo Tiba kapi i čiji mi se da pomažu, uz masiranje trbuha 😊
Bila jutros vaditi krv za test senzibilizacije, naravno, nalaz ce biti tek u ponedjeljak popodne a ja ga trebam ujutro za pregled.
Otisla usput malo do ekipe na posao, pa u next, naravno, nisam nista nasla u velicini za kcer.
U tramvaju mi, na trgu, ustane zena od 80 ak godina, mislim, kraj svih mladjih, stvarno sramota, jos se ja njoj ispricam kaj tak starija mora stajati a ja sjela a ona kaze, morate na trbuh paziti, reko da, tog me najvise strah, da me netko u guzvi ne okine po trbuhu a i fakat mi je tesko stajati.
Ayla mozes gore utisat obavijesti da ti ne stizu i ne zvone, nego tek kad udjes u whatsapp ti dodju poruke. Nije mi to to bez tebe, aj dodji pliiiiz❤
Meni je whatsapp nepregledan za grupna piskaranja pa ostajem ovdje ako koga bude 😀.
Evo inst sam whap samo radi vas 😊 a pratiti cu i ovdje😋
I ja cu ako ne uspijem aylu nagovorit da dodje 🤔 nadam se da ce doc 🤞
Mogle smo samo otvoriti novu grupu i nebi stekalo ja ostajem ovdje ionako sam imala u planu kad svi rode da otvorimo novu a slike mi nisu ni bitne toliko ionako se mogu mecati preko tog linka
Mogle smo samo otvoriti novu grupu i nebi stekalo ja ostajem ovdje ionako sam imala u planu kad svi rode da otvorimo novu a slike mi nisu ni bitne toliko ionako se mogu mecati preko tog linka
Ma da, nisu ni meni slike bitne. Al sporo ucitava stranice. Ja ne znam jel do mog loseg neta ili do broja stranica 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji