Bogme nikud necu, pukao vodenjak sinoc. Filmski. Cekam doktore valjda. Na CTG cijelu noc.
Opa, sretno! Neka prodje sto brze i bezbolnije, a onda ces nam reci jesi ti vristala 😁.
Aurora od mog umatanja nis...bio mi je full miran kad smo dosli doma, a sad ne znam jel ima smisla 🤷🏼♀️
Noemi ja sam mu bas jucer uzela u Takko jaknicu onak mekanu i toplu jer u zimskoj vreci ce mu bit jos sad pretoplo...
Kengurica sretno! Ja se nisam derala, ali sam vec pred kraj ispustala neke tise zvukove tipa "au au" i "joj joj" 🙊
Hvala cure. Da je bar pricekao bebac jos koji dan manje bih se bojala z njega, ali nadam se da je zreo.
Vjerujem da se bojis, ali nama su na tecaju rekli da je medicina toliko napredovala da u pravilu nema razlike izmedju bebe rodjene sa napunjenih 34 tj. i bebe u terminu, a tebi fali zapravo samo 3 dana do termina. Tako da vjerujem da ce biti sve ok. Drzi se i sretno! 😘
Kengurice sretno draga da prođe sto brze i sto bezbolnije 😘
Cekaj sad da Pikulica vidi da ces preko reda 🤣, nije nam dobro zavela red na tablici. Manich nije dala nikome preko reda da ide 🤣
Javljam se kad cu moci. Zdripat ce me nazalost, al sta da radim. Ne da cu vikat nego se bojim da cu im psovat ;) Hvala na podrsci i javljam se.
Javljam se kad cu moci. Zdripat ce me nazalost, al sta da radim. Ne da cu vikat nego se bojim da cu im psovat ;) Hvala na podrsci i javljam se.
Ma bit ce sve ok, ja sam dripana i bez epiduralne. Samo hrabro 🤗
Kengurica da vikanje i psovanje pomaze rekla bi ti raspali 🤣🤣 al nazalost samo trosi energiju i izgubis ritam prodisavanja.
Brzo ces ti to, nije beba velika pa ces u cas obavit katapultiranje 😀.
Ne brini zbog tjedana, kao sto je netko spomenuo to je tjedan gdje vise nema straha
Samo se ti deri i psuj, nitko ti ne moze zabraniti to. Ja sam isto vikala, egzorcizam 😂 mislila sam kako necu, al ne mozes to znat dok nisi u situaciji.. sretno 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji