Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zara88
    29. Listopad 2019. 08:43

Kengurica

Bogme nikud necu, pukao vodenjak sinoc. Filmski. Cekam doktore valjda. Na CTG cijelu noc.

Opa, sretno! Neka prodje sto brze i bezbolnije, a onda ces nam reci jesi ti vristala 😁. 

PatyDi
    29. Listopad 2019. 08:50

Aurora od mog umatanja nis...bio mi je full miran kad smo dosli doma, a sad ne znam jel ima smisla 🤷🏼‍♀️
    Noemi ja sam mu bas jucer uzela u Takko jaknicu onak mekanu i toplu jer u zimskoj vreci ce mu bit jos sad pretoplo...
    Kengurica sretno! Ja se nisam derala, ali sam vec pred kraj ispustala neke tise zvukove tipa "au au" i "joj joj" 🙊

• Zara88
    29. Listopad 2019. 08:52

Kengurica

Hvala cure. Da je bar pricekao bebac jos koji dan manje bih se bojala z njega, ali nadam se da je zreo.

Vjerujem da se bojis, ali nama su na tecaju rekli da je medicina toliko napredovala da u pravilu nema razlike izmedju bebe rodjene sa napunjenih 34 tj. i bebe u terminu, a tebi fali zapravo samo 3 dana do termina. Tako da vjerujem da ce biti sve ok. Drzi se i sretno! 😘

Julie
    29. Listopad 2019. 08:55

Kengurica sretno mila 😊

Frajla
    29. Listopad 2019. 09:01

Kengurica sretno 🥰

lala3
    29. Listopad 2019. 09:04

Kengurice sretno draga da prođe sto brze i sto bezbolnije 😘
    Cekaj sad da Pikulica vidi da ces preko reda 🤣, nije nam dobro zavela red na tablici. Manich nije dala nikome preko reda da ide 🤣

• Kengurica
    29. Listopad 2019. 09:05

Javljam se kad cu moci. Zdripat ce me nazalost, al sta da radim. Ne da cu vikat nego se bojim da cu im psovat ;) Hvala na podrsci i javljam se.

Julie
    29. Listopad 2019. 09:35

Kengurica

Javljam se kad cu moci. Zdripat ce me nazalost, al sta da radim. Ne da cu vikat nego se bojim da cu im psovat ;) Hvala na podrsci i javljam se.

Ma bit ce sve ok, ja sam dripana i bez epiduralne. Samo hrabro 🤗

luce35
    29. Listopad 2019. 09:36

Kengurica da vikanje i psovanje pomaze rekla bi ti raspali 🤣🤣 al nazalost samo trosi energiju i izgubis ritam prodisavanja.
    Brzo ces ti to, nije beba velika pa ces u cas obavit katapultiranje 😀.
    Ne brini zbog tjedana, kao sto je netko spomenuo to je tjedan gdje vise nema straha

mc_zgb
    29. Listopad 2019. 09:36

Kengurica

Samo se ti deri i psuj, nitko ti ne moze zabraniti to. Ja sam isto vikala, egzorcizam 😂 mislila sam kako necu, al ne mozes to znat dok nisi u situaciji.. sretno 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.