Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    29. Listopad 2019. 10:41

Noemi1

DijMar

Auroraod mog umatanja nis…bio mi je full miran kad smo dosli doma, a sad ne znam jel ima smisla 🤷🏼‍♀️
    Noemi ja sam mu bas jucer uzela u Takko jaknicu onak mekanu i toplu jer u zimskoj vreci ce mu bit jos sad pretoplo…
    Kenguricasretno! Ja se nisam derala, ali sam vec pred kraj ispustala neke tise zvukove tipa "au au" i "joj joj" 🙊

E ma ja imam i jaknicu onu ko medo odjelce i medo odjelce i skafander, samo ne znam sta da obucem a da mu ne bude prehladno/pretoplo 😆

Moj je inače full zagrijan hahaha oblačim ga cijelo vrijeme kao i sebe, a kad mu stavim plišano odijelce nekad mu bude čak i pretoplo iako nam je temp u kući u skoro svim sobama 20-22...a vani smo za sad bili kad je pičilo sunce i imao je samo jako tanku jaknicu koju sam mu trebala otkopčati nekad...

PatyDi
    29. Listopad 2019. 10:42

Može grupica neka, a da ne pišemo ovako brojeve javno, može jedna od nas dati mail pa joj napišemo svaka br i onda ona napravi grupu i doda nas...da počnemo tamo koristit prava imena? 

• Noemi1
    29. Listopad 2019. 10:44

Aurora87

Pa ja pitala pedijatricu jel zreba povijati i rekla ne…nista mi nije jasna ta zena a drzala nam predavanje na tecaju. Ne kuzim zasto nam rekla da s tri tek ide na snimanje.
    I jandajem dvije kapi oleovita ali stavim 3 jer jedna ostane sigurno na zlici.
    Dijmar,, nije ti kasno, ja sam tako negdje pocela kad je poceo jace mlatiti rukicama, a i zbog grceva, stvarno ga smiri…ali na one probavne smetnje mislim.
    Manich, sad kad mali navali na sisu proci ce zutica samo tako😘

Hahha znaci i ti stavis 3 i racunas da je kao 2 popio, a 1 da je ostala na zlicici 😆 a za povijanje ovisi od pedijatra do pedijatra, ali ih treba odmah pocet zicat uputnicu za uzv, da dodjes sto prije. Ne mozes doc prerano na uzv. 

mc_zgb
    29. Listopad 2019. 10:48

Mi imamo sutra uzv kukova, pise u otpusnom pismu izmedju 4. i 8. tjedna ja mislim. Odmah trazili uputnicu od pedijatrice i narucili se. Ja joj cujem kak joj skljoca nekaj u kukovima dok jede i mlatara nogicama, pa sam htjela sto prije da provjerimo. 

• Noemi1
    29. Listopad 2019. 10:49

Ayla koliko dugo tipkamo, uskladili su nam se ciklusi 😂😂😂😂😂 nadam se samo da ce bit ko i prije trudnoce, da me nece stomak bolit 🤔

• Noemi1
    29. Listopad 2019. 10:51

mc_zgb

Mi imamo sutra uzv kukova, pise u otpusnom pismu izmedju 4. i 8. tjedna ja mislim. Odmah trazili uputnicu od pedijatrice i narucili se. Ja joj cujem kak joj skljoca nekaj u kukovima dok jede i mlatara nogicama, pa sam htjela sto prije da provjerimo.

E mozda ne skljocaju kukovi neg koljena. Evo moj povijen pa mu skljocne koljeno 😂

• TeBa
    29. Listopad 2019. 10:55

Svatko govori nesto svoje u vezi svega, tako da je ocito sve  vise manje ispravno, ja odlucim kako meni ili njemu nesto pase pa po tom radim/ne radim

• ReginaP
    29. Listopad 2019. 10:57

Kengurica, sretno 🥰
    Moze grupica sto se mene tice, lakse Ce mi bit citat zaostatke dok dojim 😁

• TeBa
    29. Listopad 2019. 10:59

Ja nisam aktivna ispocetka bila, volila bi se prodruzit grupi jer mi dobro dode savjet koji, iskustvo u vezi neceg tako da super ideja

• Marijaa.Ika
    29. Listopad 2019. 11:09

ivana0907

hejj cure mozee da grupicaa…. natipkalo se ovdje stranica ajmee
    odmah sam isla na tusiranje brijanje pranje kose
    Kengurica me zdrmala 😉😂
    sutra idemo u ta na ctg i uzv
    vidjet cemo sta kazu
    jel oni tamo svaki put vaginalno pregledavaju ili ne?

Hahah, bas nas je uzdrmala 😂 ja evo 2 sata stojim na stolici na vrhu kuhinje i cistim, pokazujem muzu gdje sta stoji.. 😅
    A kosa mi je uzas, moram je srediti, jos rucak kuham ajmeee.
    I ja bi voljela grupu, nisam dugo tu, ali bas obožavam citati sve ovo 🤗😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.