Auroraod mog umatanja nis…bio mi je full miran kad smo dosli doma, a sad ne znam jel ima smisla 🤷🏼♀️
Noemi ja sam mu bas jucer uzela u Takko jaknicu onak mekanu i toplu jer u zimskoj vreci ce mu bit jos sad pretoplo…
Kenguricasretno! Ja se nisam derala, ali sam vec pred kraj ispustala neke tise zvukove tipa "au au" i "joj joj" 🙊
E ma ja imam i jaknicu onu ko medo odjelce i medo odjelce i skafander, samo ne znam sta da obucem a da mu ne bude prehladno/pretoplo 😆
Moj je inače full zagrijan hahaha oblačim ga cijelo vrijeme kao i sebe, a kad mu stavim plišano odijelce nekad mu bude čak i pretoplo iako nam je temp u kući u skoro svim sobama 20-22...a vani smo za sad bili kad je pičilo sunce i imao je samo jako tanku jaknicu koju sam mu trebala otkopčati nekad...
Može grupica neka, a da ne pišemo ovako brojeve javno, može jedna od nas dati mail pa joj napišemo svaka br i onda ona napravi grupu i doda nas...da počnemo tamo koristit prava imena?
Pa ja pitala pedijatricu jel zreba povijati i rekla ne…nista mi nije jasna ta zena a drzala nam predavanje na tecaju. Ne kuzim zasto nam rekla da s tri tek ide na snimanje.
I jandajem dvije kapi oleovita ali stavim 3 jer jedna ostane sigurno na zlici.
Dijmar,, nije ti kasno, ja sam tako negdje pocela kad je poceo jace mlatiti rukicama, a i zbog grceva, stvarno ga smiri…ali na one probavne smetnje mislim.
Manich, sad kad mali navali na sisu proci ce zutica samo tako😘
Hahha znaci i ti stavis 3 i racunas da je kao 2 popio, a 1 da je ostala na zlicici 😆 a za povijanje ovisi od pedijatra do pedijatra, ali ih treba odmah pocet zicat uputnicu za uzv, da dodjes sto prije. Ne mozes doc prerano na uzv.
Mi imamo sutra uzv kukova, pise u otpusnom pismu izmedju 4. i 8. tjedna ja mislim. Odmah trazili uputnicu od pedijatrice i narucili se. Ja joj cujem kak joj skljoca nekaj u kukovima dok jede i mlatara nogicama, pa sam htjela sto prije da provjerimo.
Ayla koliko dugo tipkamo, uskladili su nam se ciklusi 😂😂😂😂😂 nadam se samo da ce bit ko i prije trudnoce, da me nece stomak bolit 🤔
Mi imamo sutra uzv kukova, pise u otpusnom pismu izmedju 4. i 8. tjedna ja mislim. Odmah trazili uputnicu od pedijatrice i narucili se. Ja joj cujem kak joj skljoca nekaj u kukovima dok jede i mlatara nogicama, pa sam htjela sto prije da provjerimo.
E mozda ne skljocaju kukovi neg koljena. Evo moj povijen pa mu skljocne koljeno 😂
Svatko govori nesto svoje u vezi svega, tako da je ocito sve vise manje ispravno, ja odlucim kako meni ili njemu nesto pase pa po tom radim/ne radim
Kengurica, sretno 🥰
Moze grupica sto se mene tice, lakse Ce mi bit citat zaostatke dok dojim 😁
Ja nisam aktivna ispocetka bila, volila bi se prodruzit grupi jer mi dobro dode savjet koji, iskustvo u vezi neceg tako da super ideja
hejj cure mozee da grupicaa…. natipkalo se ovdje stranica ajmee
odmah sam isla na tusiranje brijanje pranje kose
Kengurica me zdrmala 😉😂
sutra idemo u ta na ctg i uzv
vidjet cemo sta kazu
jel oni tamo svaki put vaginalno pregledavaju ili ne?
Hahah, bas nas je uzdrmala 😂 ja evo 2 sata stojim na stolici na vrhu kuhinje i cistim, pokazujem muzu gdje sta stoji.. 😅
A kosa mi je uzas, moram je srediti, jos rucak kuham ajmeee.
I ja bi voljela grupu, nisam dugo tu, ali bas obožavam citati sve ovo 🤗😍
Sortiraj odgovore
Najstariji