Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marijaa.Ika
    29. Listopad 2019. 14:25

Se*

29. Listopad 2019. 14:41

Noemi1

ayla

Mogle smo samo otvoriti novu grupu i nebi stekalo ja ostajem ovdje ionako sam imala u planu kad svi rode da otvorimo novu a slike mi nisu ni bitne toliko ionako se mogu mecati preko tog linka

Ma da, nisu ni meni slike bitne. Al sporo ucitava stranice. Ja ne znam jel do mog loseg neta ili do broja stranica 🤔

Meni ih brzo ucitava nemogu reci 

• Pikulica19
    29. Listopad 2019. 14:47

Venus mozda je najbolje da odes preventivno u bolnicu u kojoj si rodila na hitnu da te vide samo. Ovdje soba do mene cura je dobila temp. i nakon uzv su uvidjeli da se nije dobro iscistila iznutra i dali su joj infuziju odmah i tablete da se iscisti.... To su oni ostaci sto ostanu pa izlaze iz maternice...
    Beba joj je u inkubatoru pa je jos uvijek tu, a sta da je otisla kuci pomislila bi ko i ti da je gripa ili viroza ili od mlijeka.... 

luce35
    29. Listopad 2019. 14:55

Venus upaljene prsi i fibra idu zajedno, ne iskljucujem ovo sto Pikulica pise al ti si bila 7 dana dolje, da je nesto zaostalo pretpostavljam da bi se vec u roku 2-3 dana pojavila fibra.
    Mozda da zvrcnes svog ginekologa moze li te primit nego da cekas pregled na Firulama

29. Listopad 2019. 14:57

Pikulica19

Venus mozda je najbolje da odes preventivno u bolnicu u kojoj si rodila na hitnu da te vide samo. Ovdje soba do mene cura je dobila temp. i nakon uzv su uvidjeli da se nije dobro iscistila iznutra i dali su joj infuziju odmah i tablete da se iscisti…. To su oni ostaci sto ostanu pa izlaze iz maternice…
    Beba joj je u inkubatoru pa je jos uvijek tu, a sta da je otisla kuci pomislila bi ko i ti da je gripa ili viroza ili od mlijeka….

Da dobro si se sjetila reci joj to, znam jednu zensku koja je rodila i nije uopce posteljica izasla i pustili ju kuci i ona temp dobila i dobro da nije sepsu dobila i uz to 4 doktora su bila kad je ona rađala uzas

Venus
    29. Listopad 2019. 15:04

A isla sam na carski, valjda su posteljicu izvadili 😂😂
    Joj nemojte mi horor prica, jos da se ukakim sva. Bila sam u bolnici 6 dana i tri puta dnevno su nam mjerili fibru, i nije je bilo. Tek se pojavila doma prije dva dana kad su i grudi pocele oticat i bolit

Venus
    29. Listopad 2019. 15:06

I valjda bi kod nekih takvih nedaj boze zaostataka bila jako visoka temp, ne 37+ 😥
    Joj sad cu se prepast

29. Listopad 2019. 15:14

Venus

I valjda bi kod nekih takvih nedaj boze zaostataka bila jako visoka temp, ne 37+ 😥
    Joj sad cu se prepast

Ma onda nije, najvjerojatnije je od sisa 

• Marijaa.Ika
    29. Listopad 2019. 15:22

Ajme ovaj whap je strasan, previse za mene 🤣 dok se sad pohvatamo, vise mi se svida ovako 
    😊

• Maffin
    29. Listopad 2019. 15:26

Istina. Cini mi se da je bolje tu😊 sad cemo se i mi neaktivne malo aktivirati da nam se cure ne razbjeze pa necemo imati sto citati

Mama

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.