Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Listopad 2019. 01:02

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Cure moje kako mene glava boli i nos i grlo pece i jos me neki hormoni uhvatili najrade bi plakala to mora da je pms malo jaci samo za vrijeme menge, najrade bi popila normabel i otisla spavati.. Al mi od toga svega dode da odem u 3pm i napijem se ko krava da neznam za sebe 😂😂

Hahahahah i meni neki dan doslo da se napijem 😂😂 al nisam, bilo mi glupo sama cugat😂😂

Men nije glupo 😂😂😂 samo nemam sto 🙈🙈

Hahhaha kod mene ful oprema sto se cuge tice, nabavili za babinje al nije nitko jos dolazio osim najuze obitelji 😂 a mi bas ne pijemo, ni muz ni ja pa se ta cuga samo gomila. Jos kad netko dodje samo donese butelju vina 😅

Ma imam ja vina al sam nedavno popila gemišt i ja sam se zacrvenila ko rak 😂😂 onda sam bila popila pivu pa mi se mantalo pa mi majka nekidan skuvala rakije za prehladu pa mi se povracalo i bila sam mamurna a vise ni sama nezz sto bi na krstitkama sam pila malibu inace sam volila popit bambus i presjeci ga jegereom a sad kako nisam u kondiciji nezz sto bi 😂😂😂😂

Ja pijem dost cudne kombinacije npr. Bijelo vino i sprite, bijelo vino i ledeni caj, vodka i ledeni caj brusnica, vodka fanta, jeger i sprite, klasika juznjacka i sprite, crno vino i cockta, kuhani gin i sok od jabuke😅

Bome ga ti izmisa, budem ja nes i probala 🤪🤪

29. Listopad 2019. 01:03

Noemi1

E cure u cem cete vi setat bebe sad kad bude 10 stupnjeva? Pretoplo mi za skafander, a ne znam jel medo odjelce dovoljno? I koliko dugo smiju setati pri tim temp?

Cekam i ja odg 😊 bas me zanima 

• Noemi1
    29. Listopad 2019. 01:18

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Cure moje kako mene glava boli i nos i grlo pece i jos me neki hormoni uhvatili najrade bi plakala to mora da je pms malo jaci samo za vrijeme menge, najrade bi popila normabel i otisla spavati.. Al mi od toga svega dode da odem u 3pm i napijem se ko krava da neznam za sebe 😂😂

Hahahahah i meni neki dan doslo da se napijem 😂😂 al nisam, bilo mi glupo sama cugat😂😂

Men nije glupo 😂😂😂 samo nemam sto 🙈🙈

Hahhaha kod mene ful oprema sto se cuge tice, nabavili za babinje al nije nitko jos dolazio osim najuze obitelji 😂 a mi bas ne pijemo, ni muz ni ja pa se ta cuga samo gomila. Jos kad netko dodje samo donese butelju vina 😅

Ma imam ja vina al sam nedavno popila gemišt i ja sam se zacrvenila ko rak 😂😂 onda sam bila popila pivu pa mi se mantalo pa mi majka nekidan skuvala rakije za prehladu pa mi se povracalo i bila sam mamurna a vise ni sama nezz sto bi na krstitkama sam pila malibu inace sam volila popit bambus i presjeci ga jegereom a sad kako nisam u kondiciji nezz sto bi 😂😂😂😂

Ja pijem dost cudne kombinacije npr. Bijelo vino i sprite, bijelo vino i ledeni caj, vodka i ledeni caj brusnica, vodka fanta, jeger i sprite, klasika juznjacka i sprite, crno vino i cockta, kuhani gin i sok od jabuke😅

Bome ga ti izmisa, budem ja nes i probala 🤪🤪

Hahhaa jeger sprite 😋

• Noemi1
    29. Listopad 2019. 01:19

Vec sam mislila da gledas reprizu titanica 😂

• Noemi1
    29. Listopad 2019. 01:21

Ayla koliko kapi Oleovita ti dajes? 🤔

• Zara88
    29. Listopad 2019. 06:03

october30

Zara88

Noemi1

Zarasi bila na pregledu? Ili sam ja zabrijala da i ti imas danas 🤔

Hello! Bila sam na pregledu i nikad toliko dugo nisam cekala kao danas 🤯🤯🤯 strasno. Radila ctg i uzv. Ugl, sve je ok. Ctg dobar, a curka ima 3260 g. Sljedeci pon ponovno ctg i vaginalni pregled da vidi kako je stanje jesam li se pocela otvarati itd.

Jesam dobro zapamtila da si ti isto iz Osijeka? Mozda smo se vidjele onda danas… Ja sam isto izludila od 10-14 u TA, radili su mi ctg gore u predrađaoni kolika guzva je bila…

Jesam da. I meni su radili u predrađaoni ctg i to je trajalo skoro sat vremena 🤨

• Zara88
    29. Listopad 2019. 06:14

Jutro! Bas neko koma vrijeme i dosta hladno. 
    Pikulice, danas punih 38 😊 priblizavamo se, iako bi sad vec komotno i mogle svaki dan ...
    Kengurice, nadam se da ides brzo kuci i da nalazi budu ok🤞

• Kengurica
    29. Listopad 2019. 06:33

Bogme nikud necu, pukao vodenjak sinoc. Filmski. Cekam doktore valjda. Na CTG cijelu noc.

mc_zgb
    29. Listopad 2019. 06:41

Kengurica

Bogme nikud necu, pukao vodenjak sinoc. Filmski. Cekam doktore valjda. Na CTG cijelu noc.

Sretnoo, mozes ti to 💪😘

luce35
    29. Listopad 2019. 06:42

Kengurica

Opa draga, drzim fige da se sto brze beba izmigolji vani 😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.