Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    29. Listopad 2019. 00:00

luce35

Meni su svi govorili ne stavljaj bebu na stomak spavati, vec u rodilistu pa patronazna, pedica, mama, svi redom.
    Sjedenje nisu preporucili prije 6 navrsenih mjeseci, a hodalicu nismo koristili, po meni potpuno nepotreban rekvizit

Meni su rekli tj zabranili hodalicu na pregledu kukova. Ionak ju nisam ni mislila kupovat i koristit. Al eto, ne preporucuje se vise hodalica uopce po novom. Zbog kukova i djeca kasnije prohodaju valjda i onda im je oslonac na prstima umjesto cijelim stopalom 🤷 

• Noemi1
    29. Listopad 2019. 00:04

Kengurica

Evo ja isla na hitnu zbog svraba i ostajem do sutra na promatranju i neki nalaz krvi cekamo. Mislim do sutra sigurno, a sutra cu znati da li i duze. Nego lezim u predradjaoni i zasad mislim da su se 4 bebe rodile. 3 mame su vristale, jedna ko egzorcizam da joj rade. Ja kad sam prvu cula se prepala kaj je ovo jer sam zaboravila da tu zene radjaju.
    Cure jeste vristale jako?

Ja nisam,

• Noemi1
    29. Listopad 2019. 00:06

Noemi1

Kengurica

Evo ja isla na hitnu zbog svraba i ostajem do sutra na promatranju i neki nalaz krvi cekamo. Mislim do sutra sigurno, a sutra cu znati da li i duze. Nego lezim u predradjaoni i zasad mislim da su se 4 bebe rodile. 3 mame su vristale, jedna ko egzorcizam da joj rade. Ja kad sam prvu cula se prepala kaj je ovo jer sam zaboravila da tu zene radjaju.

Ja nisam,

Pobjeze mi post 😃 ugl nisam bas, samo na izgonu tih par trudova koje si ne mos pomoc 😅 al mislim da nije bilo strasno 😁

Julie
    29. Listopad 2019. 00:06

Kengurica ja nisam ni glasa pustila, box do mene je ženska vrištala da sam se ja samo pogledavala sa dragim. Tad sam već rodila jer da nisam mislim da bi se prepala. Doktori su vikali na nju da se ne dere nego tisce jer vikanjem bas ništa ne radi. 

29. Listopad 2019. 00:18

Noemi1

ayla

Cure moje kako mene glava boli i nos i grlo pece i jos me neki hormoni uhvatili najrade bi plakala to mora da je pms malo jaci samo za vrijeme menge, najrade bi popila normabel i otisla spavati.. Al mi od toga svega dode da odem u 3pm i napijem se ko krava da neznam za sebe 😂😂

Hahahahah i meni neki dan doslo da se napijem 😂😂 al nisam, bilo mi glupo sama cugat😂😂

Men nije glupo 😂😂😂 samo nemam sto 🙈🙈

29. Listopad 2019. 00:19

Kengurica

Ja sam već pisala da jesam 😂😂 

• Noemi1
    29. Listopad 2019. 00:29

ayla

Noemi1

ayla

Cure moje kako mene glava boli i nos i grlo pece i jos me neki hormoni uhvatili najrade bi plakala to mora da je pms malo jaci samo za vrijeme menge, najrade bi popila normabel i otisla spavati.. Al mi od toga svega dode da odem u 3pm i napijem se ko krava da neznam za sebe 😂😂

Hahahahah i meni neki dan doslo da se napijem 😂😂 al nisam, bilo mi glupo sama cugat😂😂

Hahhaha kod mene ful oprema sto se cuge tice, nabavili za babinje al nije nitko jos dolazio osim najuze obitelji 😂 a mi bas ne pijemo, ni muz ni ja pa se ta cuga samo gomila. Jos kad netko dodje samo donese butelju vina 😅

29. Listopad 2019. 00:34

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Hahhaha kod mene ful oprema sto se cuge tice, nabavili za babinje al nije nitko jos dolazio osim najuze obitelji 😂 a mi bas ne pijemo, ni muz ni ja pa se ta cuga samo gomila. Jos kad netko dodje samo donese butelju vina 😅

Ma imam ja vina al sam nedavno popila gemišt i ja sam se zacrvenila ko rak 😂😂 onda sam bila popila pivu pa mi se mantalo pa mi majka nekidan skuvala rakije za prehladu pa mi se povracalo i bila sam mamurna a vise ni sama nezz sto bi na krstitkama sam pila malibu inace sam volila popit bambus i presjeci ga jegereom a sad kako nisam u kondiciji nezz sto bi 😂😂😂😂

• Noemi1
    29. Listopad 2019. 00:49

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Ma imam ja vina al sam nedavno popila gemišt i ja sam se zacrvenila ko rak 😂😂 onda sam bila popila pivu pa mi se mantalo pa mi majka nekidan skuvala rakije za prehladu pa mi se povracalo i bila sam mamurna a vise ni sama nezz sto bi na krstitkama sam pila malibu inace sam volila popit bambus i presjeci ga jegereom a sad kako nisam u kondiciji nezz sto bi 😂😂😂😂

Ja pijem dost cudne kombinacije npr. Bijelo vino i sprite, bijelo vino i ledeni caj, vodka i ledeni caj brusnica, vodka fanta, jeger i sprite, klasika juznjacka i sprite, crno vino i cockta, kuhani gin i sok od jabuke😅

• Noemi1
    29. Listopad 2019. 00:52

E cure u cem cete vi setat bebe sad kad bude 10 stupnjeva? Pretoplo mi za skafander, a ne znam jel medo odjelce dovoljno? I koliko dugo smiju setati pri tim temp?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.