Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    laura233
    11. Travanj 2019. 08:08

https://www.zenskirokovnik.com/dnevnik-trudnoce-bebin-dnevnik.html

• renata.koscec
    11. Travanj 2019. 08:21

Cure, koje ste imale ili imate hematom, koliko ste dugo krvarile? Na zadnjem pregledu, prosli tjedan, hematom se vise nije vidio, ali ja i dalje svaku vecer bas prokrvarim. Ne curi samo, nego kad idem piskiti. Pitala sam jos tada ginica koliko se to dugo moze cijediti jos, rekao je da to ne zna. Koliko se to dugo moze cistiti? Mirujem koliko mogu uz zvrkastu trogodisnjakinju. 
    Ne mogu svaki dan hodati ginicu na uzv. Sljedeci pregled imam 16.4.

11. Travanj 2019. 08:49

luce35

Novim curama lijepu trudnocu zelim 😍.
    Manichjesi rijesila naknadu sa soc skrb?

Hej draga bila sam i to ti je procedura znas kakva.. Pokupi sto papira na sto strana uspjela pokupit sve osim dva papira jedan cu jos danas a drugi tek sutra jer svakako prije pon nemogu odnjet to sve predati jer rade sa strankama samo pon i sri... Namucila sam se jucer i nahodala puno pa su me ledja boljela dosta pa se nadam da ce mi odobriti da znam da mi se sva ta muka isplatila.. Mislim da nemaju razloga da me odbiju ali zaista neznam kako to sve funkcionira i dali je jednostavno za dobiti tu socijalu kod nas.. Vidjet cu sta ce mi reci u pon. Danas sam obecala ici pricuvati djete zeni kojoj sam prije godinu dana cuvala djecu pa eto i tu cu zaraditi nesto kunica... ☺️ Snalazim se nekako... Bit ce valjda sve okej. 

• samy_lo
    11. Travanj 2019. 08:53

Kako ste mi zenice sve redom.
    Ja sam pod stresom,i nadam se da to nece utjecati na bebu.Ne mogu da soavam nocima zbog toga,moram se negdje malo otvoriti.Mi smo dobili stan na poklon prije nesto jace od godinu,i bio je dogovor da ce tetka iseliti 1 maja da mi uselimo,jer je u gradu lakse za zivot.Bilo nam je drago da ce se to desiti prije nego budem rodila 2 dijete.Mozda cak nd bi ni planirali 2 trudnocu da smo znali da ce ona odustati od toga,jer eto ona mora da radi (65 joj je godina) imamo mi kao gdje zivjeti,neka nje tu dok barem sin ne bude trebao u skolu ( njemu je 2 i po godine) trebat ce mi dugo vremena da smirim zivce i ja a bogme i muz,jako je zivcan i posvadjao se sa svima.Na posljetku sacekat cemo da prodje taj rok od 3 godine i taj stan cemo prodati i traziti kucu negdje(znaci jos godina i pol otprilike) 
    Mi smo na selu,ma nije bas ni selo kako se stari ljudi ponasaju.Ja razumijem da oni vole svoju unucad ali to im ne daje zapravo da se mjesaju u odgoj.Kada bi ja i muz ga ruzi odmah bi svekar nemojte ga,ne diraj ga.Svekrva bi sutila jer je i ona svoju djecu sama odgajala.Puno puta bi se moj muz s njim zbog toga posvadjao.Eh moj muz je opet poceo da radi i nema ga od ranog jutra do nekih 17:30 kuci,meni je najgore kada se beba rodi kako ce to sve izgledati,morat cu prije toga 100 puta naglasiti da mi niko ne trazi sina i da ne zelim da mi iko na taj nacin pomaze,da ga cuva,jer ne zelim da ga odvajam od sebe i bebe.I jednostavno muz ce morati postaviti neke granice.Dodji popij kafu kad te zovnem i cao.Cudan je bosanski mentalitet po selima.Zato sam jedva cekala da odselim,ali jos zadugo nista.

11. Travanj 2019. 09:03

anchybre

Cao buduce mame! Ja sam prekjuce otkrila 2 crtice i bila sam blago receno u soku. Naime, od 12 te godine otkriveni su mi hormonski problemi, nikad redovne menstruacije, pojavila se uzasna dlakavost svuda.. (Moj dragi cak nema toliko dlake ko ja) i receno mi je da cu najverovatnije morati da se lecim ako budem htela decu. Jednostavno sam odustala od svega, propala psihicki i bila sama do prosle godine. 3 meseca nismo se pazili jer sam ja bila ubedjena da nema od toga nista i kao ajde lepo i meni i njemu. Medjutim ispostavilo se drugacije.. Zadnju menstruaciju sam imala 6 tog marta, taj rizican odnos 24 tog, betu sam radila danas i 192 je.. Sta vi mislite o tome, da li je to previse nisko? Za ultrazvuk je jos rano i ubija me neizvesnost, jer prosto mi je neverovatno da sam dlakava kao jeti a da se to tek tako desilo bez cbilo kakvog lecenja, nikad nista nisam pila, jedino sam smrsala 13kg i to je sve. Srecno svima! ❤

Draga vjerojatno imas pcos s pojacanom dlakavoscu i neredovnim ciklusima,a to znaci da imas samo povremene ovulacije,a ne kao vecina zena skoro svaki mjesec,znaci ovulacija razdoblje kad mozes zatrudnit i zato su ti tupili da ces teze ostat trudna.Uglavnom ti zbrckani hormoni ti ne mogu utjecat na trudnocu,jer trudnoca je na neki nacin lijek za to stanje,uglavnom zelim ti urednu trudnocu ma koliko god da te iznenadilo,covjek se prilagodi,a bolje i tako nego da si se stvarno jednog dana morala pomucit za tu bebicu,sretno!

luce35
    11. Travanj 2019. 09:46

Manich drzim palceve da dobijes tu naknadu. A to kad uleti nesto sa strane iskoristi dok se dobro osjecas. 

Samy istrpi malo, velika je stvar dobit stan. Vjeruj meni koja cu svoj stambeni kredit otplacivat jos milijun godina. Muz nek porazgovara s njima i izdrzat ces 😍

PatyDi
    11. Travanj 2019. 11:15

Samy, ja isto imam problema sa stanom/kućom...trenutno smo kod njegovih u malom stanu dok moji imaju veliku kuću i okućnicu na selu (ipak sam sad na moru, a ne na selu haha). Kao i svi, željeli bismo biti sami naravno, jer, ovdje ostati ne možemo radi manjka prostora, a kod mojih nam je preveliko sve za održavati jednom kad moji više neće moći s tim da je dečko u šleperu, do sad je bio po 1 tj, ali trebao je nešto sa većom lovom pošto sam ja ostala bez posla pa ga neće biti po 3 mj doma...za početak ću biti kod svojih, ali kao što rekoh i što si ti spomenula, ne bi da ti netko soli pamet šta ćeš i kako sa svojim djetetom. Naravno, nitko neće u početku, ali s vremenom osjetiš to kod ljudi...tako da nakon toga planiramo u podstanare...nije dugotrajno riješenje, ali stambeni s obzirom na naše prijave, ne možemo dobiti baš neki, pa dok ne skupimo nešto novaca, moramo tako. Kažu mi neki pa šta ne ostanete kod tvojih, pošto ima toliko mjesta, ali ne kuže ljudi ili se prave bedasti... Teško je u današnje vrijeme jer mi mlađi želimo svoj mir i raditi stvari kako nama pašu, dok se stariji često uvrijede na to jer kao ne želimo biti sa njima, a često čujem priče tipa "pa mi smo to radili za vas", pričam općenito, moji nisu to rekli nikad...ima brdo obitelji u mom mjestu gdje su stvarno velika imanja ostala skoro prazna jer su mladi otišli, a roditelji ostali sami...
    ALI ako koju od vas zanima, moji planiraju prodavat kuću pa ako ste za nešto veće, javite se hehe (u Međimurju je to) 

teresita
    11. Travanj 2019. 11:17

@fritula jesi bila na kombiniranom danas, ja jesam jucer i nacekala se, dr je rekao da je sve ok.
    Crl=59mm, NT=1,2 mm

Julie
    11. Travanj 2019. 11:51

Deja1988

Dobro nam ovo depresivno jutrooo! 😂😂
    Anchybre-ako imas povećanu dlakavost, imas visak muskih hormona-testosterona. Zahvali Bogu da si ostala trudna i da ti cuva bebicu. Bez brige, sve smo mi uplasene i imamo 10000 pitanja, pa imale mi 20 ili 38 godina. To je sve normalno😊 Drzim fige da ti se beta podupla! 🤗
    Kako ste cure? Ja idem danas u Vinogradsku, imam kontrolu endokrinologa. Zadnja 2 dana me bas cudno boli trbuh, reze, kao da sam se previse naprezala.. A mislim da nisam… Nadam se da je sve ok s bebom…
    Ovo vrijeme me bas ubija, samo se vucem po stanu, jedva skuham nesto😒😁 Hocu sunceeee😁😁

Dobro si to rekla, ziva depresija 😂😂😂😂 mene je taj jucer u lijevom jajnik kao tako voljelo pa proslo..... Valjda je to sve normalno. Sve se siri i pomice. Sutra idem na sajam u West gate, tko ce ga jos posjetiti? 

felicita28
    11. Travanj 2019. 11:56

Julie

Deja1988

Dobro nam ovo depresivno jutrooo! 😂😂
    Anchybre-ako imas povećanu dlakavost, imas visak muskih hormona-testosterona. Zahvali Bogu da si ostala trudna i da ti cuva bebicu. Bez brige, sve smo mi uplasene i imamo 10000 pitanja, pa imale mi 20 ili 38 godina. To je sve normalno😊 Drzim fige da ti se beta podupla! 🤗
    Kako ste cure? Ja idem danas u Vinogradsku, imam kontrolu endokrinologa. Zadnja 2 dana me bas cudno boli trbuh, reze, kao da sam se previse naprezala.. A mislim da nisam… Nadam se da je sve ok s bebom…
    Ovo vrijeme me bas ubija, samo se vucem po stanu, jedva skuham nesto😒😁 Hocu sunceeee😁😁

Dobro si to rekla, ziva depresija 😂😂😂😂 mene je taj jucer u lijevom jajnik kao tako voljelo pa proslo….. Valjda je to sve normalno. Sve se siri i pomice. Sutra idem na sajam u West gate, tko ce ga jos posjetiti?

Ja sam mislila ali cu vidjeti...ajde please kad se vratis podijelu dojmove s nama pa nam reci kako ti se cini i da li se isplati ici :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.