Nema pravila kod induciranog bas kao ni kod prirodnog, netko rodi za sat netko za dan. Ja sam bila u ovoj drugoj grupi 🤣, maraton na dripu i ipak carski na kraju.
Najbolje ne razmisljati o porodu, moramo to obaviti i na malo sto mozemo utjecati osim slusati upute lijecnika i babica i nadati se da ce ici brzo. Bezbolno ne moze biti al izdrzale su sve pa cu i ja 💪💪
Kako se nositi s porodjajnom boli, jeste se grcile il probale opustiti i disati i predati bolu?
Jel vas pucao teski adrenalin kad je krenulo il ste bile smirene?
Jeste zadnjih dana pred porod bile nervoznije il opusteno-uzbudjene?
Eto malo za vas sta ste rodile 😃
Meni ne pada na pamet nikakva tema za pisat, pa s toga curke koje idu ranije spavat i nisu tu u kasne sate dajte nam vi temu 😂
Takoo je, reci ti njima 😂 mi se tu zrtvujemo budne do 3 ujutro, jos i da teme smisljamo 😜
😂😂😂😂😂 Bas to treba bit aktivan cijelu noc da bi one ujutro uz kaficu uzivale 😂😂
🤣🤣🤣🤣 da znas da je tako, vi nocu piskarate 20 stranica i ujutro uz kavicu ja citam lektiru 😀
Meni ne pada na pamet nikakva tema za pisat, pa s toga curke koje idu ranije spavat i nisu tu u kasne sate dajte nam vi temu 😂
Takoo je, reci ti njima 😂 mi se tu zrtvujemo budne do 3 ujutro, jos i da teme smisljamo 😜
Haha evo ja cu vam pravit drustvo jer su frenda starci zajebali i nemoze doc a ja se vec sredila i nasminkala i to ono bas nasminkala ljepo pazljivo pod puder, puder i sve redom sto ide. 😒😒🙄🙄🙄 Mrziiiiim kad mi to netko napravi i sad skidaj to sve presvlaci se u pidjamu i nazad na kauc. ☹️☹️😒😒😥😥😥 Al jbg nista nemogu sada.. Utopit cu tugu u palacinkama
Mi te necemo iznevjetit 😛
😂😂😂😂😂 Bas to treba bit aktivan cijelu noc da bi one ujutro uz kaficu uzivale 😂😂
🤣🤣🤣🤣 da znas da je tako, vi nocu piskarate 20 stranica i ujutro uz kavicu ja citam lektiru 😀
Morate priznat da se sve potrudimo da se odrzimo budne 🤣🤣🤣🤣🤣
Kako se nositi s porodjajnom boli, jeste se grcile il probale opustiti i disati i predati bolu?
Uhh ja sam se bome grcila i bila izvan sebe. Onda nekako skuzila i poslozila si u glavi da nema natrag i da moram tiskat. Dok mi nisu krenuli zestoki trudovi, nekako sam bila ono, kao da se nis ne dogadja, smjeskala se 😂 kako naivno!
O tome svemu sam vec par puta pisala 🙈
Uhh ja sam se bome grcila i bila izvan sebe. Onda nekako skuzila i poslozila si u glavi da nema natrag i da moram tiskat. Dok mi nisu krenuli zestoki trudovi, nekako sam bila ono, kao da se nis ne dogadja, smjeskala se 😂 kako naivno!
Ja sam bila dosta smirena. Meni su trudovi sa 10 minuta razmaka nakon pola sata vec dosli na dvije minute. Tako da je brzo sa malo boli preslo na jacu bol. Ali sve sam to prodisavala pravilno i bilo je izdržljivo. A ja sam se pripremila za jaaaku neizdrživu bool,a to sam dobila za vrijeme šivanja i nakon što se rana ohladila 🥴🤣
Ajme cure…taman procitam zaostatke,krenem pisati i nesto me prekine…Opet se vratim,kad ono novih 39 stranica🙈😁😁😁
Dok se sjetim svih tema….Trudnoca je bila dugo zeljena,takoder mpo..i isplatilo se sve…sad kad vidim svoju srecicu srce mi je puno🥰🥰🥰
Imala sam prije muza vezu bez obaveza…culi smo se stalno,vidali kad smo se pozeljeli,postovanja je bilo uvijek…I osjecam se kao Julie kad se sjetim ili ga vidim,jednostavno mi trnci produ tijelom😏🙈 Ali bilo je previse komplicirano i na kraju previse emocija,pa smo krenuli dalje.
Ali naravno da je muz moja savrsena polovica koju sam cekala🥰🥰
Linopp-malena je dobro,idemo na kontrole za srceko,i nadam se najboljem😊 Zelim da mi drugi porod bude kao tvoj😁😁 Uzivaj sa svojim srecicama🥰
Frajla-uzas,pa nisu normalni😡 Samo zovi u pon…
Manich-daj salji palacinke🤤🤤
Julie-uzivajteeee🤗🤗🤗
Pikulica-bravo za veliku curku🥰🥰
Moja se rodila sa 3250,50cm….izasla je sa 3040..danas ju je vagala patronazna,ima 3330…i jako puno bljucka,bas mi ju je zao,ali isto jakooo brzo pojede bocicu,kao da nije papala cijeli dan…Isto mi je savjetovala patronazna ovo kaj je Frajla napisala ali nema ucinka. Danas sam joj uzela Nan sensitive po njenoj preporuci,pa cemo vidjeti..
Aaaaaaaaa 🐭 mali slatki... 😍🥰
Koja je to tolika razlika medju adaptirnom hranom???? Koja je finta???
Iskreno nikad nisam citala sastojke ali vjerujem da je kao i razlika u mlijeku koje mi pijemo, jeftinije je vodenastije dok u skupljem dobijemo nesto i mlijeka 🙈🤣
Ja sam ocito bila magnet za idiote,Bin Ladena, patoloske lazljivce i poremecene osobe i ne mogu reci da ce mi srce zatitrat na ijednog iz proslosti.... Vjerujem da je bas osjecaj onak ugodno da se streses 💕💕💕💕💕
Mene je hvatao napadaj smijeha nakon prokidanja vodenjaka jer svaki put kad je krenuo trud voda je izlazila van. Ali nakon sat vremena mi vise nije bilo smijesno, samo sam uspjela disati pravilno, ali zadnjih sat vremena je bilo uzasno 😫
Sortiraj odgovore
Najstariji