I nasa gospodicna uziva u setnjicama i isto tako kad vrijeme dopusta smo vani. 😊
Za sad joj dajemo sab simplex protiv grceva. Cini mi se da djeluju, ali opet ne skroz, pa se svejedno muci. Jedva cekam da to prodje..
Super je ispao 10. mjesec s vremenom. Nije zahladilo. Bas za setnjice.
Mc_zg ti si mi ono sve slalaza akupunkturu? Ja pitala uputnicu i gin mi rekla ne moze jer radjam u Petrovoj, a VG mi odgovorila da to nema veze. Joj kako su jadni smotani i needucirani.
Samo da vam javim da me eto s uzv-a, misica ima 3050g sve je za tjedan vise osim trbuscica on je po mjerama za 2dana manji, to je sigurno zato jer sam jutros bila gladna kao sigurno i ona pa se usukala 🥰🥰🥰🥰🥰 nadoknadile smo sve Vincekom poslije 🙈🐷
A sad vas odo citat 🥰
Mi smo trudne jednako, ja sam 36+5 i isto prekjjucer na pregledu beba 3100g, ja sam se nadala da je moja dr falila tezinu, da beba ima manje, Al ocito nema😂 prvo dijete 3kg imalo kad se rodilo a sad me strah sta me ceka..
Ja sam stavila moje palacinke u pecnicu i sada idem da se okupam i sredim i cekam frenda pa idemo vankaaaa... 😏😏😏😏😏😊😊😊😊😊 Ocekujem dobre teme veceras i nasu Aylu i Noemi da nam daju dobre teme za citanje...
Samo da vam javim da me eto s uzv-a, misica ima 3050g sve je za tjedan vise osim trbuscica on je po mjerama za 2dana manji, to je sigurno zato jer sam jutros bila gladna kao sigurno i ona pa se usukala 🥰🥰🥰🥰🥰 nadoknadile smo sve Vincekom poslije 🙈🐷
A sad vas odo citat 🥰
Super da je sve ok 😊😊 jos malo i stize pa nece biti gladno 🥰🥰
Ako bude bila na mamu i tatu stalno ce biti gladna 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Julie, mali skuplja snagu skuplja snagu za drzati mamu budnom 😂😂😂😂😂
Ma auto ih najcesce omami, em zujanje, em lagano treskanje. Najlakse je putovati dok su tako mali i nije im dosadno i nemaju sto prohtjeva 🙄
Ja ne volim flekice s kupusom 🙈, al moja mama mijesi tjesto za to i uvjek napravi dio s kupusom, a dio s krumpirom i to obozavam 🤤
Ja sam jutros malo pop*** jer su mi dali termin u trudnickoj tek kada cu biti 38 tt, 3 tjedna od zadnjeg pregleda, a pise na povjesti bolesti da imam problema s tlakom i na uputnici da je visokorizicna trudnoca 😡🤬 pa mislim, ko da se meni ide tamo i ceka svako malo iz hobija.
Sad sam se kao malo smirila, al budem ih u pon definitivno zvala
Jos mi izbio neki osip po gornjem dijelu trbuha i grudima, nadam se da ce proci uskoro, da ne moram na hitnu 😏
Mi smo imali srecu da smo svaki put od prve ostali trudni, nazalost jedna trudnoca zavrsila kiretazom zbog missed ab. Bili smo iznenadjeni obzirom na godine ali bili smo potpuno opusteni i bez pritiska pa vjerujem da je i to imalo utjecaja.
Parovi kojima u par mjeseci ne uspije budu najcesce napeti i onda se to od stresa oduzi, al tesko vjerujem ostat opusten kad je zelja velika a ne ide.
...
Sto se tice dobijanja po izlasku iz rodilista, nema tu pravila, neke bebe dobiju 500gr za mjesec a moja bebica po 1800 gr/mjesecno prva 2 mjeseca, sisa je bila stalno u pogonu 🤣🤣🤣 ali i jedno i drugo je ok.
...
Ja sam obavila uzv, ctg i vaginalni, zatvorena skroz, cerviks tvrd, nista ne mice s mjesta. Cura danas manje aktivna nego inace, i ne lupka vec samo lagano gura kao da se rasteze. Za 2 tj hospitalizacija ako ne krene do tada.
Noemi skuplji jesu al su odlicni, ne ocrtavaju se, tanji su a bas mogu puno popit, al to kaj Frajla kaže velika je kutija pa mi ne ok. Probala sam još Nuk i Chicco. Nuk je katastrofa.
Frajla skuplja, skuplja...... taj mali zafrkant 😂🙈
Super je ispao 10. mjesec s vremenom. Nije zahladilo. Bas za setnjice.
Mc_zg ti si mi ono sve slalaza akupunkturu? Ja pitala uputnicu i gin mi rekla ne moze jer radjam u Petrovoj, a VG mi odgovorila da to nema veze. Joj kako su jadni smotani i needucirani.
Jesam, da. Ma kakve veze ima di ces rodit, pa to je skroz zasebna ambulanta. Kak je glupa gin. Reci joj da to nema veze di ces radjati, a uostalom, ti se mozes sprdnuti kad te uhvate trudovi i otic rodit u Vinogradsku ili di god. Boze gluposti i glupih ljudi 🤦
Ja sam uspjela samo jednom otic na akupunkuturu za porod, ocito je ta kombinacija s cajem lista maline super pomogla 😂
A sad vas odo citat 🥰
Super za curetak. Ma to ona nije htjela doruckovati jer je znala da ce kasnije biti nesto slatko 😆
Cita mi misli, mala genijalka jos dok je pristekana na mene ☺️🤣😍
A sad vas odo citat 🥰
Mi smo trudne jednako, ja sam 36+5 i isto prekjjucer na pregledu beba 3100g, ja sam se nadala da je moja dr falila tezinu, da beba ima manje, Al ocito nema😂 prvo dijete 3kg imalo kad se rodilo a sad me strah sta me ceka..
Ma kroz dva tjedna dobije cca 500g i vani je ☺️😉 bez brige ja se tjesim tako 🤣🤣🤣🤣, evo u 4 i pol tjedna skoro kilicu dobila od zadnjeg pregleda. Ja sam uvjerena i voljela bih bas to prije ali bit ce da se malena inati i nece, lijepo joj unutra. Kako je startao pocetak trudnoce ja sam mislila da necu niti izdrzat do 36tt, vec rodit s 7mjeseci i herojina moja gura snazno bome do kraja mimo krvarenjima, pa velike vjerojatnosti da nece opstat trudnoca, hematoma, strogog mirovanja i svega jos loseg sto nam je donio put nase trudnoce. 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji