Joj koliko je to individualno od zene do zene. A Jules jel bio dogovoreni carski il su te poslali za vrijeme poroda?
Meni mama prica kako se s bratom ispatila ko Isus, na vakum ga radjala, bila mrsavica i bez snage. A samnom pukao vodenjak, nije uopce truda osjetila i rodila u roku sat-dva, iako je on imao 3100, a ja 3800g.
Prijateljica je uz epidural cijelu noc prespavala i ujutro rodila. A neko se bas ispati. Ja mislim sad i da ocu epidural da nista od toga, jer sam vec 3cm otvorena, a nakon sta me kopala dokt neki dan onoliko sad sam mozda i 4. A preko 5 vise ne daju epi. Jos dok aj dodjem u radjaonu i dok se obave pripreme..ih
E meni su ponudili epidural kad sam bila na 8cm, pa sam rekla da necu, sta ce mi sad kad cu rodit krooz sat, dva. Tak je i bilo. Proslo ti 15min od tog, vicem ja muzu: koja sam ja glupaca, necu epiduralnu, pravim se pametna, ko mi kriv. Jesaam glupaa 😂 na kraju mi drago da nisam uzela 😊 Ovo na 5cm ti mozda nude ak ne napravis obradu prije pa dok izvade krv i dodju nalazi pa razg s anesteziologom. Ne znam 🤔

Ja sam imala kolostrum u trudnoci,ali sad nemam mlijeka…isto nema pravila…
Netko je pisao nedavno da gleda Uvod u anatomiju…i ja ju obozavam..Uglavnom,ima jedna nova serija(isto medicinari) zove seNew Amsterdam,isto je odlicna,odusevljena sam😊😊
Ja gledam 😃 hvala na preporuci, skinut cu. Volim sve medicinske serije 😆

Pozdrav cure!
Redovito vas citam, ali evo tek sam se sad odlucila prikljuciti. Cestitam svima mamama. Ja sam 36 + 3 i iz Osijeka sam.
Dobro dosla 🤗
Imamo isti datum termina 😊
Hvala 😁. I ja sam kao i ti, ako sam dobro zapamtila, morala mirovati, ali u mom slucaju zbog mioma. Dosta dugo je bilo upitno kako ce to sve ispasti itd. , ali evo hvala Bogu sve je super. Curka ima 3100 i cak su mi rekli da ce vjerojatno morati biti carski jer je beba velika, a ja sitna i treba jos izdrzati par tjedana 😌
Je, dobro si zapamtila ☺️
Tko zna sta ce meni reci jer iduci tjedan idem na pregled u TA a dns sam imala samo uzv... Moja curka je za 50g manja 🤣🤣🤣🤣 zanimljivo.....
Ispast ce i na kraju sve u redu kad smo vec dogurale do cilja skoro 🙏 🥰

Koji ste timer/aplikaciju koristili za kontrakcije?
Nijednu. Nisam se sjetila upalit 😂 a imala sam jedno 3 aplikacije 😂 a ionak su bili nepravni trudovi pa mi ne bi nist ni znacila app

Pozdrav cure!
Redovito vas citam, ali evo tek sam se sad odlucila prikljuciti. Cestitam svima mamama. Ja sam 36 + 3 i iz Osijeka sam.
Dobro dosla 🤗
Imamo isti datum termina 😊
Hvala 😁. I ja sam kao i ti, ako sam dobro zapamtila, morala mirovati, ali u mom slucaju zbog mioma. Dosta dugo je bilo upitno kako ce to sve ispasti itd. , ali evo hvala Bogu sve je super. Curka ima 3100 i cak su mi rekli da ce vjerojatno morati biti carski jer je beba velika, a ja sitna i treba jos izdrzati par tjedana 😌
Je, dobro si zapamtila ☺️
Tko zna sta ce meni reci jer iduci tjedan idem na pregled u TA a dns sam imala samo uzv… Moja curka je za 50g manja 🤣🤣🤣🤣 zanimljivo…..
Ispast ce i na kraju sve u redu kad smo vec dogurale do cilja skoro 🙏 🥰
Ma sve ce to bit super. Pa to su vec prave bebice 😊

Pozdrav cure!
Jos slavonkii aleeee 💕😁 dobro nam dosla 😊

Ayla.imamo.novu kandidatkinju za.nocno druzenje 🤔😁
Ako je voljna zasto ne 🤪🤪😂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji