Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    18. Listopad 2019. 23:47

Venus

Joj koliko je to individualno od zene do zene. A Jules jel bio dogovoreni carski il su te poslali za vrijeme poroda?
    Meni mama prica kako se s bratom ispatila ko Isus, na vakum ga radjala, bila mrsavica i bez snage. A samnom pukao vodenjak, nije uopce truda osjetila i rodila u roku sat-dva, iako je on imao 3100, a ja 3800g.

Prijateljica je uz epidural cijelu noc prespavala i ujutro rodila. A neko se bas ispati. Ja mislim sad i da ocu epidural da nista od toga, jer sam vec 3cm otvorena, a nakon sta me kopala dokt neki dan onoliko sad sam mozda i 4. A preko 5 vise ne daju epi. Jos dok aj dodjem u radjaonu i dok se obave pripreme..ih

E meni su ponudili epidural kad sam bila na 8cm, pa sam rekla da necu, sta ce mi sad kad cu rodit krooz sat, dva. Tak je i bilo. Proslo ti 15min od tog, vicem ja muzu: koja sam ja glupaca, necu epiduralnu, pravim se pametna, ko mi kriv. Jesaam glupaa 😂 na kraju mi drago da nisam uzela 😊 Ovo na 5cm ti mozda nude ak ne napravis obradu prije pa dok izvade krv i dodju nalazi pa razg s anesteziologom. Ne znam 🤔

• Noemi1
    18. Listopad 2019. 23:48

Deja1988

Ja sam imala kolostrum u trudnoci,ali sad nemam mlijeka…isto nema pravila…
    Netko je pisao nedavno da gleda Uvod u anatomiju…i ja ju obozavam..Uglavnom,ima jedna nova serija(isto medicinari) zove seNew Amsterdam,isto je odlicna,odusevljena sam😊😊

Ja gledam 😃 hvala na preporuci, skinut cu. Volim sve medicinske serije 😆

• Pikulica19
    18. Listopad 2019. 23:50

Zara88

Pikulica19

Zara88

Pozdrav cure!
    Redovito vas citam, ali evo tek sam se sad odlucila prikljuciti. Cestitam svima mamama. Ja sam 36 + 3 i iz Osijeka sam.

Dobro dosla 🤗
    Imamo isti datum termina 😊

Hvala 😁. I ja sam kao i ti, ako sam dobro zapamtila, morala mirovati, ali u mom slucaju zbog mioma. Dosta dugo je bilo upitno kako ce to sve ispasti itd. , ali evo hvala Bogu sve je super. Curka ima 3100 i cak su mi rekli da ce vjerojatno morati biti carski jer je beba velika, a ja sitna i treba jos izdrzati par tjedana 😌

Je, dobro si zapamtila ☺️
    Tko zna sta ce meni reci jer iduci tjedan idem na pregled u TA a dns sam imala samo uzv... Moja curka je za 50g manja 🤣🤣🤣🤣 zanimljivo.....
    Ispast ce i na kraju sve u redu kad smo vec dogurale do cilja skoro 🙏 🥰

• Noemi1
    18. Listopad 2019. 23:51

Venus

Koji ste timer/aplikaciju koristili za kontrakcije?

Nijednu. Nisam se sjetila upalit 😂 a imala sam jedno 3 aplikacije 😂 a ionak su bili nepravni trudovi pa mi ne bi nist ni znacila app

• Zara88
    18. Listopad 2019. 23:53

Pikulica19

Zara88

Pikulica19

Zara88

Pozdrav cure!
    Redovito vas citam, ali evo tek sam se sad odlucila prikljuciti. Cestitam svima mamama. Ja sam 36 + 3 i iz Osijeka sam.

Dobro dosla 🤗
    Imamo isti datum termina 😊

Hvala 😁. I ja sam kao i ti, ako sam dobro zapamtila, morala mirovati, ali u mom slucaju zbog mioma. Dosta dugo je bilo upitno kako ce to sve ispasti itd. , ali evo hvala Bogu sve je super. Curka ima 3100 i cak su mi rekli da ce vjerojatno morati biti carski jer je beba velika, a ja sitna i treba jos izdrzati par tjedana 😌

Je, dobro si zapamtila ☺️
    Tko zna sta ce meni reci jer iduci tjedan idem na pregled u TA a dns sam imala samo uzv… Moja curka je za 50g manja 🤣🤣🤣🤣 zanimljivo…..
    Ispast ce i na kraju sve u redu kad smo vec dogurale do cilja skoro 🙏 🥰

Ma sve ce to bit super. Pa to su vec prave bebice 😊

19. Listopad 2019. 00:05

Zara dobro dosla u klub 🤪

• Zara88
    19. Listopad 2019. 00:11

ayla

Zara dobro dosla u klub 🤪

Tenk ju 😀

• Noemi1
    19. Listopad 2019. 00:13

Zara88

Pozdrav cure!

Jos slavonkii aleeee 💕😁 dobro nam dosla 😊

• Noemi1
    19. Listopad 2019. 00:14

Ayla.imamo.novu kandidatkinju za.nocno druzenje 🤔😁

19. Listopad 2019. 00:18

Noemi1

Ayla.imamo.novu kandidatkinju za.nocno druzenje 🤔😁

Ako je voljna zasto ne 🤪🤪😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI