Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    18. Listopad 2019. 16:24

Harry zasto na indukciju vec u nedjelju?
    Eto i ja imala rozo dva dana, cerviksa uopce nema, 2prsta i nista isto...

Mene tako plase te indukcije 😰

• Kengurica
    18. Listopad 2019. 16:31

Jako volim krpice sa zeljem i ‘anich bas si mi ideju dala. Svaki dan kukam kak ne znam sta jesti, a nisam od nekog apetita, a znam da moram.
    Frajla koji debili

• Loptica10
    18. Listopad 2019. 16:39

Cure koje ste već rodile, kad ste išle u 1.šetnju s bebicama? 

• Loptica10
    18. Listopad 2019. 16:40

Ove priče o trudnoćama su mi divne!! 💞

mc_zgb
    18. Listopad 2019. 16:40

DijMar

Curke, koliko vam dobivaju malci? Mi smo u ovih tj i pol sto smo doma dobili 550g 😱 Meni se cini puno. Patronazna nije komentirala 🤨
    I pupkovina nikako da padne…gornji dio je suh i danas je patr.malo odvojila taj dio i raskrvarila, ali kaze da je to u redu…ja se sve bojim kad ga sredjujem i uvijek se nadam da ce pasti kad ona bude to radila, ali dugo mi traje to…

Mi smo sada 3 tjedna nakon poroda na nekih 3100g, a rodjena je s 2600g, tako da mislim da je ovo tvoje skroz u redu. I nama nije jos pupak otpao i uzasno me nervira i jedva cekam da otpadne. Ovak nit ju okupat mozes kak se spada niti masirat po trbuhu kad ima grceve. 😥
    A danas ju grcevi strasno muce, zaspi na pol sata i krene u plac iz sna kolko ju uhvati. Misica moja mala, sve mi tesko ju takvu gledat. 😓

mc_zgb
    18. Listopad 2019. 16:41

Loptica10

Mi smo 10. dan isli van, na nekih 15-20 min. 😊

• Loptica10
    18. Listopad 2019. 16:45

Joj nama ti je pupak otpao 7.dan i bilo malo krvi, ja se prestravila . Sad to svaki dan čistimo, ali ja još mira nemam, iako patronažna kaže da je to normalno. Ja cijela u strahu hoće li sve biti ok.
    Je li joj daješ neke kapi za grčiće?

PatyDi
    18. Listopad 2019. 17:09

mc_zgb

DijMar

Curke, koliko vam dobivaju malci? Mi smo u ovih tj i pol sto smo doma dobili 550g 😱 Meni se cini puno. Patronazna nije komentirala 🤨
    I pupkovina nikako da padne…gornji dio je suh i danas je patr.malo odvojila taj dio i raskrvarila, ali kaze da je to u redu…ja se sve bojim kad ga sredjujem i uvijek se nadam da ce pasti kad ona bude to radila, ali dugo mi traje to…

Mi smo sada 3 tjedna nakon poroda na nekih 3100g, a rodjena je s 2600g, tako da mislim da je ovo tvoje skroz u redu. I nama nije jos pupak otpao i uzasno me nervira i jedva cekam da otpadne. Ovak nit ju okupat mozes kak se spada niti masirat po trbuhu kad ima grceve. 😥
    A danas ju grcevi strasno muce, zaspi na pol sata i krene u plac iz sna kolko ju uhvati. Misica moja mala, sve mi tesko ju takvu gledat. 😓

Nas za sad jos ne muce grcevi, ali spremna sam na vesele dane i noci kad krene 😓 

PatyDi
    18. Listopad 2019. 17:11

mc_zgb

Loptica10

Mi smo 10. dan isli van, na nekih 15-20 min. 😊

Mi smo bili 5.dan malo vani, a 6.je pala prva setnja 🤗 i od tada ga svaki dan kad vrijeme dopusta, netko od mojih provoza. Spava u kolicima cijelo vrijeme i super mu je na svjezem zraku ☺

• Loptica10
    18. Listopad 2019. 17:25

Ja planiram ova 2-3dana malo po dvorištu, a onda u ponedjeljak nakon posjete patronažne u 1.šetnju. Vrijeme je divno, šteta ga ne iskoristiti. 
    Hvala cure! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.