Julie, mali skuplja snagu skuplja snagu za drzati mamu budnom 😂😂😂😂😂
Ma auto ih najcesce omami, em zujanje, em lagano treskanje. Najlakse je putovati dok su tako mali i nije im dosadno i nemaju sto prohtjeva 🙄
Ja ne volim flekice s kupusom 🙈, al moja mama mijesi tjesto za to i uvjek napravi dio s kupusom, a dio s krumpirom i to obozavam 🤤
Ja sam jutros malo pop*** jer su mi dali termin u trudnickoj tek kada cu biti 38 tt, 3 tjedna od zadnjeg pregleda, a pise na povjesti bolesti da imam problema s tlakom i na uputnici da je visokorizicna trudnoca 😡🤬 pa mislim, ko da se meni ide tamo i ceka svako malo iz hobija.
Sad sam se kao malo smirila, al budem ih u pon definitivno zvala
Jos mi izbio neki osip po gornjem dijelu trbuha i grudima, nadam se da ce proci uskoro, da ne moram na hitnu 😏
Noemi koji to? Ja koristim Aventove, najbolji su. Sad čitam ovo tvoje i odem bacit pogled na jastučić a on pun ko čep 😂🙈 Upravo stižemo na moreko, želim samo reci da je Marin spavao čitavim putem, na vratima Jadrana smo ga probudili, premotala i nahranili i to je to.
Čovjek skuplja energiju za noćas 🙈🙈🙈🙈
Babylove jastucici. Ja sam koristila i lansinoh i babylove i neke iz mullera steril nesto, ne znam tocan naziv. Ti aventovi su mi bili preskupi u usporedbi s drugima 😒
Joj natipkala sam cijeli post i slucajno umjesto posalji kliknem na prethodnu stranicu 😑😑
Rekoh sve su vam divne price i srecom sa sretnim zavrsetkom - uspjesne. Nama je nakon 10mjeseci frustracije, tuge, i mojih plakanja i molitvi i meditacija napokon uspjelo, al znam da je nekome uvijek gore, tako smo bas tad pri kraju se opustili i prestala sam previse razbijati glavu time. Meni je vec bilo kasnilo 3 dana, a imala sam jake menstrualne bolove i ocekivala da cu procuriti svaki tren, iako sam imala neki feel da bi to moglo biti to. Govorim ja dragom da ode kupiti test, da mi kasni, on se smije od uha do uha - kaze - mislim da si trudna. Ja odma kasno navecer napravila sama u wcu test, i vec nakon 20 sekundi mozda vidim lijepa debela crtica se formira, gledam sama sebe u ogledalo i osmijeh od uha do uha, ne vjerujem, zovem dragog da udje u kucu, i pokazujem mu test, placem i smijem se istovremeno. On me grli, i smije se heheh. I naravno da je jos tri dana kupovao testove da se ja uvjerim i napokon opustim. Najgore je bilo cekati uzv al je nase srce milo kucalo vec sa 6ipo tjedana 💕i sad cekamo nasu malenu, nestrpljivi 🥰🥰🥰
Samo da vam javim da me eto s uzv-a, misica ima 3050g sve je za tjedan vise osim trbuscica on je po mjerama za 2dana manji, to je sigurno zato jer sam jutros bila gladna kao sigurno i ona pa se usukala 🥰🥰🥰🥰🥰 nadoknadile smo sve Vincekom poslije 🙈🐷
A sad vas odo citat 🥰
Super za curetak. Ma to ona nije htjela doruckovati jer je znala da ce kasnije biti nesto slatko 😆
Bas me neka nervoza od jucer drzi, i mislim se da mi je neko rekao da cu dogurati do ovih tjedana, nema sanse. S 29tt strogo mirovanje i doktori me plase i govore sigurno ce bit prijevremeni, pa price o hospitalizaciji i steroidima, na kraju mojoj curki lijepo unutra i ne zuri se, a ja vec malo frustrirana jer B hicks uopce nema zadnjih dana, onda mi dokt.kidala te membrane u utorak i bilo krvavo nakon toga cijeli dan, i opet sinoc roskasto nest, na kraju opet nista 😂 i sad kad se sjetim svog iscekivanja nase bebice, vidim da je vrijedno cekanja, i da nista ne ide na silu, doc ce nadam se uskoro, ali eto ipak kad ona odluci ☺️
Onda cu poceti piti malinu od danas 2 salice, nece li sta pomoci, a donio mi muz i pilates loptu iz garaze, ne znam ima li smisla ikakvog skakutati doma na njoj 😅
Noemi koji to? Ja koristim Aventove, najbolji su. Sad čitam ovo tvoje i odem bacit pogled na jastučić a on pun ko čep 😂🙈 Upravo stižemo na moreko, želim samo reci da je Marin spavao čitavim putem, na vratima Jadrana smo ga probudili, premotala i nahranili i to je to.
Babylove jastucici. Ja sam koristila i lansinoh i babylove i neke iz mullera steril nesto, ne znam tocan naziv. Ti aventovi su mi bili preskupi u usporedbi s drugima 😒
Mislim da nisu skuplji od lansinoh 🤔
Istina da su medu skupljima, ali kad se uzme ona najveca kutija onda ne ispadne tako puno po komadu
Oni su meni ko pampersice, jesu skupi, ali drze duze, pa dode na isto 🙃
Naravno, koristila sam i ja svasta, dm, muller, to.to, chicco, tommee tippee, avent....imala sam koji su za po doma, pa za po vani, pa za po noci 🤪
Mislim da nisu skuplji od lansinoh 🤔
Istina da su medu skupljima, ali kad se uzme ona najveca kutija onda ne ispadne tako puno po komadu
Oni su meni ko pampersice, jesu skupi, ali drze duze, pa dode na isto 🙃
Naravno, koristila sam i ja svasta, dm, muller, to.to, chicco, tommee tippee, avent….imala sam koji su za po doma, pa za po vani, pa za po noci 🤪
Ma dobri su meni ti babylove, super mi je sto ima i u crnoj boji (pa ak proviri iz grudnjaka se ne vidi). Samo eto, kak se to dogodilo ne znam. Bas sam se uplasila da se.mogao ugusiti. To su bili komadi neke vate silikona, cega vec 🤷
Curke, koliko vam dobivaju malci? Mi smo u ovih tj i pol sto smo doma dobili 550g 😱 Meni se cini puno. Patronazna nije komentirala 🤨
I pupkovina nikako da padne...gornji dio je suh i danas je patr.malo odvojila taj dio i raskrvarila, ali kaze da je to u redu...ja se sve bojim kad ga sredjujem i uvijek se nadam da ce pasti kad ona bude to radila, ali dugo mi traje to...
Uhh sta sam sad ljutaaaa 😡😡😡 nazovem ja mamu na posao i kazem joj kako mi se jede kupus sa tjestom i ako slucajno dodje prije mene kuc samo neka izreze kupus i stavi kuhat a ja cu dovrsiti.. I ja sad dolazim kuci i ona je ladno stavila kuhat usrani kelj sa kobasicama koji se meni i ne jede a i dugo se kuha tak da sam sad i ljuta i gladna..a da joj nisam rekla da cu praviti ono sto nam je brzo gotovo... Toliko mi je sad digla zivce s tim da cu se pokupit i otic lec spavat i necu ni pravit palacinke...
Koji divan dan uz setnju😊Ja sam jucer bila opet na ctg i pregledu, otvorena sam 2 prsta, cervix omeksan, kaze dr. Nalaz idealan.. Sad cekam, kad se gospodin odluciii..
Kod nas je Mpo trudnoca, 5 god. Braka, tko je prosao sve to, zna koliko je cekana bebica i kolika je sreca...
Kod mene ako nista ne bude do ned. Onda idem u ned. Na indukciu, i da me dr. Malo "pogura".. Tako da sutra pranje kose, opet🤣, prala je i danas, da me. Kao ne bi iznenadiloo.. Jos po malo imam sukrvice il smedarenja nakon sluznoga, tj. Vise od "supanja" dolje od dr. Na to me je i upozorila..
Kod nas su bake uzlele odmore, rekle su da imamo ruckove za 80 dana, po 40 od svake
🤣🤣
Nista vise mi i ne treba.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji