Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    18. Listopad 2019. 20:35

Ayla ma nikad dosta, davno si ti rodila 😂😂😂 a sjecam se da ti je bilo traumaticno jako i da si htjela na onaj svijet 😂😂
    Al ovako svi kazu kao treba bit opusten i fokusirat se na disanje, al mene doma kad spici ono probadanje il mi grc prepolovi preponu ja jaucem i stisnem se sva, onda se pitam kako bi tek u trudovima 😂

Marina kako si disala, nos-usta, duboko il?

• Nensy0308
    18. Listopad 2019. 20:37

Evo i mene nakon što sam pročitala sve zaostatke od danas 😁
    Uglavnom kod mene i dalje nema pomaka. 🤪 Ova moja ne želi pa ne želi van. Danas je bila gužva u TA Vinogradskoj ali dobro.  Veći mi je problem što sam opet morala ponavljati ctg jer je opet spavala zimski san kak je sestra rekla. Drugi put sam ja skoro zaspala jer mi je bilo dosta ležanja .
    A idući utorak opet idemo na kontrolu. Stvarno se nadam da će se nešto pokrenut do tad jer će biti 41 tjedan i 1 dan 🤪

Venus
    18. Listopad 2019. 20:37

I citam kao ako imate zgaravicu da to znaci da se beba jos nije dovoljno spustila i da jos nije spremna za porod, malo mi to glupasto zvuci jer zene idu radjati i sa visokim stomakom 🤪 a mene boja istovremeno opici u cerviks i u zeludac pa ti znaj vise haha
    Pitam se sta to bebu cini spremnu-nespremnu izmedju dana i dana haha

marinaaaa
    18. Listopad 2019. 20:41

Venus

Aylama nikad dosta, davno si ti rodila 😂😂😂 a sjecam se da ti je bilo traumaticno jako i da si htjela na onaj svijet 😂😂
    Al ovako svi kazu kao treba bit opusten i fokusirat se na disanje, al mene doma kad spici ono probadanje il mi grc prepolovi preponu ja jaucem i stisnem se sva, onda se pitam kako bi tek u trudovima 😂

Marinakako si disala, nos-usta, duboko il?

Udahnila duboko na nos izdahnila na usta. 
    Sjecam se da sam to probala par puta u trudnoci i da sam ostajala bez zraka jer inace disem na nos i jako plitko. A kad su trudovi krenuli bez problema sam tako disala i bas mi je odgovaralo 😁 sad mi opet ne odgovara haha 

• Pikulica19
    18. Listopad 2019. 20:41

Znaci mame koje sad aktivno doje.... Jel vama sta u trudnoci curilo iz sisa?? Vodica, kolostrum?
    Jeste imale predznak da ce biti mlijeka ili ne?? Ili je to zabluda ak curka nest bit ce plodna sisa??? Sirenje grudi, vena na njima??? 
    Moje su 2 broja narasle, koza je toliko skoro prozirna da mi se vide vene kako idu prema bradavici... Zanimljivo kao da gledam prerezanu sliku strukture dojke 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤷‍♀️

luce35
    18. Listopad 2019. 20:44

Pikulica ja sam imala hiperprodukciju mlijeka, mogla sam slobodno dvoje dojiti 🤣 a nikad mi jastucic nije zatrebao, nije curkalo dok beba nije povukla 😉

marinaaaa
    18. Listopad 2019. 20:45

Pikulica19

Znaci mame koje sad aktivno doje…. Jel vama sta u trudnoci curilo iz sisa?? Vodica, kolostrum?
    Jeste imale predznak da ce biti mlijeka ili ne?? Ili je to zabluda ak curka nest bit ce plodna sisa??? Sirenje grudi, vena na njima???
    Moje su 2 broja narasle, koza je toliko skoro prozirna da mi se vide vene kako idu prema bradavici… Zanimljivo kao da gledam prerezanu sliku strukture dojke 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤷‍♀️

Meni je curilo od 7 mjeseca trudnoce. A kada sam rodila nisam imala mlijeka, ali sam forsirala sisanje da ga navuce jer nisam za adaptirana mlijeka i nakon 4 dana smo uspjeli i evo sada je samo na sisi. 😊 

Venus
    18. Listopad 2019. 20:48

A jel pametno bebu buditi u rodilistu nocu ono tipa svako 3 sata da doji da navuce mlijeko, kako bi probali izbjeci formulu...il nije potrebno?

18. Listopad 2019. 20:56

Noemi hvala znam da me vi necete iznevjeriti nikada... Ayla moram priznati koliko god fine palacinke bile nisu me bas utjesile sto sam ovako sredjena morala ostat kuci. Volja za bilo cim mi je pala na nulu. Kao odgadjamo druzenje za sutra ali vec sam prosla tako da odgadjanje za sutra ne prodje dobro jer sutra moze sto drugih stvari opet iskrsnuti.. Njemu, ne meni jer ja kad si nesto isplaniram nebi nikad nekog zajebala.. I tako da sad nevjerujem ni sutra u ikakvo druzenje i to me pomalo ljuti.. 

• Pikulica19
    18. Listopad 2019. 21:00

Ma super curke, znaci moguce je i kad se ne pokaze odmah s pocetka da nadodje samo treba biti ustrajan i vidjeti... 
    Venus pa iskreno nisam strucnjak, i prvo ce mi sada ali ti prvi sati i dani ja bi budila, em da nauci cicati em forsirati da navlaci i navlaci kad mi mm nije pri ruci da pomogne djetetu  i on povlaci 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    A poslije kad bi nadoslo pustila bebicu da spava i davala na zahtjev, ali ne da spava sad 6h u komadu 🤗
    Jesu probali vasi muzevi/decki/vi okus mlijeka, sto njihovo maleno zlato papa??? Kakvog je okusa??? 🤔🤗🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.