Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HarryPotter
    18. Listopad 2019. 19:14

Venus

Harry zasto na indukciju vec u nedjelju?
    Eto i ja imala rozo dva dana, cerviksa uopce nema, 2prsta i nista isto…

Mene tako plase te indukcije 😰

Venus zbog Mpo i gestaciskoga ona ne bi da promasim termin, bebac po mjerama ima 3600, a dezurna mi ona u nedj. Ja nesto nemam nista protiv, cekam da ga upoznam vise, a i vidim da sam kraju, stomak mi je skroz dolje i ono spremni smo. 
    🤣

url=https://lilypie.com]

october30
    18. Listopad 2019. 19:24

Jel vama svaki put u trudnickoj rade uzv? Meni prosli put samo ctg i razgovor s dr. upisala sve dijagnoze, lijekove... A danas mi je radila ctg i vaginalni pregled jer sam rekla da imam povremeno kao menstrualne bolove... Kontrola za tjedan dana... Jos pita ona mene koliko je procijenjena beba, ja reko znam samo od zadnjeg pregleda kod gin u 36 tt da je bila 2700 i da je rekla da ce do termina bit 3700

18. Listopad 2019. 19:32

Meni ne pada na pamet nikakva tema za pisat, pa s toga curke koje idu ranije spavat i nisu tu u kasne sate dajte nam vi temu 😂

lala3
    18. Listopad 2019. 19:39

Venus

Harry zasto na indukciju vec u nedjelju?
    Eto i ja imala rozo dva dana, cerviksa uopce nema, 2prsta i nista isto…

Mene tako plase te indukcije 😰

Zasto se plasis toliko indukcije? Ja sam prosla i prirodni i indukovani porođaj, boli i jedno i drugo, naravno, samo sto je sa indukcijom upola brze prosao porod... prirodni porod 6 sati, indukovani 3 i 30 otprilike, s tim da su mi prvo probusili vodenjak, krenuli moji pravi trudovi lagano, nakon 2 sata ukljucili indukciju koja je bila svega 1i 30 min i eto porodila se.. Nije sad toliko strasno meni bilo, jer znam kakvi su i prirodni trudovi... Nemoj se unaprijed prepadati, evo imas primjer Julie koja je sama rekla da bi radije da su joj dali indukciju zbog duzine trajanja poroda...

lala3
    18. Listopad 2019. 19:45

Deja moja je u mlazovima vracala jedno vrijeme, bila halapljiva Boze sacuvaj, nista nije pomagalo dok nije napunila 3 mjeseca i tad je prestala sama od sebe.. Pedihatrica nam je rekla da pokusamo tako ponesto, ali je rekla da nije ne moguce da nista nece pomoci...

• Noemi1
    18. Listopad 2019. 19:49

ayla

Meni ne pada na pamet nikakva tema za pisat, pa s toga curke koje idu ranije spavat i nisu tu u kasne sate dajte nam vi temu 😂

Takoo je, reci ti njima 😂 mi se tu zrtvujemo budne do 3 ujutro, jos i da teme smisljamo 😜

PatyDi
    18. Listopad 2019. 19:54

Evo, zadnja 2 hranjenja nije nis bljucnuo, ali zato jer se ranije probudio pa sam mu dala prije nego je poceo vristati...tesko je tako jer vecinom spava sve dok ne ogladni i onda naravno jede ko da nikad nije vidio bocu 🤤 

18. Listopad 2019. 19:56

Noemi1

ayla

Takoo je, reci ti njima 😂 mi se tu zrtvujemo budne do 3 ujutro, jos i da teme smisljamo 😜

Haha evo ja cu vam pravit drustvo jer su frenda starci zajebali i nemoze doc a ja se vec sredila i nasminkala i to ono bas nasminkala ljepo pazljivo pod puder, puder i sve redom sto ide.  😒😒🙄🙄🙄 Mrziiiiim kad mi to netko napravi i sad skidaj to sve presvlaci se u pidjamu i nazad na kauc. ☹️☹️😒😒😥😥😥 Al jbg nista nemogu sada.. Utopit cu tugu u palacinkama  

18. Listopad 2019. 19:57

Noemi1

ayla

😂😂😂😂😂 Bas to treba bit aktivan cijelu noc da bi one ujutro uz kaficu uzivale 😂😂

18. Listopad 2019. 19:59

Manich

Noemi1

ayla

Haha evo ja cu vam pravit drustvo jer su frenda starci zajebali i nemoze doc a ja se vec sredila i nasminkala i to ono bas nasminkala ljepo pazljivo pod puder, puder i sve redom sto ide. 😒😒🙄🙄🙄 Mrziiiiim kad mi to netko napravi i sad skidaj to sve presvlaci se u pidjamu i nazad na kauc. ☹️☹️😒😒😥😥😥 Al jbg nista nemogu sada.. Utopit cu tugu u palacinkama

I ja bi tugovala uz palačinke 🤤🤤🤤🤤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.