Mi obavili pregled. Ja i dalje zatvorena . Malo smo se doktor i ja zeznuli kad smo upisali koji sam tjedan (39 tjedan i 1 dan danas ). U ponedjeljak opet na kontrolu i tad će baš biti 40 tjedan i termin. Jedino što sam se prepala kad smo došli doma jer mi je bilo onako tamne krvi na ulošku . Pa sam odmah išla slat poruku ginekologu i veli da je to od pregleda . I frendica koja je patronažna sestra veli da je to pred kraj normalno jer je sve osjetljivo dolje. Nije mi bilo baš svejedno.
A znači dođemo gore u Vinogradsku muž i ja a kad tam pred liftom njih 7 trudnica koje došle na dogovoreni carski. Danas im je bila ludnica.
Venus ta bol ti je spustanje bebe i priprema za porod. Meni je tako bilo i kroz koji dan sam rodila...sori ja upadam sa zimskih al evo pratim vas i bas ste poticaj☺
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
I cestitke svim mama koje su rodile..sve tegobe s dojenjem i ranama vrlo brzo ce proci i brzo cete se uhodati☺
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Manich kenguricaklokan@gmail.com mi je mail, hoces mi se javiti na njega da se dogovorimo? I hvala!
Daaa evo javim se na mail..
Venus u koji uru ti je termin u Branice? Zadnji put je dosla u ambulantu tek iza 10 🙄

Oko 11-11ipo mislim, ma ja uvik dodjem malo kasnije jer znam da uvik sve kasni 😃 a ako bude guzvara uvik mogu prvo na CTG

Cure koje ste rodile, nakon koliko dana ste izašle iz kuće, s bebom ili bez? Meni je sutra 8 dana od poroda, ne bi još bebu uzimala vani ali bi ja izašla na zrak pola sata..

Ok ti je termin, ja trebam rano jer moram obavit mjerenje secera 2 sata iza dorucka a ujutro je guzva ogromna. Sastaju se 3 dana secernih jer ni u ponediljak nisu uzimali jer praznikom nema otpusta ni vizite.
Najbolje mi odgodit to pa ic u cetvrtak

Cure koje ste rodile, nakon koliko dana ste izašle iz kuće, s bebom ili bez? Meni je sutra 8 dana od poroda, ne bi još bebu uzimala vani ali bi ja izašla na zrak pola sata..
Ja sam nakon 3tj zbog vene nisam mogla, al moze van na 5 min i onda polako povecavati
Curee ja sam sad pri brisanju kod mokrenja primjetila malo sukrvice, e sad.. Nezz nema nikakave sluzi mi nista, malo me ko danas boluckaju leđa/križa al nista strasno.
Imala sam u 7 mj. Prob. Sa probavom al nemam odavnoo, sad nezz jel ovo nes naslucuje, il su mi se samo hemici probudili.. 🙄😂

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji