Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    08. Listopad 2019. 14:18

Venus ja zasad nisam to osjetila.

luce35
    08. Listopad 2019. 14:35

Venus ja to imam vec nekih tjedan dana, grc niz lijevu nogu al najprije ko struja kako opisujes. Zna me zicnut u guzu na tren da sve zvijezde vidim 🙄.
    Sutra idem na pregled, vidjet cemo jel i dalje sve tvrdo i zatvorena skroz kao prije tjedan dana.

• Noemi1
    08. Listopad 2019. 14:38

lalolitala

mc_zgb

Noemi1

marinaaaa

Mame koje ste uloške koristili nakon onih velikih iza poroda? Ja sam koristila chicco, no vise mi nisu potrebni tako veliki jer ne krvarim previse. A patronazna mi je rekla da moraju biti pamucni pa ne znam koji su najbolji 😏

Always night, one vece nocne, nisu pamucni, ne znam zasto bi trebali bit, nisam to znala. Ovi su mi bili dobri, ne ljepe se za ranu. Sad sam na always normal. Ja jos krvarim ili mi je sad vec menga (proslo je 6tj). Ne znam. Ali nije bilo pauze uopce. 🤔 sad je malo manje al eto, jos nije stalo 🙄

Ja isto tako, s chicco presla na nocne always i sad sam na normal. Nisu mi ni rekli da bi trebali biti neki drugaciji, zapravo mi nitko nista nije rekao. Ja sam sada 13 dana od poroda i dosta mi se smanjilo krvarenje. I mislim da mi je sav ispao/razgradio se, jer ga ne vidim vise 🙈😁
    Cure koje doje, koliko dugo vam traje jedan podoj i u kojim razmacima dojite? Moja je rijetko kada duze od 10 minuta na cici a gledam da jede svaka 2-3 sata, ako sama ne trazi ranije.

Evo meni stalo skroz krvarenje jucer. Tj. Od jucer nista vise hvala bogu! Tak i ja gledam da prek dana nije vise od 2 sata. Neki dan je bio cijeli dan na cici.. sad se na izdajalicu izdajam al od nikad mi to nije islo pa skupljam 30ml po 30ml il 20ml ako i tolko skupim.. kad skupim bar 130 cu mu dat da vidim kolko ce pojest jer bas slabo dobiva. Kak vasi napreduju? Mislim jesu bar na porodajnoj tezini?

Moj je bio presao porodjajnu tezinu kroz 10ak dana. Nakon toga je jos malo dobio pa stagnirao tjedan dana, pa smo morali uvest dohranu, posto nije imao ni 3kg. Sad se nakon bocice previse uljenio i neda mu se vuc, pa odbija sisati ili sisa po 10min pa pocne plakat, ostane gledan. Pa mu odem napravit bocicu. Kako je on smanjio sisanje, meni se vjerojatno i smanjila kolicina mlijeka, pa ga ni ne forsiram da sisa, kad mu moram poslije dat bocicu. 😕 

• MonaL.
    08. Listopad 2019. 14:49

Mamice da li neka koristi slučajno baby kukoljicu? Onu swadlle dekicu za zamatanje? Da li je to toliko djelotvorno kako kažu?

• Noemi1
    08. Listopad 2019. 15:05

MonaL.

Mamice da li neka koristi slučajno baby kukoljicu? Onu swadlle dekicu za zamatanje? Da li je to toliko djelotvorno kako kažu?

Ja sam znala zamotat u tetru. Nisam vidjela nikakvu razliku. Ima video na youtubu baby swaddle, pa pogledaj. Mozes i u dekicu motat. Mislim da se ne isplati kupovat to, kad vec mozes motat s tetrom ili dekicom. 

Venus
    08. Listopad 2019. 15:14

Ja sam preko rodice iz Amerike narucila Copper&Pearl swaddle dekice, dosta su velike i elasticne su, u tome je razlika od tetre, pa je lako zatgenuti i podmotati pod bebu, ne koristimo jos, nek se prvo rodi 😅 al jedva cekam isprobat jer su mi predivne 😍

• Kengurica
    08. Listopad 2019. 15:17

A jel itko cuo za neke kao kapice/sesirice od srebra kaj se koriste protiv upala:
    SILVERETTE ® are small cups crafted out of pure 925 silver that fit over and help to protect nipples while breastfeedingSilver is a natural antimicrobial, antifungal, and antibacterial metal that also contains anti-inflammatory agents. It heals and prevents cuts, wounds, cracks, soreness, and infections.

• irma123
    08. Listopad 2019. 15:19

Curke sam vam ocu rec onaj nosni aspirator arianna u madarskoj vam kosta oko 40 kn pa ak je nekom blizu madarska nek si ode uzet😊

Venus
    08. Listopad 2019. 15:27

Ja kupila u dmu neki dan za 110kn 😃

08. Listopad 2019. 15:31

Venus

Jel jos nekoj ovako sad, ili bilo pred kraj? Od jucer sam sva u velikim bolovima, bebina glava pritisce zivce i cijeli dan jucer i nocas sam imala probadajucu bol u guzi i zdjelici, i sad lezim na kaucu i kako se pomicala dole glavom opet kao da mi neki zivac lupi, 3 put zaredom sam dobila intenzivan bol/struju koja je isla od guze niz nogu, kao grc, bas sam jako jauknula i zgrcila se od boli… onako ko isijas bice (sciatica)?

Jel ovo normalno? Od jucer me rastura njena glavica izgleda i non stop me sve boli 😭

Jee mene uzasno, najgore mi bilo kad dodi kod dr pa presidi pol dana cekajuci reda a menee bolilo za pop.... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.