Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    08. Listopad 2019. 09:41

Jos sam zaboravila pohvaliti Luce ❤️
    Kakav ranojutarnji entuzijazam 👏🏼

08. Listopad 2019. 09:45

Frajla

Jutreko
    Moram reci da sam se cak dobro naspavala, iako sam se pocela buditi za svako okretanje 😏
    Pikulica, vjerojatno je curka narasla, pa nema vise mjesta za mlatiti
    Evo moja djeca stvarno nikad nisu udarala tak kak opisujete, zadnji put mi je posteljica bila iza, sada naprijed i ja oba puta vise osjetim kao da se vrte i premjestaju, rijetko koji udarac. Pogotovo kad se namjeste za porod ledima uz moj trbuh. Naravno, dogodi se da pogodi neki zivac ili mjehur, ali to je stvarno za nabrojati na prste jedne ruke

Ej draga daj mi opisi taj filing u stomaku kad se tako okrenu za porod? To ledjima uz trbuh... Jer meni je tako bio malac na zadnjem uzv za 32+6 i zanima me jel moguce da ostao tako sve do sada.. Ja isto ne osjecam udarce vec dugooo sve je to migoljenje i onak kvrge pravi po stomaku.. Najcesce po sredini iznad pupka preko dana i sa desne strane trbuha. A ujutro kad se tek probudim znam osjetit kao guranje skroz doljeee kod desnog jajnika.. 

Dinah
    08. Listopad 2019. 09:51

Jutro! Sve sam iscitala. Bas mi je zao za sva losa iskustva. I drip i prokidanje vodenjaka i sve ostale intervencije mogu dovesti do pada bebinih otkucaja pa je logican potez hitni carski. Cesto nepotrebno pozuruju porod i onda se desi sta se deci :(
     DijMar, grozno :( kud smo najranjivije jos nemas nikakvu podrsku ni razumijevanje. Zato sam i i veliki pobornik doula i mnogo znace za vrijeme trudnoce, poroda, ali i babinja koje cesto zanemarujemo, a bitno je itekako. 
    Pokusajte izvuci najbolje iz svog poroda, kakav god da bio. Vazno je za nase mentalno zdravlje ❤️
    Ja u srijedu imam posljednji pregled u bolnici. S uzv sam zavrsila. Pregled je uglavnom pipkanje bebe preko trbuha i i slusanje otkucaja srca 😃 S 38tt cu imati zadnji pregled i onda cekamo. Pa opet s 40tt ako ne rodim. Jos ne kuzim kako je ovdje sve opusteno. U  Hr kad prodjes 40tt ide svaki drugi dan, jel? 
    Za dojenje meni je puno pomogla rodina grupa sos. Ne moramo se u svemu s njima sloziti, ali sto se dojenja tice i podrske su br. 1. Nema slabog mlijeka, normalno je da beba drugi, treci dan non stop doji. Izludjuje da, uh, ali dobro je i normalno. Bebin zeludac je velicine spekule i kolostrum je dovoljan. A da ne place i da izgleda zadovoljno ne bi bebu stavljale na dojku tolko cesto, ne? A kako bi onda doslo mlijeko? 
    I neko je napisao.... Boli! Boli! Hvala Bogu za iznimke. Ja sam 'zvijezde' vidjela prvih mjesec dana. Cuvajte se mastitisa ❤️
    Drzite se hrabre mame, vi to mozete! :D

luce35
    08. Listopad 2019. 09:53

Julie

Jesi vidla sta je vrijedna zena 😂. Jos nije 10 a ja vec mrtva umorna 🤣🤣. Zovu nas prijatelji na rostilj a ja muzu motiram da ne prihvaca jer bi garant zaspala uz vatricu 😂.

• Nensy0308
    08. Listopad 2019. 09:58

Jutreko cure. Čestitam svim curama koje su rodile. 
    Ja upravo sa mužem čekam na kavi pregled kod doktora u Vinogradskoj. Nama je kao službeno termin 14.10. ali kako smo krenuli u trudničku ambulantu doktor je pomaknuo to tako da smo sad 40 tjedan i 1 dan . Za sad zatvorena bila vidjeti ćemo danas što će reći.Torba se vozi u autu već dva tjedna 😁
    Što se tiče kila to neću ni spominjati 🐖🐖🤪
    Imala sam ih i prije trudnoće a sad su sam otišle u nebo. Ali o tome ću kasnije razmišljati.
    Trenutno sam usredotočena na svoju bebolinu koju jedva čekam upoznati 😍😍 

Frajla
    08. Listopad 2019. 10:35

Manich

Frajla

Jutreko
    Moram reci da sam se cak dobro naspavala, iako sam se pocela buditi za svako okretanje 😏
    Pikulica, vjerojatno je curka narasla, pa nema vise mjesta za mlatiti
    Evo moja djeca stvarno nikad nisu udarala tak kak opisujete, zadnji put mi je posteljica bila iza, sada naprijed i ja oba puta vise osjetim kao da se vrte i premjestaju, rijetko koji udarac. Pogotovo kad se namjeste za porod ledima uz moj trbuh. Naravno, dogodi se da pogodi neki zivac ili mjehur, ali to je stvarno za nabrojati na prste jedne ruke

Ej draga daj mi opisi taj filing u stomaku kad se tako okrenu za porod? To ledjima uz trbuh… Jer meni je tako bio malac na zadnjem uzv za 32+6 i zanima me jel moguce da ostao tako sve do sada.. Ja isto ne osjecam udarce vec dugooo sve je to migoljenje i onak kvrge pravi po stomaku.. Najcesce po sredini iznad pupka preko dana i sa desne strane trbuha. A ujutro kad se tek probudim znam osjetit kao guranje skroz doljeee kod desnog jajnika..

Moguce da ti je ostao tako, mali streberi se namjeste nekad i dosta ranije
    Osjetim kad izbaci guzu i tu onda osjetim kak mi se nogicama odgurne od rebra (noge su mu nekak u stranu). A dolje osjetim kad me laktom gurka (valjda se igra s necim 🤣), ali lakat ih nije tak "ostar" kao sakica, vise je to pomicanje nego bas da udari

Frajla
    08. Listopad 2019. 10:36

Nensy0308

Jutreko cure. Čestitam svim curama koje su rodile.
    Ja upravo sa mužem čekam na kavi pregled kod doktora u Vinogradskoj. Nama je kao službeno termin 14.10. ali kako smo krenuli u trudničku ambulantu doktor je pomaknuo to tako da smo sad 40 tjedan i 1 dan . Za sad zatvorena bila vidjeti ćemo danas što će reći.Torba se vozi u autu već dva tjedna 😁
    Što se tiče kila to neću ni spominjati 🐖🐖🤪
    Imala sam ih i prije trudnoće a sad su sam otišle u nebo. Ali o tome ću kasnije razmišljati.
    Trenutno sam usredotočena na svoju bebolinu koju jedva čekam upoznati 😍😍

Sretno na pregledu

Julie
    08. Listopad 2019. 11:00

luce35

Julie

Jesi vidla sta je vrijedna zena 😂. Jos nije 10 a ja vec mrtva umorna 🤣🤣. Zovu nas prijatelji na rostilj a ja muzu motiram da ne prihvaca jer bi garant zaspala uz vatricu 😂.

Prava si, nema sta 💪🏼

• Pikulica19
    08. Listopad 2019. 11:09

I cure koje su vam kremice za bradavice najbolje, na Purelan mi frendica kaze da joj se mala mrsti i nece dojit pa ih nit ne maze redovito, valjda jer je dosta masna. 
    Koje su vase preporuk, kao neka alternativa ili da se drzim te?? 

• lalolitala
    08. Listopad 2019. 11:18

Pikulica19

I cure koje su vam kremice za bradavice najbolje, na Purelan mi frendica kaze da joj se mala mrsti i nece dojit pa ih nit ne maze redovito, valjda jer je dosta masna.
    Koje su vase preporuk, kao neka alternativa ili da se drzim te??

Meni je on pregust tak da ga nisam kupovala.. imam on babylove i ne ispire se i ljepo se maze

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.