Ja kupila u dmu neki dan za 110kn 😃
I ja u dm-u uzela, u ljekarni je 150 kn 🙄
Nisam nasla caj lista maline u biobio, prodao se, pa tek jucer kupila u ljekarni. Mene zanima jel mi moze on utjecat nekako(povoljno/nepovoljno/il nikako) na ove bolove koje sad imam?
Bas se raspadam danas, na rubu suza maltene. A citala sam da nekad i od njeg znaju bit grcevi pa nisam pametna, a zelim ga pocet pit napokon jer prekosutra vec 38tj punih...
Jel jos nekoj ovako sad, ili bilo pred kraj? Od jucer sam sva u velikim bolovima, bebina glava pritisce zivce i cijeli dan jucer i nocas sam imala probadajucu bol u guzi i zdjelici, i sad lezim na kaucu i kako se pomicala dole glavom opet kao da mi neki zivac lupi, 3 put zaredom sam dobila intenzivan bol/struju koja je isla od guze niz nogu, kao grc, bas sam jako jauknula i zgrcila se od boli… onako ko isijas bice (sciatica)?
Jel ovo normalno? Od jucer me rastura njena glavica izgleda i non stop me sve boli 😭
Jee mene uzasno, najgore mi bilo kad dodi kod dr pa presidi pol dana cekajuci reda a menee bolilo za pop….
Mene sutra ceka pregled i ctg, znaci opet najmanje 3 sata cekanja, nezz kako cu izdurat. Danas se nigdje ne micem s kauca, ne usudim se ni izac prosetat vise jer nakon par koraka ko da mi netko nabije kolac u najosjetljivije dijelove.
Jel jos nekoj ovako sad, ili bilo pred kraj? Od jucer sam sva u velikim bolovima, bebina glava pritisce zivce i cijeli dan jucer i nocas sam imala probadajucu bol u guzi i zdjelici, i sad lezim na kaucu i kako se pomicala dole glavom opet kao da mi neki zivac lupi, 3 put zaredom sam dobila intenzivan bol/struju koja je isla od guze niz nogu, kao grc, bas sam jako jauknula i zgrcila se od boli… onako ko isijas bice (sciatica)?
Jel ovo normalno? Od jucer me rastura njena glavica izgleda i non stop me sve boli 😭
Jee mene uzasno, najgore mi bilo kad dodi kod dr pa presidi pol dana cekajuci reda a menee bolilo za pop….
Mene sutra ceka pregled i ctg, znaci opet najmanje 3 sata cekanja, nezz kako cu izdurat. Danas se nigdje ne micem s kauca, ne usudim se ni izac prosetat vise jer nakon par koraka ko da mi netko nabije kolac u najosjetljivije dijelove.
To ti se mozda bebac spusta 🤔
Jel imas termin ili ces predati uputnicu pa cekanje?
Ja bi trebala sutra na profile al mislim da cu odgodit za cetvrtak jer bi sutra mogla biti ludnica dolje zbog praznika i pitanje je hoce li uopce bit slobodnih kreveta kad se spoje i seceri koji dolaze utorkom a prebacili se na srijedu 🙄.
Ayla mislim i ja, cini mi se da se spustio stomak malo, a cim mi glavom upire sve silne zivce, ocito se spusta u kanal.
Luce dobila sam termin, ja sam inace utorkom, al mi je rekla gin zbog praznika da dodjem kod nekog drugog sutra, pa sam u te Branice dobila termin, ako je ona sutra... al ja uvijek uzmem termin i isto cekam dugo bas
Aylamislim i ja, cini mi se da se spustio stomak malo, a cim mi glavom upire sve silne zivce, ocito se spusta u kanal.
Luce dobila sam termin, ja sam inace utorkom, al mi je rekla gin zbog praznika da dodjem kod nekog drugog sutra, pa sam u te Branice dobila termin, ako je ona sutra… al ja uvijek uzmem termin i isto cekam dugo bas
Ma 100% docim te boli i zdjelica i donji dio leda i mene je to bolilo oci su mi iskakale od bolova, zato sam i prelezala kraj 🙈
Mi obavili pregled. Ja i dalje zatvorena . Malo smo se doktor i ja zeznuli kad smo upisali koji sam tjedan (39 tjedan i 1 dan danas ). U ponedjeljak opet na kontrolu i tad će baš biti 40 tjedan i termin. Jedino što sam se prepala kad smo došli doma jer mi je bilo onako tamne krvi na ulošku . Pa sam odmah išla slat poruku ginekologu i veli da je to od pregleda . I frendica koja je patronažna sestra veli da je to pred kraj normalno jer je sve osjetljivo dolje. Nije mi bilo baš svejedno.
A znači dođemo gore u Vinogradsku muž i ja a kad tam pred liftom njih 7 trudnica koje došle na dogovoreni carski. Danas im je bila ludnica.
Venus ta bol ti je spustanje bebe i priprema za porod. Meni je tako bilo i kroz koji dan sam rodila...sori ja upadam sa zimskih al evo pratim vas i bas ste poticaj☺
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
I cestitke svim mama koje su rodile..sve tegobe s dojenjem i ranama vrlo brzo ce proci i brzo cete se uhodati☺
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji