Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    08. Listopad 2019. 11:59

Venus

Mene zanima konkretno za te sesirice, jesu nuzni recimo prvih dana u rodilistu? Mogu li zbuniti bebu kad doji s njima i bez njih? I recimo kad dojite da vi vam se bradavice ukrute pritom (stisnu,smanje i budu tvrde) il ostane onako bradavica i areola jos pufasto mekana.
    Jer moje kad se ukrute su bas male al neznam moze li sta to smetati kod dojenja, i kad sestre u bolnici trube rodiljama da su im bradavice “ravne” sta bi to tocno bilo?

http://superbeba.com/wp-content/uploads/2015/05/images_skolica-dojenja_ravne_bradavice.jpg
    Evo za oblik bradavice....
    Velicina bradavice nije bitna za dojenje
    Ako ti treba sesiric zbog oblika ponesi odmah u bolnicu

• Kengurica
    08. Listopad 2019. 12:15

Frajla bravo! Ja samo zijevam i nepazljivo citam. ☺️

marinaaaa
    08. Listopad 2019. 12:28

Mame koje ste uloške koristili nakon onih velikih iza poroda? Ja sam koristila chicco, no vise mi nisu potrebni tako veliki jer ne krvarim previse. A patronazna mi je rekla da moraju biti pamucni pa ne znam koji su najbolji 😏

Venus
    08. Listopad 2019. 12:38

Ja mislim da vecina cura nakon Chicca predje na nocne uloske, sad nezz koji su tocno pamucni, mogli bi biti oni Jessa iz dm-a

• MonaL.
    08. Listopad 2019. 12:42

marinaaaa

Mame koje ste uloške koristili nakon onih velikih iza poroda? Ja sam koristila chicco, no vise mi nisu potrebni tako veliki jer ne krvarim previse. A patronazna mi je rekla da moraju biti pamucni pa ne znam koji su najbolji 😏

Ja koristim obični noćni i preko njega vir 80. Prije običnog noćnog sam koristila Chicco i vir 80. Meni su super,nisu mi se lijepili za šav,doduše jedan vanjski sam imala. A mrežaste gaćice sam uzela u dm,evo još nisam obukla obične ,danas 12 ti dan od poroda.

08. Listopad 2019. 12:43

marinaaaa

Ja sam uzela od naturele i oke su mi a prije sam always obavezno a sad nisam tila zbog one tekucine plave sto imaju u sebi 

marinaaaa
    08. Listopad 2019. 12:54

Venus

Mene zanima konkretno za te sesirice, jesu nuzni recimo prvih dana u rodilistu? Mogu li zbuniti bebu kad doji s njima i bez njih? I recimo kad dojite da vi vam se bradavice ukrute pritom (stisnu,smanje i budu tvrde) il ostane onako bradavica i areola jos pufasto mekana.
    Jer moje kad se ukrute su bas male al neznam moze li sta to smetati kod dojenja, i kad sestre u bolnici trube rodiljama da su im bradavice “ravne” sta bi to tocno bilo?

MENI JE JEDNA BRADAVICA RAVNA I NISAM MOGLA U RODILISTU DOJITI A I NITKO MI NIJE HTIO POMOCI KAD SMO DOSLI DOMA UZELA SESIRICE I STAVILA NA DOJKU, BEBA POVUCE PAR PUTA IZVUCE BRADAVICU JA MAKNEM SESIRIC I ONA NASTAVI NORMALNO SISATI.. :) 

Venus
    08. Listopad 2019. 12:54

Jel se smiju kombinirati malina i brusnica encian caj?
    Ne mislim skupa, vec ono tokom dana, da jedan pijem ujutro, jedan navecer? S obzirom da se brusnica smatra kiselim cajem, pa da ne ponistavaju jedan drugog (kao brusnica i uvin)...

Brusnicu pijem opet cim zahladi, osjetljiv mjehur i protiv bakterija...

• Kengurica
    08. Listopad 2019. 12:58

MonaL koje gacice iz Dm? To jos nisam pohvatala, koje gace da uzmem. Znam samo za one Tosama toto.

• Noemi1
    08. Listopad 2019. 13:09

Pikulica19

lalolitala

Pikulica19

I cure koje su vam kremice za bradavice najbolje, na Purelan mi frendica kaze da joj se mala mrsti i nece dojit pa ih nit ne maze redovito, valjda jer je dosta masna.
    Koje su vase preporuk, kao neka alternativa ili da se drzim te??

Meni je on pregust tak da ga nisam kupovala.. imam on babylove i ne ispire se i ljepo se maze

A kako ga bebica prihvaca? Jel odbija papati zbog namazanog??

Lansinoh tak nekak, ne mora se brisat prije dojenja. Mom nije smetalo uopce. To je 100% lanolin. Ima u mulleru za kupit, 70ak kn.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.