Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    08. Listopad 2019. 13:12

Frajla

Meni babylove i biobaza smrde 🙄 mali se nije bunio, al nisam puno ni mazala, meni je bilo bolje samo susiti na zraku
    Samo njih sam probala….
    Navodno lansiloh nebi trebala imati miris, 10 g kosta 70ak kn….sad sam si narucila multimam balzam (na bazi nekih ulja, bez lanolina)

E to sam ja koristila, prosla rana za 3 dana. Super je kremica. I ja sam bebacu jos zglobove na rukama mazala s tim, imao je malo kao ispucalu kozu (sto je normalno), a posto zna s rukicama u usta, bez straha sam to mazala par puta, dok nije proslo. 

08. Listopad 2019. 13:17

Kengurica

MonaLkoje gacice iz Dm? To jos nisam pohvatala, koje gace da uzmem. Znam samo za one Tosama toto.

Ja vec tipkala o tim mrezastim jednokratnim.. Ja imam od tene mrezaste i super su udobne i rastezljive nisu plitke jako kao one od to to.. Imam viska jedno 5 pakiranja po 5 komada ako zelis mogu ti poslati jedne pa ako ti pase i zelis jos posaljem ti.. Meni mama donjela citav paket s posla jer je dobila od kolegice. Ako zelis javi se  zbilja nije problem jer ih imam hrpu..
    https://i.postimg.cc/1tTYZ40L/IMG-20191008-131615.jpg

Evo slika kako izgledaju

• Noemi1
    08. Listopad 2019. 13:19

marinaaaa

Mame koje ste uloške koristili nakon onih velikih iza poroda? Ja sam koristila chicco, no vise mi nisu potrebni tako veliki jer ne krvarim previse. A patronazna mi je rekla da moraju biti pamucni pa ne znam koji su najbolji 😏

Always night, one vece nocne, nisu pamucni, ne znam zasto bi trebali bit, nisam to znala. Ovi su mi bili dobri, ne ljepe se za ranu. Sad sam na always normal. Ja jos krvarim ili mi je sad vec menga (proslo je 6tj). Ne znam. Ali nije bilo pauze uopce. 🤔 sad je malo manje al eto, jos nije stalo 🙄

mc_zgb
    08. Listopad 2019. 13:30

Noemi1

marinaaaa

Mame koje ste uloške koristili nakon onih velikih iza poroda? Ja sam koristila chicco, no vise mi nisu potrebni tako veliki jer ne krvarim previse. A patronazna mi je rekla da moraju biti pamucni pa ne znam koji su najbolji 😏

Always night, one vece nocne, nisu pamucni, ne znam zasto bi trebali bit, nisam to znala. Ovi su mi bili dobri, ne ljepe se za ranu. Sad sam na always normal. Ja jos krvarim ili mi je sad vec menga (proslo je 6tj). Ne znam. Ali nije bilo pauze uopce. 🤔 sad je malo manje al eto, jos nije stalo 🙄

Ja isto tako, s chicco presla na nocne always i sad sam na normal. Nisu mi ni rekli da bi trebali biti neki drugaciji, zapravo mi nitko nista nije rekao. Ja sam sada 13 dana od poroda i dosta mi se smanjilo krvarenje. I mislim da mi je sav ispao/razgradio se, jer ga ne vidim vise 🙈😁
    Cure koje doje, koliko dugo vam traje jedan podoj i u kojim razmacima dojite? Moja je rijetko kada duze od 10 minuta na cici a gledam da jede svaka 2-3 sata, ako sama ne trazi ranije.

marinaaaa
    08. Listopad 2019. 13:39

mc_zgb

Noemi1

marinaaaa

Ja isto tako, s chicco presla na nocne always i sad sam na normal. Nisu mi ni rekli da bi trebali biti neki drugaciji, zapravo mi nitko nista nije rekao. Ja sam sada 13 dana od poroda i dosta mi se smanjilo krvarenje. I mislim da mi je sav ispao/razgradio se, jer ga ne vidim vise 🙈😁
    Cure koje doje, koliko dugo vam traje jedan podoj i u kojim razmacima dojite? Moja je rijetko kada duze od 10 minuta na cici a gledam da jede svaka 2-3 sata, ako sama ne trazi ranije.

Moja traži svaka 3-4 sata, traje 15 do 20 minuta, nekad malo duze ako malo zaspe dok sisa 🤭

Venus
    08. Listopad 2019. 14:05

Jel jos nekoj ovako sad, ili bilo pred kraj? Od jucer sam sva u velikim bolovima, bebina glava pritisce zivce i cijeli dan jucer i nocas sam imala probadajucu bol u guzi i zdjelici, i sad lezim na kaucu i kako se pomicala dole glavom opet kao da mi neki zivac lupi, 3 put zaredom sam dobila intenzivan bol/struju koja je isla od guze niz nogu, kao grc, bas sam jako jauknula i zgrcila se od boli... onako ko isijas bice (sciatica)?

Jel ovo normalno? Od jucer me rastura njena glavica izgleda i non stop me sve boli 😭

• lalolitala
    08. Listopad 2019. 14:10

Venus

Mene zanima konkretno za te sesirice, jesu nuzni recimo prvih dana u rodilistu? Mogu li zbuniti bebu kad doji s njima i bez njih? I recimo kad dojite da vi vam se bradavice ukrute pritom (stisnu,smanje i budu tvrde) il ostane onako bradavica i areola jos pufasto mekana.
    Jer moje kad se ukrute su bas male al neznam moze li sta to smetati kod dojenja, i kad sestre u bolnici trube rodiljama da su im bradavice “ravne” sta bi to tocno bilo?

Nisu nuzni nego ja jednostavno nisam htjela se mucit ko s prvom.. bolilo me i raskrvarila mi je sve.  A da vidim neku razliku ne.. mljemo ide i ovak i onak.. ak su uvucene bradavice onda je teze dojit koliko sam skuzila pa u bolnici ( bar sv.duh) daju da se s tim proba. Al naravno vise forsiraju samu sisu bez sesirica na sto sam ja podivljala u bolnici jer je to moja odluka i ocu tak..

marinaaaa
    08. Listopad 2019. 14:11

Venus

Jel jos nekoj ovako sad, ili bilo pred kraj? Od jucer sam sva u velikim bolovima, bebina glava pritisce zivce i cijeli dan jucer i nocas sam imala probadajucu bol u guzi i zdjelici, i sad lezim na kaucu i kako se pomicala dole glavom opet kao da mi neki zivac lupi, 3 put zaredom sam dobila intenzivan bol/struju koja je isla od guze niz nogu, kao grc, bas sam jako jauknula i zgrcila se od boli… onako ko isijas bice (sciatica)?

Jel ovo normalno? Od jucer me rastura njena glavica izgleda i non stop me sve boli 😭

Meni je tako bilo 2,3 tjedna prije poroda..svaki dan.. I
    često me hvatao grč koji strujio niz desnu nogu 😏

• lalolitala
    08. Listopad 2019. 14:14

mc_zgb

Noemi1

marinaaaa

Evo meni stalo skroz krvarenje jucer. Tj. Od jucer nista vise hvala bogu! Tak i ja gledam da prek dana nije vise od 2 sata. Neki dan je bio cijeli dan na cici.. sad se na izdajalicu izdajam al od nikad mi to nije islo pa skupljam 30ml po 30ml il 20ml ako i tolko skupim.. kad skupim bar 130 cu mu dat da vidim kolko ce pojest jer bas slabo dobiva. Kak vasi napreduju? Mislim jesu bar na porodajnoj tezini?

• Kengurica
    08. Listopad 2019. 14:17

Manich kenguricaklokan@gmail.com mi je mail, hoces mi se javiti na njega da se dogovorimo? I hvala!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.