Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Listopad 2019. 16:58

Kengurica

Manich kenguricaklokan@gmail.com mi je mail, hoces mi se javiti na njega da se dogovorimo? I hvala!

Daaa evo javim se na mail.. 

luce35
    08. Listopad 2019. 17:22

Venus u koji uru ti je termin u Branice? Zadnji put je dosla u ambulantu tek iza 10 🙄

Venus
    08. Listopad 2019. 17:37

Oko 11-11ipo mislim, ma ja uvik dodjem malo kasnije jer znam da uvik sve kasni 😃 a ako bude guzvara uvik mogu prvo na CTG

nopobo
    08. Listopad 2019. 17:38

Cure koje ste rodile, nakon koliko dana ste izašle iz kuće, s bebom ili bez? Meni je sutra 8 dana od poroda, ne bi još bebu uzimala vani ali bi ja izašla na zrak pola sata.. 

luce35
    08. Listopad 2019. 17:41

Ok ti je termin, ja trebam rano jer moram obavit mjerenje secera 2 sata iza dorucka a ujutro je guzva ogromna. Sastaju se 3 dana secernih jer ni u ponediljak nisu uzimali jer praznikom nema otpusta ni vizite. 
    Najbolje mi odgodit to pa ic u cetvrtak 

08. Listopad 2019. 17:44

nopobo

Cure koje ste rodile, nakon koliko dana ste izašle iz kuće, s bebom ili bez? Meni je sutra 8 dana od poroda, ne bi još bebu uzimala vani ali bi ja izašla na zrak pola sata..

Ja sam nakon 3tj zbog vene nisam mogla, al moze van na 5 min i onda polako povecavati 

HarryPotter
    08. Listopad 2019. 17:50

Curee ja sam sad pri brisanju kod mokrenja primjetila malo sukrvice, e sad.. Nezz nema nikakave sluzi mi nista, malo me ko danas boluckaju leđa/križa al nista strasno.
    Imala sam u 7 mj. Prob. Sa probavom al nemam odavnoo, sad nezz jel ovo nes naslucuje, il su mi se samo hemici probudili.. 🙄😂

url=https://lilypie.com]

• Noemi1
    08. Listopad 2019. 17:51

nopobo

Ja sam nakon tocno 2 tjedna. Taman se potrefilo da je vani bilo 25, 26 stupnjeva pa smo isli u setnju, na 10 min. Prve setnje im ne trebaju bit dugacke. A ja sama sam izasla nakon 4 dana, ali nisam imala nekih problema pa sam mogla do trgovine i to. Nema razloga da ti sama ne izadjes

• lalolitala
    08. Listopad 2019. 17:57

Mi smo nakon þjedan dana u setnji isli i to duzu na zrak kroz sumu i spavo je cijelo vrijeme.. odtad svaki dan idemo i mislim da mu nemre skodit bas uziva :)

Julie
    08. Listopad 2019. 17:59

Nopobo ja sam treći dan kak sam izašla iz bolničar izašla van na pol sata čisto na zrak, a sa malim smo izašli kad je imao mislim 12 dana i to na prijavu. Nisam sigurna, morala bi ti po porukama pogledati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.