Jutroo curke 🤗
Marla i Loptica cestitam vam na bebicama i lijepom porodu 🥰
...
Pisale ste za griz 😍😍😍😍😍 ja uzimam svaku mogucnost da si ga napravim pa kad svojima kazem sta jedem onda kad mi dolaze i nose rucak misleci da nisam bila u ducanu pa nemam bas izbora 🙈
...
Bas sam jutros gledala listu kako je skoro 8.i 9.mj. najvise bilo proslo termin, a 10.mj. Sibaju cure prije termina samo tako.... Sta ce biti s 11.mj.?😬
...
Ne znam dali je od vremena, tuge ili cega ali malena mi se skroz nekako umirila. Podignem ju mal secerom ali nema jakih udaraca, sve nesto njezno meskoljenje ili samo izbaci guzu ili ledja iznad pupka. Jedva cekam cet da vidim da je sve ok....
Mozda sam ja aktivnija pa ona mirnija, ali isto je i kad se umirim. Najvise osjecam kad stucka, ali ja sam mislila da ce biti bas bolnih udaraca kojih ja prizeljkujem 🥰
Jutreko
Moram reci da sam se cak dobro naspavala, iako sam se pocela buditi za svako okretanje 😏
Pikulica, vjerojatno je curka narasla, pa nema vise mjesta za mlatiti
Evo moja djeca stvarno nikad nisu udarala tak kak opisujete, zadnji put mi je posteljica bila iza, sada naprijed i ja oba puta vise osjetim kao da se vrte i premjestaju, rijetko koji udarac. Pogotovo kad se namjeste za porod ledima uz moj trbuh. Naravno, dogodi se da pogodi neki zivac ili mjehur, ali to je stvarno za nabrojati na prste jedne ruke
Jutreko
Moram reci da sam se cak dobro naspavala, iako sam se pocela buditi za svako okretanje 😏
Evo moja djeca stvarno nikad nisu udarala tak kak opisujete, zadnji put mi je posteljica bila iza, sada naprijed i ja oba puta vise osjetim kao da se vrte i premjestaju, rijetko koji udarac. Pogotovo kad se namjeste za porod ledima uz moj trbuh. Naravno, dogodi se da pogodi neki zivac ili mjehur, ali to je stvarno za nabrojati na prste jedne ruke
Pa svi nekako opisuju bolne udarce, a mene ko da mazi iznutra. Imam posteljicu straga i jako rano sam ju krenula osjecat a sad bas em mi narastao jos dodatno trbuh em rijetko osjetim, a nogice lagano osjetim kad pruzi i to sastrane....
Kazes pred porod se umire skroz? 🤩🤔🙈
Mogla bi ja onda za cetvrtak ubacit i torbu u auto 😂
Meni je posteljica sprijeda al osjecam jake udarce , kickboxing izvodi cura. U prvoj trudnoci posteljica bila straga a udarci puno blazi, nema pravila ocito 😀
Jutreko grizoljupci, sove i ostalima 🌰🌽🍁
Pikulica mene je znao pod rebra i to je to, sve se drugo svelo na migoljenje tak da i ja mislim ko i Frajla. Nema vise mjesta za akrobacije.
Noemi damo da ponjuše po nogicama ali je on ionako u odjelcu. Ne doživljavaju ga bas previše jer smo u startu tražili da se odmaknu i sjednu dok je beba u boravku i da ne prilaze garnituri jer tamo je preko dana sa nama.
Nekakvu interakciju će imati tek kad malom budem tamo 9-10 mjeseci naravno uz nadzor.
Jako volim pse sto valjda svi ovdje znate, ali beba je beba i ne zelim riskirati neku bakteriju ili nešto. Naši psi su kućni i vodimo ih u salon na kupanje i redovito su cijepljeni Itd ali kažem pas ide svukuda po vani, pogotovo ženka naša. Nju sve zanima pa sve pronjuška Itd. Zato ću još dugo izbjegavati da se dodirnu.
Jutreko
Pa svi nekako opisuju bolne udarce, a mene ko da mazi iznutra. Imam posteljicu straga i jako rano sam ju krenula osjecat a sad bas em mi narastao jos dodatno trbuh em rijetko osjetim, a nogice lagano osjetim kad pruzi i to sastrane….
Kazes pred porod se umire skroz? 🤩🤔🙈
Mogla bi ja onda za cetvrtak ubacit i torbu u auto 😂
Pa sta ja znam, moj se nije umirio, ali ti se okrenu ledima prema tvom stomaku uglavnom (to je idealno za porod), pogotovo ako je posteljica iza, pa onda vise udaraju prema iza sto se osjetis
Pikulica mene je znao pod rebra i to je to, sve se drugo svelo na migoljenje tak da i ja mislim ko i Frajla. Nema vise mjesta za akrobacije.
Noemi damo da ponjuše po nogicama ali je on ionako u odjelcu. Ne doživljavaju ga bas previše jer smo u startu tražili da se odmaknu i sjednu dok je beba u boravku i da ne prilaze garnituri jer tamo je preko dana sa nama.
Nekakvu interakciju će imati tek kad malom budem tamo 9-10 mjeseci naravno uz nadzor.
Jako volim pse sto valjda svi ovdje znate, ali beba je beba i ne zelim riskirati neku bakteriju ili nešto. Naši psi su kućni i vodimo ih u salon na kupanje i redovito su cijepljeni Itd ali kažem pas ide svukuda po vani, pogotovo ženka naša. Nju sve zanima pa sve pronjuška Itd. Zato ću još dugo izbjegavati da se dodirnu.
Da da, znaci neces ni ti zuriti s interakcijom 😊 pitam, da vidim jesam mozda preoprezna ili je normalno sto jos ne dam psicu da pridje 😄
Da da, znaci neces ni ti zuriti s interakcijom 😊 pitam, da vidim jesam mozda preoprezna ili je normalno sto jos ne dam psicu da pridje 😄
Nisi, njima je to novo. Naši psi su naučeni na djecu, pisala sam već o tome, ali ovo je novorođenče i tu nema mjesta psima. Bit će vremena čitav život da se upoznaju i zavole.
Jutro! Cestitam curama koje su rodile, drago mi je da ste skupa, jedna drugoj olaksavate sve. ❤️
Mmm, griz, trebam ga se sjetiti oko 3,4 ujutro da ne jedem samo pahuljice 😂
Kod mene mala bas udara, udari negdje sa strane trbuha, ili u rebra a meni odzvoni skroz nisko, I to dobro 😂 nekad mi bude toliko pritisak, pijem dosta vode, ona udara i ja svakih 5 min na wc po tri kapi😂😅
I nemojte vise o kilama, hahaha, dobro je sve
😂😂😂 Kad si trudna sve je dopušteno 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji