I mene zanima ako beba spava u vreci u pocetku, bez deke i popluna jel joj hladno rukicama, samo u pidjamici? I jel nezgodno staviti bebu na bok ako je u vreci, haj ti budi pametan vise...
Ja se danas raspala od bolova, otisla s muzem do Bubamare pogledati madrace, preporucaju onaj neki dzepni s perivom navlakom, 15cm i dodje 600kn, al utorkom imaju -10% pa cemo to iskoristit. Zene drage ja sam jedva hodala, doslovno s guza na guz, toliko me probadalo u guzi, u cerviksu i svugdje da sam poludila. I evo i ja sredjujem nokte sad, ovo je bio izazov samo takav saget se preko stomaka i odrezat nokte, a da ne kazem na desnoj nozi 😂😂 dok one kuteve sve izrezes prelomila sam se 😅
I sad se mislim otic kupat i kosu prat, muz me sav zabrinuto gleda, kaze jel to mislis ic radjat? Reko nikad se ne zna 😬
I mene zanima ako beba spava u vreci u pocetku, bez deke i popluna jel joj hladno rukicama, samo u pidjamici? I jel nezgodno staviti bebu na bok ako je u vreci, haj ti budi pametan vise…
Ja se danas raspala od bolova, otisla s muzem do Bubamare pogledati madrace, preporucaju onaj neki dzepni s perivom navlakom, 15cm i dodje 600kn, al utorkom imaju -10% pa cemo to iskoristit. Zene drage ja sam jedva hodala, doslovno s guza na guz, toliko me probadalo u guzi, u cerviksu i svugdje da sam poludila. I evo i ja sredjujem nokte sad, ovo je bio izazov samo takav saget se preko stomaka i odrezat nokte, a da ne kazem na desnoj nozi 😂😂 dok one kuteve sve izrezes prelomila sam se 😅
I sad se mislim otic kupat i kosu prat, muz me sav zabrinuto gleda, kaze jel to mislis ic radjat? Reko nikad se ne zna 😬
😂😂😂 Mozda i hoces docim to sve zelis napraviti u ovo doba noći
Ajme ja sam teski grizoljubac. Ne u trudnoci nego stalno. To moram uvijek imati doma.
A slatko jedem sad svaki dan i tako negdje od 20.tt Ne puno, al obavezno nesto. Dosad sam 9kg dobila.
Hihi Ayla, ma rekla sam, nemoj jos nocas nek se naspavam 😂 najela se soparnika za dorucak, sav onaj cesnjak mi dodatno oborio tlak i cijeli dan cekam da zaspem i nista... i sad umjesto da spavam meni doslo da se sredjujem i kupam. Reko najgore po noci kad me malo tjeme pocne svrbit onda kontam sta da nesto krene a kosta nije svjeza 😂
A imam prekosutra kontrolu, pa cemo vidit stanje, jel ima jos otvaranja od proslog tjedna 😬
I meni zelja za slatkim zadnjih dana, onda kad pojedem vise kruha/tijesta u danu bude mi griznja kad ugledam novi celulit na nogama 😂 al se tjesim da je to dio te neke imaginarne “vode” koja ce splasnut hah. Al eto stvarno mi je 80% otislo u stomak, i nisam nimalo otekla u rukama il gleznjevima, al mi lice bas bude dosta pufasto ujutro
Ja isto dekicom samo i do pola da si ne moze navuc preko glave i spava mi na boku, iza ga podbocim sa dekicom koju smotam da se ne okrene
Hihi Ayla, ma rekla sam, nemoj jos nocas nek se naspavam 😂 najela se soparnika za dorucak, sav onaj cesnjak mi dodatno oborio tlak i cijeli dan cekam da zaspem i nista… i sad umjesto da spavam meni doslo da se sredjujem i kupam. Reko najgore po noci kad me malo tjeme pocne svrbit onda kontam sta da nesto krene a kosta nije svjeza 😂
A imam prekosutra kontrolu, pa cemo vidit stanje, jel ima jos otvaranja od proslog tjedna 😬
I meni zelja za slatkim zadnjih dana, onda kad pojedem vise kruha/tijesta u danu bude mi griznja kad ugledam novi celulit na nogama 😂 al se tjesim da je to dio te neke imaginarne “vode” koja ce splasnut hah. Al eto stvarno mi je 80% otislo u stomak, i nisam nimalo otekla u rukama il gleznjevima, al mi lice bas bude dosta pufasto ujutro
Ma sto se sikiras za celulit bit ce ga i bez jela 😂😂 ma i meni sve islo u stomak al pred kraj se razbacalo svakuda 🙈
Ja isto dekicom samo i do pola da si ne moze navuc preko glave i spava mi na boku, iza ga podbocim sa dekicom koju smotam da se ne okrene
Ja sam morala staviti ogradicu koja je kao jastucici i uvik ju naslonim na njih a ujutro ju nadem na ledima razbaca se po krevetu obavezno
Dinah evo malo sam listala nazad da vidim di je DijMar pisala iskustvo pa cu ti ostaviti samo redom stranice gdje pa si upises i odes na te stranice da procitas.. Znaci na stranicama.. 2018, 2020 i 2021 imas njenih postova vezano za bolnicu i osoblje… Ako se javi u medjuvremenu sigurna sam da ce ti napisati detaljno sve.. Sada se oporavlja od krasnog tretmana pretpostavljam.
Hvalaaaaa
Sad dam na 1952 😂😎
Ma ja kad citam ona “pravila” za sigurno spavanje sve pise, madrac s plahtom, vreca i to je to... bez jastuka, deke, ogradice itd. Da je sve opasnost za gusenje, neznam ni sama sta vise (ne)koristit.
A citala sam da je idealna temperatura oko 21-22stup u sobi gdje spava beba, ukoliko ima normalan body, pidjamu i vrecu bez rukava.
A kad koristite dekice, kojih su dimenzija, i da li ih podvijete pod madrac ili?
Ma ja kad citam ona “pravila” za sigurno spavanje sve pise, madrac s plahtom, vreca i to je to… bez jastuka, deke, ogradice itd. Da je sve opasnost za gusenje, neznam ni sama sta vise (ne)koristit.
A citala sam da je idealna temperatura oko 21-22stup u sobi gdje spava beba, ukoliko ima normalan body, pidjamu i vrecu bez rukava.
A kad koristite dekice, kojih su dimenzija, i da li ih podvijete pod madrac ili?
Moja je neka mala pufasta nez dimenzije mozda 100*100 il malo vise 🤔 nee samo podmotam pod nju a nekad i ne
Sortiraj odgovore
Najstariji