Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    07. Listopad 2019. 23:27

Manich mi smo grizoljupci 😍🙈
    Pahuljica ja pokrijem s dekicom, čekam da napuni 6 tjedana pa ću probati s vrećom 

07. Listopad 2019. 23:31

Dinah

Cure, cestitam svima na bebicama i zelim brzi oporavak i da sto lakse prodje dojenje, hormoni, babinje… Neka iskustva sam procitala. A jos trazim gdje je DijMar pisala za Ck, bas me zanima kako je proslo. Sretno svima koje su jos u iscekivanju 😍😘

Uh DijMar nam je jako ljuta na osoblje u Ck... Nije bas ljepo bilo pa eto da znas... Ali najbolje da pricekas da se ona javi i da napise sto tocno sve nevalja.. Koliko sam zapamtila znam da je bila jako ljuta.. Nemogu se sad sjetit gdje je post njen..Probat cu sad listat nazad da ti nadjem.. Ako nadjem budem ti poslala da procitas.. 

07. Listopad 2019. 23:32

Julie

Manich mi smo grizoljupci 😍🙈
    Pahuljica ja pokrijem s dekicom, čekam da napuni 6 tjedana pa ću probati s vrećom

Hhaahhaahaahha grizoljupci 🤣🤣🤣🤣🤣 ma mi smo prave 🐽🐽 i ponosimo se time.. 😘❤️

• pahuljicaa
    07. Listopad 2019. 23:34

Hvala cure! Ahh, nesto cemo vec iskombinirat 😊
    Ja sam danas sva cudna. Neke lose volje. 100 obaveza rjesila danas, a nista za sebe, sve za druge... od sutra se zakljucavam u kucu i ne postojim vise za nikoga!  Popila previse kave, sad nemogu zaspat, a zivci rade na 200 😏😑😏😑

• pahuljicaa
    07. Listopad 2019. 23:36

Evoo i neka bubaaaa leti po sobi 😢😨😰😱😱😱😱

Dinah
    07. Listopad 2019. 23:44

Manich

Dinah

Cure, cestitam svima na bebicama i zelim brzi oporavak i da sto lakse prodje dojenje, hormoni, babinje… Neka iskustva sam procitala. A jos trazim gdje je DijMar pisala za Ck, bas me zanima kako je proslo. Sretno svima koje su jos u iscekivanju 😍😘

Uh DijMar nam je jako ljuta na osoblje u Ck… Nije bas ljepo bilo pa eto da znas… Ali najbolje da pricekas da se ona javi i da napise sto tocno sve nevalja.. Koliko sam zapamtila znam da je bila jako ljuta.. Nemogu se sad sjetit gdje je post njen..Probat cu sad listat nazad da ti nadjem.. Ako nadjem budem ti poslala da procitas..

Ajoj :( 
    Ma nemoj se muciti. Budem prolistala, puno kasnim, ne stizem pratiti, a opet mi je drago cuti kako vam je 😘

07. Listopad 2019. 23:44

Dinah evo malo sam listala nazad da vidim di je DijMar pisala iskustvo pa cu ti ostaviti samo redom stranice gdje pa si upises i odes na te stranice da procitas..  Znaci na stranicama.. 2018, 2020 i 2021 imas njenih postova vezano za bolnicu i osoblje... Ako se javi u medjuvremenu sigurna sam da ce ti napisati detaljno sve.. Sada se oporavlja od krasnog tretmana pretpostavljam. 

07. Listopad 2019. 23:49

Manich 
    Ja sredim to nikako, neznam uopce oko toga bas sam nesposobna 😕🤣 da da 8 godina da me ne vucu volila bi da nisam nikad zapalila sada naravno, al jace je od mene al opet razmišljam cijelu trudnocu me vuklo i nisam zapalila a sad jesam bas sam glupa 🙄 nema ni kod mene pusenja osim u kuhinji al dim se ne osjeti u boravku niti sobi prije je bilo ko pusiona al muz pusi zbog njega me jos vise vuce 😡 

07. Listopad 2019. 23:51

pahuljicaa

Cestitam curkama koje su rodile! 🎉😊🎊🎁😍🎉🎉
    Mamice koje su rodile - cime pokrivate bebace? Dekica? Poplun? Vreca? 😏

Dekicom ja 

07. Listopad 2019. 23:56

Moja sto dovati navlaci onda ju psujem a ona mi se smije 🤣🤣🤣 pokrijem ju do pola jer nije ledeno grijemo u sobi joj 26,27 stupnjeva a nekad i 28  a citala sam da je 18,19 oke djeci da bude 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.