Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    04. Travanj 2019. 11:18

Aurora87

Samy, da, moj mi radi i jedan i drugi ali onda mi slicice isprinta u 3D. A moram priznati da me taj 3D nekako zbuni, ali on mi sve objasni gdje je sto pa mi onda bude ok. Vidjela sam mu i stopalo, preslatko je s tim malim prsticima😊.
    Sad sam guglala velicine bebe i da, 20cm je previse. Ne kuzim. Iako mi nigdje ne pise ta brojka. Ali kad gledam sve mjere, pise da su vece za par dana samo i termin mi je po uzv 14.9., 4 dana ranije od onog po ZM (sto odgovara ranijoj ovulaciji).
    A necu vise nista guglati…pitala sam ga na kraju jesu li sve mjere kako trebaju biti, rekao je da jesu pa cu mu jednostavno vjerovati.
    A i ja zadnjih dana stalno osluskujem hocu li osjetiti bebaca, ali zasad nista..jedva cekam da se pridruzim vama koje osjetite😊

Ovisi kako ti je mjerio. U ranijoj trunoci se obicno mjeri od glave do trtice i te mjere su ti na netu. A kasije se  mjeri od glave do pete.  Ali mozda je on tebi vec sada rekao od glave do pete 😉

fritula
    04. Travanj 2019. 11:34

Pozdrav cure, evo ja vam se pridružujem.
    Termin 23.10. Danas sam 11+1 TT.

Nisam još stigla pročitati cijelu temu da vidim koliko nas ima sa sličnim terminima. Tek sam otkrila ovaj forum.

luce35
    04. Travanj 2019. 11:39

Dobrodosla Fritula 😁, mmm fritule mi sad otvorile apetit 🤣🤣

mc_zgb
    04. Travanj 2019. 11:39

Aurora87

A vidis, moguce…sad si me malo smirila. Kad razmislim, prvo je sve izmjerio pa onda rekao koliko je dugacak i onda smo jos komentirali kako je to bas dugacko i gdje mi to stane😂. I onda smo uspoređivali koliko treba biti otprilike kad se rodi i koji sam sad tjedan, pa je rekao jos i da prvo rastu u duzinu pa kao to je tako normalno jer treba sve stici do poroda. Uh, hvala ti😘
    Nego, rekao mi je gin da je ok da do 20.tjedna dobijem 3kg. Sad sam na 2 i to je kao ok.
    Koliko ste vi dobile (ako je ovo pitanje uopce umjesno s obzirom na to da se zene ne pita za kilazu😁)?

Ja sam do sada dobila oko 1.5kg - 2kg, mislim da je to isto ok (12+4 sam sada). Ne sekiram se oko kila trenutno, to ću kasnije  Baš mi je lijepo čitati da vam je svima sve dobro s bebicama i da napreduju kako treba.
    fritula dobro došla 

felicita28
    04. Travanj 2019. 11:55

Ja sam 15 tjedana dobila sam 1  kilu.vazem se ujutro prije jela obavezno...ali nekako imam osjecaj ko da su mi 3-4 kile otisle u noge i guzicu, a ne  jedna kila hahaha

Frajla
    04. Travanj 2019. 11:57

Sad se nisam vagala, crkla mi vaga, moram novu uzeti (btw bas sam vidila u katalogu od lidla ako jos nekom treba), a bolje i da neznam.
    U prosloj T sam puno pazila (visak kila+trudnicki secer+tlak) i cijelo vrijeme sam bila super, kila do 1,5 kg mjesecno od 4 mj. Ali na kraju, zadnjih 6 tjedana su te brojke pocele samo rasti ko lude. Bas sam bila tuzna. Na kraju sam dosla do +13. Izgleda da sam pocela dosta vode zadrzavati, iako se to nije vidilo u  onom smislu da stisnem kozu pa da ostane "rupa". Iz bolnice sam dosla samo sa neke 2, 3 kg viska i to je samo nestalo nakon 2 tjedna. A nije ni beba bila neke ogromna, 3,5 kg je imao.

felicita28
    04. Travanj 2019. 12:11

Frajla

Sad se nisam vagala, crkla mi vaga, moram novu uzeti (btw bas sam vidila u katalogu od lidla ako jos nekom treba), a bolje i da neznam.
    U prosloj T sam puno pazila (visak kila+trudnicki secer+tlak) i cijelo vrijeme sam bila super, kila do 1,5 kg mjesecno od 4 mj. Ali na kraju, zadnjih 6 tjedana su te brojke pocele samo rasti ko lude. Bas sam bila tuzna. Na kraju sam dosla do +13. Izgleda da sam pocela dosta vode zadrzavati, iako se to nije vidilo u onom smislu da stisnem kozu pa da ostane "rupa". Iz bolnice sam dosla samo sa neke 2, 3 kg viska i to je samo nestalo nakon 2 tjedna. A nije ni beba bila neke ogromna, 3,5 kg je imao.

To uopce nije puno, to je savrseno, idealno...blago tebi :)

Angelina
    04. Travanj 2019. 12:18

Ja sam do sad dobila između 3 i 4kg. I ja ih iskreno nigdje ne vidim 😬 cak mi se i trbuh u zadnjih tjedan dana skroz promijenio, nije vise izbocen dolje onako kao prije, imam osjecaj da se podize i uvlaci nekud unutra 🤣

Julie
    04. Travanj 2019. 12:24

Renata odlicne vijesti, sto se kilaze tice dobila sam 5 kg. Nije da se pazim, jedem kad mi se jede i sto mi se jede, ne prejedam se, ali si ni ne uskracujem. 

• Pikulica19
    04. Travanj 2019. 12:52

Kako sam mpo trudnica mogu reci da sam 1.5kg dobila samo od terapija 🙈 i nekako odrzavam to. Uz strogo mirovanje dobro je sto nemam veliki apetit trenutno pa papam eto lagane i hranjive stvari. Trbuh mi je bas napuhnut pa mi te kilice su bas slatke jer da se ne vazem svaki dan rekla bih da sam dobila 7kg kako izgledam 🤣
    Pitanje za trudnice s stazom ili postupkom u kojem sam ja bila... Nakon kojeg tjedna je nekako normalno da se dobivaju kile a da nije zabrinjavajuce? 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.