Hvala cure na preporukama za kalcij.
@manich, raspitaj se kakvi su drugi doktori u tvojoj blizini. Čak i da odeš privatno morala bi po uputnice i recepte do svoje soc. doktorice ili plaćati laboratorijske pretrage privatno šta nema nikakvog smisla kad je trudnicama sve pokriveno preko HZZO-a.
@fritulice, aktivna sam i citam svaki dan, no uz posal i trogodisnjaka jedva ista stignem. Usrijedu ujutro idem na kombinirani u Split na Firule, taj pregled se sastoji od uzv koji traje par minuta te vadenja krvi ( nalaz dode postom za nekih 10 dana), imam 35 god pa s tim ce mi i rizik biti malo veci, a to je sve sta se iscitava iz krvi....
Nekako mi je taj uzv bitniji od krvi, a ne daj Boze loseg nalaza cu napraviti Nifty.
I mi danas zavrsismo sa pregledom.Ne vidi se bas dobro jer je bio ukljucen blic dok je muz slikao,nije skontao da ga iskljuci,a i beba se vjesto krila.
Sve je u redu.Neke mjere odgovaraju 16+2,a neke 15+6
S tim da uopste nije mjerio ono od glave do trticne kosti ili kako vec to ide.
Pokusavao je vidjeti spol,i kaze da misli da je curica po njemu,ali eto neka ne bude 100%,iako sam ja dok je u jednom momentu oslikala se guza vidjela da nema nista medju nogama.Pa se nadam da ce tako i ostati.Sa sinom nam je rekao sa 12+
Beba se bas vrtila.A i u isto vrijeme vjesto krila.
Posteljica mi je ivaj put straga,pa vjerojatno zato sam pocela po malo.nesto osjecati.
Manich, pa probaj doci i inzistirati na tim uputnicama, reci da si jako zabrinuta zbog maca i da zelis da ti da tu uputnicu.
Danas sam se hvalila prijateljici kako dugo nisam povracala…zato sam danas uspjela dusu ispovracati i cijelo kupatilo unerediti. Grozno…🤪.
Aurora, zar i ti isto ? Ja mislila da samo ja povracam u 16 TT. Mislim da smo nas dvije blizu s terminima.
Bilo mi super nekoliko dana, jucer opet muka.. bas iscrpljujuće..
A znala sam da mi mora biti prazan dok sam radila vaginalni ultrazvuk, i sestra uvijek kaže da odem do wc-a prije pregleda ako moram… Već sam čula kako za abdominalni mora biti pun mokraćni mjehur, pa ne znam kako izdržati, al eto otići ću sa punim pa ako bude morao biti prazan onda u wc 😂😂 samo da izdržim 😜
Hvaaalaaa curee na odg
Naletila slučajno na tvoj kometar, ali mislim da si u krivu :) Ja sam bila prije 2 tjedna na prvom abdominalnom i rekla je da ne može kako spada vidjeti bebu jer joj smeta mjehur, a netom prije sam bila na wc-u, tak da me poslala da se još jednom ispraznim i onda je bilo okej.
@fritulice, aktivna sam i citam svaki dan, no uz posal i trogodisnjaka jedva ista stignem. Usrijedu ujutro idem na kombinirani u Split na Firule, taj pregled se sastoji od uzv koji traje par minuta te vadenja krvi ( nalaz dode postom za nekih 10 dana), imam 35 god pa s tim ce mi i rizik biti malo veci, a to je sve sta se iscitava iz krvi….
Nekako mi je taj uzv bitniji od krvi, a ne daj Boze loseg nalaza cu napraviti Nifty.
@Teresita, baš mi je drago da si još na forumu, mi se stvarno poklapamo.
Ja idem 11.04 u KBC Split na probir. Isto sam odlučila da ću dalje odlučiti ovisno o rezultatima. Ako bude ikakvih naznaka na uzv mislim da ću na amnio a ako parametri iz krvi budu loši idem na nifty. Ja imam 37 god, moguce da sam najstarijia tu.
Cure koliko imate godina?
Nadam se da ste sveinače sve dobro, petak je počeo.
Ajde cure pisite termine, pa probam neki popis sklepati 😊
Meni je zao da se ovo ignorira pa cu ja svoj termin ipak napisati, mozda ima nade za popis 😁 vidjela sam to na drugim trudnickim forumima i bas je fora 😊
Moja curica je 9.9. 🤩
Fritula meni su 32. godine, možda sam zaista preskočila ali meni je termin po ZM 16.9. Premda mi je na zadnjem uzv bebica tjedan ispred pa sad ko će ga znati, idući put će vjerojatno mjeriti sve i vidjeti za termin posto ću biti u 20-om tjednu pa možda i promjeni datum, ne znam ni sama kako to ide posto mi je prva trudnoca
Sortiraj odgovore
Najstariji