Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    04. Travanj 2019. 09:53

Frajla, i prije godinu ipo sam predavala i trazile su ugovor. Ja sam u istom mjesecu otvorila komplikacije i imala missed ab, kiretazu i zbilja nisam imala snage ni volje prepirati se s njima nego sam im naknadno mailom dostavila ugovor. Sad sam ga isprintala da ne bi opet bilo i evo zbilja su opet inzistirale na ugovoru.

Frajla
    04. Travanj 2019. 10:02

luce35

Frajla, i prije godinu ipo sam predavala i trazile su ugovor. Ja sam u istom mjesecu otvorila komplikacije i imala missed ab, kiretazu i zbilja nisam imala snage ni volje prepirati se s njima nego sam im naknadno mailom dostavila ugovor. Sad sam ga isprintala da ne bi opet bilo i evo zbilja su opet inzistirale na ugovoru.

Ma vjerujem ja tebi da to traze. I znam da se zenama jednostavno ne da boriti, a i porotiv sve nase birokracije je najcesce i nemoguće.
    Ali eto, tlak mi skoci na 500 kad netko tako izmislja svoja pravila. Zast bi sad netko u splitu morao dati ugovor, a u zagrebu i vukovaru ne? U krajnjem slucaju, sto ugovor o radu dokazuje? Prosjek placa dobiju, a u slucaju da je ugovor na odredeno i istice uskoro sam si tak i tak obavezan opet se baviti papirologijom, nece oni to za tebe. Naravno, ne idu ova pitanja tebi, neg cisto retoricki.

• samy_lo
    04. Travanj 2019. 10:05

Da i ja gledam sta se desava sa Renatom,ja idem tek u 16 na pregled.Ne mogu ni da jedem od uzbudjenja.
    Samo neka bude sve u redu sa bebicom.

• renata.koscec
    04. Travanj 2019. 10:18

Evo me cure, srecom sve je u redu, plod raste, srceko radi, ipak postoji mali hematom koji curi, sreca pa je ispod trudnoce, tako da nema sanse da je povuce ili izgura. Mirovanje i duphastone, guramo dalje 😊

luce35
    04. Travanj 2019. 10:20

Sad Renata u krevet i nema mrdanja 😁. Ja sam na mirovanju rijesila valjda 100 krizaljki do sada, imam jos 2 pa saljem muza u novu nabavu 🤣🤣

Frajla
    04. Travanj 2019. 10:23

renata.koscec

Evo me cure, srecom sve je u redu, plod raste, srceko radi, ipak postoji mali hematom koji curi, sreca pa je ispod trudnoce, tako da nema sanse da je povuce ili izgura. Mirovanje i duphastone, guramo dalje 😊

Bas mi je drago, jako lijepe vijesti 🤗

• renata.koscec
    04. Travanj 2019. 10:29

luce35

Sad Renata u krevet i nema mrdanja 😁. Ja sam na mirovanju rijesila valjda 100 krizaljki do sada, imam jos 2 pa saljem muza u novu nabavu 🤣🤣

Hehe, da, nema druge 😊. Ja trenutno surfam po mobu, nema struje pa nemam kaj drugo raditi. Mala je u vrticu. Razmisljam da jos malo odspavam 😏

• Pikulica19
    04. Travanj 2019. 10:36

luce35

Za cure iz Splitske zupanije, za komplikacije ce vam hzzo traziti ugovor o radu iako to nije na popisu potrebne dokumentacije. Bez ugovora predmet nije kompletan i nema isplate. Digle su mi tlak na 200 al eto pripremite ugovor da se ne morate vracati.

Luce Ugovor o radu je izmedju tebe i poslodavca i podatci su poslovna tajna i to te nitko ne smije traziti. Vi ste ih s punim pravom mogli odbiti jer od poslodavca jedino sto mogu dobiti je prosjek place za 6mj na obr. ER-1 sto ispunjava poslodavac a vjerujem da si to imala.
    Mene su dodatno trazili samo potvrdu o boravistu i to iz razloga jer inace ide po prebivalistu prijava na hzzo. Nazovite hzzo i bit ce Vam voljni odgovoriti na sva pitanja i da odmah prijavite neprofesionalni rad tih djelatnica. 

• samy_lo
    04. Travanj 2019. 10:51

Renata super
    Aurora,to je 3D kod tvog doktora,ja opet vise volim slicice sa 2D,ne znam zasto.
    Vidjet cemo sta ce meni danas moj dati,obzirom da mu idem privatno.
    Mislim da sam pocela osjecati bebu,vec 2-3 dana osjetim kao neko strujanje ili vibracije u donjem dijelu stomaka.A jucer kada sama se najela,i legla nesto me lupnulo.Mislim da je to bebica.

felicita28
    04. Travanj 2019. 10:56

Sretno curama koje idu danas, javite nam :))) renata, super da je ipak sve ok. Citam vas zadnjih dana ali se nisam stigla ukljuciti uopce u raspravu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.