Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    felicita28
    22. Veljača 2019. 10:22

Jeeeee uspjela si stavit lentu :) ja sam isto vec brzinski 2 puta probala i nece mi nesto, moram to namjestiti jer ovako mi pisu hijeroglifi neki samo :)

• piba7
    22. Veljača 2019. 10:24

Evo došao mi je nalaz, čini mi se loš ;(

• piba7
    22. Veljača 2019. 10:40

Evo pokupila se s posla i trčim doktoru po novu uputnicu pa u ponedjeljak ispočetka.
    Samo da sve bude dobro..

andreaam
    22. Veljača 2019. 10:59

Piba sretno. Meni je ginekolog rekao da se na ultrazvuku sve mora vidjeti ako je beta preko 1000 tako da bi ti tad bilo najpametnije otici na pregled 🌸❤

baby1
    22. Veljača 2019. 11:00

samy_lo

Babyq1 zelim ti skolsku trudnocu.Vjerovatno ce ubrzo i povracanje prestati.
    Koliko kosta nifty test? I da li ces i spol saznati?

Hvala ti, i ja tebi zelim skolsku, i da bude bezbrizna! Platila sam 4400 jer sam radila nifty plus, i uz sve ostalo trebalo bi mi i spol pokazati! Nadam se da ce mi danas nalaz doci, bas mi je malo panika! Cijelo vrijeme cekam na mobitelu kad ce me gin zvati🙏🏻

teresita
    22. Veljača 2019. 12:15

@piba, nalaz je sasvim ok i odgovara tjednima, najbitije je da se podupla, moja 1.beta je bila 226, a druga 48 h nakon 460, bez panike, stres ti zaista nije potreban.
    @andream, mislim da ti ginekolog i nije dao tocnu informaciju, sta je to sve sto se treba vidjeti nakon 1000 bete?, bila sam na pregledu kad je beta bila oko 3000 i vidjela se gestacijska vrecica i mala tockica unutra, i stanje je sasvim uredno i odgovara tjednima. Svaka zena je drugacija i svako tijelo je drukcije tako i vrijednosti bete .😊😊😊

Julie
    22. Veljača 2019. 12:18

Pozdrav curke, evo i mene da malo podebljam clanove 😀 tehnicki bebica.ce biti ljetna 16.09. termin, ali nekako mi je taj rujan vec jesen 😂 danas sam 10 +5 tj i dok sam sve procitala moram reci da se u mnogo cemu nalazim. Posto mi je ovo druga trudnoca, a prva je nazalost završila spontanim u 10 - om tjednu sad svakako sve zivo osluškujem i pregledavam. Ugl super se osjećam, malo sam u pocetku imala mucnine i nesto ovaj tjedan plus umor. Jednostavno mi je obavezno spavanje popodne sto nisam voljela nikad 😂😂😂 drugo je sve top...... Ja sam doma pa konacno koristim ovo lijepo vrijeme, kako vi kratite dane koje ne radite? 

felicita28
    22. Veljača 2019. 12:21

Piba, kao sto cure kazu nalaz bete ti je skroz ok cim pisu referentne vrijednosti unutra i odgovaraju tvom tjednu sve je ok, sam je bitno da se dupla...ja aam ti bila stavila malo vece brojke koje sam stavila na netu ali ocito svaki labaratorij ima te neke svoje referentne vrijednosti. Bitno je samo da vadis ponovno betu na istom mjestu kako bi se moglo usporediti :) nemas brige budi smirena :)

22. Veljača 2019. 12:28

baby1

samy_lo

Babyq1 zelim ti skolsku trudnocu.Vjerovatno ce ubrzo i povracanje prestati.
    Koliko kosta nifty test? I da li ces i spol saznati?

Hvala ti, i ja tebi zelim skolsku, i da bude bezbrizna! Platila sam 4400 jer sam radila nifty plus, i uz sve ostalo trebalo bi mi i spol pokazati! Nadam se da ce mi danas nalaz doci, bas mi je malo panika! Cijelo vrijeme cekam na mobitelu kad ce me gin zvati🙏🏻

I ja sam radila nifty plus mene je kostao 4600,izgleda da je kod svakog ginekologa drugacije 

22. Veljača 2019. 12:32

Dobrodosla julie urednu trudnoci ti zelim.. ja svoje kratim izglezavanjem samo pratim serije kao kakva baba neradim bas nista posebno 😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.