Julie dobrodosla i zelim ti dosadnu trudnocu!🤗
Chappie, hvala, bilo je iznenađujuće lako🙂.
Piba, bit ce to ok, prva je dobra, vjerujem da ce i druga. Inace, meni je isto rekao moj gin da se kad je beta ispod 1000 ne vidi trudnoca na uzv. Tek tada moze biti vidljiva pa ne treba ranije na uzv jer se zene samo uspaniče bzvz.
Do 12. tjedna pijem folnu po preporuci gin, a usput pijem kombinaciju magnezija, kalcija i D3, ali to od puno ranije, zbog grceva i astme.
Sta radim po cijele dane…visim na netu, spremam pomalo, skuham i to je to…tv malo, nista posebno. Danas mi je bas muka i opet me boli stomak….valjda nije nista opasno….nadam se da je od mucnine. Grozan mi je dan, ta kisa me bas bacila u neko bzvz raspolozenje.
Ne vjezbam, ali bih voljela na jogu
I meni dns neki dan D boli me glava i boli me trbuh i ja se nadam da nije nista ozbiljno jer pijem neke antibiotike,doktorica mi rekla da imam upalu mjehura pa sam radila urinokulturu i cekam pon da vidim nalaze...uopce nisam raspolozena za nista posebno biti ce da se vrijeme mijenja 😑
Ja sam jos u pidami i gledam moje grcko vjenčanje 😂 danas je dan za chill i dostavu tako da cekam dragog da dode s posla i narucim nam klopu.
Ja sam jos u pidami i gledam moje grcko vjenčanje 😂 danas je dan za chill i dostavu tako da cekam dragog da dode s posla i narucim nam klopu.
I super ☺☺
Mene isto boli glava cijeli dan. Bas je neki tmuran. Bila sam u sumi sa psom. Setnjica od sat i pol sad idemo peci srdele. :)
🧔39
👧31
@piba, nalaz je sasvim ok i odgovara tjednima, najbitije je da se podupla, moja 1.beta je bila 226, a druga 48 h nakon 460, bez panike, stres ti zaista nije potreban.
@andream, mislim da ti ginekolog i nije dao tocnu informaciju, sta je to sve sto se treba vidjeti nakon 1000 bete?, bila sam na pregledu kad je beta bila oko 3000 i vidjela se gestacijska vrecica i mala tockica unutra, i stanje je sasvim uredno i odgovara tjednima. Svaka zena je drugacija i svako tijelo je drukcije tako i vrijednosti bete .😊😊😊
Zapravo sam htjela reci da se nema potrebe ici na pregled ako je ispod 1000 jer se tad skoro nista ne vidi. Sorry pogresno sam se izrazila. A to svakako da je svaka drugacija. Meni je beta na 5+2 bila skoro 3000 ja mislila blizanci hehe
Ja sam upravo zavrsila sa ruckom.Pravila palentu i zalila mlijekom,sad mi krivo sto nisam napravila duplu porciju jer mi je malo.Spava mi se,ali se ipak idem okupati i onda jos nesto pregristi.Usput cu zakuhati hljeb i krompirice pripremiti za pecenje.Ja sam stalno gladna.
Ja sam pojela malo przenih liganja i zera salate zelene sad idem pogledati seriju da skratim vrijeme 🙄
Mene je isto hvatla glad al mislim da je to zbog vitamina,ni ja nisam slatko podnosila na pocetku a sada me uhvatila manija za slatkim 😂😂
Pozdrav cure, evo i mene na ovoj temi trenutno sam u 10. Tjednu. Bila sam na prvom pregledu. Trudnoca je potvrđena. Nažalost imam i vodenu cistu pa sam dobila duphaston tablete da pijem. Prosli tjedan jos zakacila i virusnu upalu grla sa temperaturom i svim cudima prehlade, ali ove uzasne mučnine koje au se vratile cim je prestala temperatura su mi znak da je sve OK😅
Ovo mi je druga trudnoca. Vec imam ćerku od 6 godina.
Želim vam svima skolsku trudnocu.
DaVoS dobrodosla uredni trudnocu ti zelim 😊😊
Imam pitanje sta mislite o lakiranju noktiju u trudnoci el to steti ili ne?
Sortiraj odgovore
Najstariji