Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • piba7
    21. Veljača 2019. 10:56

Hvala Deja1988 na odgovoru.
    Uz to, ono sto je doktor samo danas spomenuo, ali nije previse komentirao, nego sam ja sad googlala i izvan sebe sam je da mi je TSH 2.97. Rekao je da cemo to jos koji put prekontrolirati, ali nije bas izrazio neku zabrinutost dok po svemu sto sam sad procitala je poprilicno zabrinjavajuce.

teresita
    21. Veljača 2019. 11:11

Pozdrav piba, dobrodosla i cestitam na TRUDNOCI🤗. Ja sam trudna 5 tjedana i vidi mi se samo prazna gestacijska vrecica, sa malom malom tockicom unutra. Sve u najboljem redu i odgovara mjerama. Mislim da se zaista ne moras brinuti vec opusti se i uzivaj. Tsh meni je 3,3 a bio je 2,8 prije trudnoce i to je sasvim u redu, ginekolozi po novom preporucuju da je ispod 2,5 ali ovo nase blago povisenje nije dramaticno i ne treba se zabrinjavati ni raditi paniku. Ono sto je najbitnije da za mjesrc dana ponovis TSH i vidis da li je u porastu, ako je onda ce doktor endokrinolog odluciti sto dalje napraviti.zelim ti školsku i urednu T.😉😉

• samy_lo
    21. Veljača 2019. 11:20

Piba moj prvi uzv je bio sa 6+5 i vidjela se gestacijska sa pocetnim naznama embriona,sljedeci uzv je bio za 14 dana i tad se vidio plod i otkucaji srca :) Nadam se da ce i tebi biti isto

• piba7
    21. Veljača 2019. 11:25

Hvala vam svima, divne ste <3
    Ali stvarno vam hvala.
    U velikom sam strahu, ovaj google je zlo sto sam sve nasla i procitala u zadnjih dva sata.

21. Veljača 2019. 12:47

Piba dobrodosla,misli samo pozitivno google ostavi po strani tamo pise svasta zelim ti urednu i skolsku trudnocu

• samy_lo
    21. Veljača 2019. 16:32

Citala sam i ja,ali sam u glavi nekako sebi rekla bice sve u redu,i hvala Bogu tako je i bilo.
    Danas nam zatisje ovdje.
    Meni je bas dosadno kad nemam sta procitati.
    Iako imam puno posla za uraditi,cim je lijepo vrijeme prasine ko u prici,ali ipak sjedem pa citam

21. Veljača 2019. 17:39

samy_lo

Citala sam i ja,ali sam u glavi nekako sebi rekla bice sve u redu,i hvala Bogu tako je i bilo.
    Danas nam zatisje ovdje.
    Meni je bas dosadno kad nemam sta procitati.
    Iako imam puno posla za uraditi,cim je lijepo vrijeme prasine ko u prici,ali ipak sjedem pa citam

Dobro velis bas neko zatisje nezz gdje su curke.. biti ce da uzivaju u ljepom danu danas 😊

teresita
    21. Veljača 2019. 18:22

Ja sam u misima oko streptokoka, prvo budna sam od 05:00☹️🥺, malac mi dobio temperaturu, pa skakala oko njega do 08:00 dok nisam isla na posao, tamo bila do 12:00  radila skraceno pa nastavila kuci skakati oko malca, no ono sto je zanimljivo jest to da ima streptokok u ždrijelu i dobio je klavocin, no izgleda da imamo suprug i ja. Upravo idem napraviti bris.

felicita28
    21. Veljača 2019. 18:24

Curke, da  li se ste se vec pocele mazati nekakvim kremicama protiv strija i ako da kojima?

baby1
    21. Veljača 2019. 19:37

Pozdrav ekipa! Evo pridruzujem vam se i ja, danas sam na 12+1! Prva trudnoca, sa puno povracanja i muke 🤭! Radila sam nifty i cekam nalaze! Svima zelim skolske trudnoce i da razmjenjujemo sto vise iskustva, pogotovo mi kojima je ovo sve novost🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.