Cure ja sam danas bas u teskom bedu, grudi su me isto prestale boljeti,vec par dana ne osjetim ni onu povremenu bol u stomaku ni umor...
Felecita ne brini cula si srceko i sve ce biti dobro...
Nove cure dobrodosle 😀
Hvala cure na podrsci, nadam se da ce sve biti u redu...briga ne jenjava dok nam ultrazvuk ne potvrdi da je sve u redu :) takvi smo mi eto ljudi cudni...aurora, ja sam trenutno oslobodjena kuhanja, dragoga mi nema, pomorac pa je u bijelom svijetu a ja za sebe se uvijek nekako na putu s posla do doma prikljucim mami na rucak tako da mi to sad tako iskreno i odgovara...al evo ja sam se jucer zazelila cufti pa ti to npr. Moze biti neka ideja.:)
Jutro,
Ne znam ni ja sta cu danas iako bi najradije sataras mogla.
Jucer sam napravila pljeskavice i uz njih kromip pire i pavlake i bas mi je bilo fino.
Meni je najgori dorucak.Budem previse gladna.Uka mi od gladi,a ne znam sama sta bih mogla spremiti.
Takodjer sam jucer rucku imala sirnicu.
Danas cu vidjet sta cu.
Aurora nadam se da ce doktorica reagirati kako bi trebala. Javi kako je proslo.
Ja isto muku mucim sa idejama za rucak. Jucer je bio sekeli gulaš, to je dragi radio. Danas sam ja na redu. Mislim da ću srdele i salatu i krumpiriće sa češnjakom. To mi je najdraža ribica 😊 a ovi krumpirići sa češnjakom najbolji prilog za puno toga. Prvo krumpirice izrezem na kockice malo vece ne premale, zatim skuham i onda ih bacim tako skuhane na maslinovo na tavu i dodam dosta cesnjaka, zapeku se na tavi, napravi se hrskava kozica a iznutra kuhani i jos taj cesnjak. Mmmmmm 😋😋😋
🧔39
👧31
Ja sam danas otišla na Merkur izvaditi betu, čekam da mi nalaze posalju na mail. S tim da mi doktor radi danas ujutro pa se bojim da neću prije ponedjeljka stići do njega.
Danas mi je točno 6. Tjedan od ZM.
Da podsjetim, jučer se na uzv vidjela samo gest. vrecica 11mm bez eo, pa me doktor isprepadao i poslao vaditi betu danas. Jel mi zna netko reći kakav bi mi trebao biti nalaz da bude sve ok?
Isto tako, imam povremena probadanja i lijevom jajniku, jučer sam to isto spomenula doktoru koji mi je nakon pregleda rekao da je ovulacija bila u lijevom jajniku - ne razumijem zašto me zbog toga onda sad boli?
Ne znam kako ću dočekati uzv za 2 tjedna.
Ja sam danas otišla na Merkur izvaditi betu, čekam da mi nalaze posalju na mail. S tim da mi doktor radi danas ujutro pa se bojim da neću prije ponedjeljka stići do njega.
Danas mi je točno 6. Tjedan od ZM.
Da podsjetim, jučer se na uzv vidjela samo gest. vrecica 11mm bez eo, pa me doktor isprepadao i poslao vaditi betu danas. Jel mi zna netko reći kakav bi mi trebao biti nalaz da bude sve ok?
Isto tako, imam povremena probadanja i lijevom jajniku, jučer sam to isto spomenula doktoru koji mi je nakon pregleda rekao da je ovulacija bila u lijevom jajniku - ne razumijem zašto me zbog toga onda sad boli?
Ne znam kako ću dočekati uzv za 2 tjedna.
Mene isto probada na lijevoj strani, doduše meni se bio plod smjestio prvo u lijevom dijelu maternice, ali evo jučer na uvzu mi rečeno da je sve dobro i da se pomaknulo na dobro mjesto. Ali mene i dalje probada, ne jako, ali ono, čisto tu i tamo i rekli su mi da to mogu zanemariti. Također mi je ovulacija bila u lijevom jajniku.
Držim fige da je sve u redu. Ja još nisam vadila betu, pa ti na žalost ne znam reći za nalaze. Sretno!
Draga piba, normalno je da te boli jajnik na kojem si imala ovulaciju u trudnoci i to tocno taj jajnik iz kojeg je nastala trudnoca. Meni je trudnoca nastala iz desnog jajnika sto mi je ginekologica i potvrdila i imala sam uzasna skoro stalna ziganja u predjelu tog jajnika i po tome sam zapravo i posumnjala na trudnocu. Buduci da si u 6. Tjednu postoje na internetu referentne vrijednosti bete po tjednima koje su u redu. Za 6. Tjedan prosiecna vrijednost bete je od 1080 do 56500. Sve sto je u tom razmaku je dobro ioako buduci da si tek pocetak 6. Tjedna postoji mogucnost da imas ovu nizu vrijednost. U svakom slucaju nista ne brini i javi nam rezultate :)
Hvala vam cure od srca.
Hvala na svim pojašnjenjima, ne znam zašto su doktori tako skrti na riječima..
Javim čim dobijem nalaz :)
Hvala Dana!
A da li si i kad bila već na ultrazvuku, da li je bio vidljiv plod i srce?
Ja još uvijek pokušavam staviti ovu lentu. Nadam se da sam uspjela 😅
Piba nemoj se nista brinuti, javi betu kad stigne trebala bi kroz dva sata.
🧔39
👧31
Sortiraj odgovore
Najstariji