Ej curke, ja sam danas bila cijelodnevna na poslu pa slabo pisala. Hvala na podukama za lentu pokušat ću sutra staviti. Kaj se tice spavanja, spavam ko zaklana, vec jakooo dugo nisam nista sanjala.
Danas sam vadila kks, hormone stitnjace,guk, zeljezo, urin.. sve savrseno osim urina. 😏 tako da cu morati urinokulturu.
🧔39
👧31
Jucer bas nisam bila aktivna...ja sam iz Ri.Ja ne sanjam nista,opcenito rijetko kada sto sanjam, ali se budim nocu pa onda razmisljam o glupostima🙁
Ja jos nemam dnevnik trudnoce ali ga planiram kupiti, ima u dmu mislim da sam vidjela
🧔39
👧31
Sofi09, imam ja dnevnik :) zanimljiv je...ja upisujem unutra svaki svoj pregled i svaki tjedan. Ima sve do poroda i jos za 1. Godinu djetetovog rodenja. Bit ce jednog dana predivna uspomena. Svakako preporucujem.
Ja jos nemam dnevnik trudnoce ali ga planiram kupiti, ima u dmu mislim da sam vidjela
Baš sam ga danas gledala. Košta mislim 70kn.
Pola je dnevnik trudnoce, a kad okreneš na drugu stranu je bebinih prvih godinu dana. Fora je i lijepo za poklon.
I ja imam taj dnevnik,dobila sam ga od frendice😍...
Al iskreno cini mi se da svaki tj pisem slicne,ako ne i iste stvari🙈🤣...
Je li koja razmisljala o modernim platnenim pelenama? Ja sam razmisljala jer se na jednokratne puno novca dadne,a uz to nisu ni zdrave.Ali mi je sve nekako komplikovano.
@sammy, ja nisam bas za platnene pelene jer i ovako imam manjak vremena u danu, a jos to potapati pa masina pa suši... neeee🤗, a jednokratnima nije dokazana štetnost za bebino zdravlje.
Pozdrav :)
Pisala sam vec na drugoj temi, pa se ispricavam an ponovoljenom pisanju, ali mislim da je ovo prigodnija tema...
Situacija je sljedeca - zadnja m. 11.01., 2 pozitivna testa s popodnevnim urinom 08.02., zatim ponovljeni testovi 09.02. i 10.02., plusevi ko kuce!
Danas sam bila na prvom ultrazvuku 5+6 tt, doktor mi je rekao da se vidi trudnoca, ali da ne vidi plod ni srce te da mu izgleda kao da je trudnoca 4 tjedna, a ne 5+6. Rekao mi je da je ili prerano ili da nesto nije u redu :( narucio me na kontrolu za 2 tjedna i poslao vaditi betu.
Molim vas prvo za info, da li sam stvarno dosla prerano na uzv, da li je normalno da se ne vidi jos nista.
Gdje idem vaditi betu s uputnicom u ZG? I da li navedeno radim samo ujutro ili u bilo koje doba? I kako se radi - nakon 24 sata ili 48h se ponavlja. Isprike na toliko pitanja, ali nisam doktora vise nista cula nakon sto mi je rekao da se nista ne vidi.
Na ponovni UZV trebam doci za 2 tjedna.. nadam se da se i dalje druzimo na ovoj temi..
Sortiraj odgovore
Najstariji