Ajme sofi, uzasno mi je zao :( vjerujem da sve suosjecamo s tobom. Drzi se i samo vjeruj, sve je to prirodna selekcija, tako mora biti i tu nista nazalost ne mozes. Nadam se da ces nam se uskoro pridruziti i uskoro ostvariti svoj san :) drzi se i saljem ti svu pozitivu koju imam :*

Hannica - cestitam, ti si nestrpljiva kao i ja sve odmah provjerila 😄 super! Zelim super skolsku trudnocu. 😊 koliko dugo ste pokusavali?
Sofi - zao mi je, nemoj odustati i nadam se da ces vrlo brzo opet na forum. 😘
Deja- imamo odnose barem dva puta tjedno. Nije da sam ushićena zbog toga ali zao mi njega 😂 pa si zabrijem da zelim. 😄
Ovako u 9mj sam operirala endometriozu, pa sam odmah krenula na bebicu poslije tog sljedeceg ciklusa. Savjetovali svi ljecnici. Znaci u 11 mj nista. U 12mj plus ali beta 15i dan nakon ovulacije 50, pa za dva dana 70, pa 90 i aspiraciju mi radili, za ne daj Boze vanmatericnu da mogu operirati.. nakon apsiracije beta pala, docekala mjesecnicu 26.1 i evo sad opet plus i beta bolja daleko od one, zato sam rano radila sve. Al strah prisutan.

baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Da shvacam strah.. ali vjerojatno je sad to to. Beta je solidna. Radit ces opet za dva dana?

🧔39
👧31
Sofi, jako mi je zao, razumijem te. Uzmi si vremena i odtuguj, cuj.... iza kise uvijek dode sunce, zar ne??!
Drzi se curo, hrabro glavu gore i u nove pokusaje.
😊

Hahaha ma samo moras posloziti u glavi da bas zelis i odraditi 😂 jer oni jadni bas budu zapostavljeni u tom periodu.

🧔39
👧31
Da shvacam strah.. ali vjerojatno je sad to to. Beta je solidna. Radit ces opet za dva dana?
Da da u pon. 💪

baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Sofi,jako mi je zao.Sada sebi uzmi odmora od svega.Nemoj ni o cemu razmisljati.Radi stvari koje volis.I kada se odmoris dobro od svega,onda prvo na neku obradu,i zelim ti sto prije plusic 😘

Ja sve iscitam,ali sam nekakva lijena za pisati.Ja ujutro kad ustanem,jedva cekam noc da legnem.Isto sam neka ljencuga.Ovo mi stanje ne odgovara ni malo.Sve mi je mrsko.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji