Babyq1 zelim ti skolsku trudnocu.Vjerovatno ce ubrzo i povracanje prestati.
Koliko kosta nifty test? I da li ces i spol saznati?
Evo i mene, opet došla iz cjelodneve, ali zadnje. Od sad više ne idem na posao. 😊
🧔39
👧31
Baby1 čestitam!
Felicita28, i mene zanima ako netko ima savjet koju kremu za strije kupiti.
Bok curke. Evo i mene, da se pridružim ovoj temi. Trenutno sam 6 + 4 i od testova nisam ništa još radila, osim ultrazvuka naravno. Razlog je što mi je prošli tjedan na uzvu utvrđeno da se plod smjestio u lijevom rogu maternice pa sam bila ponovno naručena za danas. Danas divna vijest, plod se namjestio gdje treba i rekli su mi da je sve dobro. :) Nadam se da će tako i ostati.
Sad mi je ginekologica dala upute za dalje, odnosno vađenja krvi, urin, tsh i ostalo. Pitanje u vezi toga - da li po te uputnice idem doktorici opće prakse ili kod ginekologice (idem kod privatnika, pa zato nisam sigurna u ovaj dio)?
Dobrodosle nove trudnice i urednu trudnocu zelim :)
Cure mene vec danima ne bole bas grudi, cak imam osjecaj da nisu tako napete kao prije vec da su puno mekanije. Sutra mi je tocno 9. Tjedan, 1. Ultrazvuk odlican, plod se razvija srceko je kucalo ali mene drzi taj neki strah...citam forume, google, clanke, neki kazu da je sasvim normalno a neki kazu da im je prestanak bolnih grudi bio pocetak spontanog pobacaja ili znak da se plod ne razvija kako treba. Ne znam sto da radim, drugi mi je ultrazvuk tek za 12 dana, do onda cu prosvikat...sto vi mislite, ima li ili je imao ko slicna iskustva?
Mc zgb - dobrodosla i cestitam, po uputnice kod socijalne ginekologice. Privatnik napise kaj sve trebas a ona ti po njegovoj preporuci sve to izda. :)
🧔39
👧31
Felicita - ja mislim da je sve ok. Citala sam da puno cura jedan dan bole drugi ne i tako.. mislim da se ne moras zabrinjavati oko toga uopce. Nas veliki problem je google. 😄 ginekolog kaze sve je savrseno, ali neee.. mi moramo jos istrazivati. Heheh.. sigurna sam da ti je i dalje sve savrseno. 🤗
🧔39
👧31
Glupoi google...to kad procitam onda se jos vise unervozim. Al mene ne bole bas vec 5- 6 dana, a vcrs imam osjecaj ko da su splasnule, nisu bas onako tvrde. Sto nemamo doma ultrazvuk da mozemo kad hocemo pogledati jer sve u redu, a ne uvijek cekat t preglede...joj, samo da je sve u redu...
Curke, da li se ste se vec pocele mazati nekakvim kremicama protiv strija i ako da kojima?
Da ja od biobaze mama al ne cesto
Dobrodosle 😉 skolsku trudnocu vam zelim ☺ i meni grudi bole pa nebole kako kada vise su me svrbile jer su naglo buknule nego sta su me bolile,,misli samo pozitivno
Sortiraj odgovore
Najstariji