Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jana35
    02. Travanj 2019. 15:52

Aurora87

Curke, meni prijateljica bas danas spomenula kako se usisavanje ne preporuca trudnicama zbog vibracija…njoj je to rekla legica kojoj su to rekla 2 ginekologa. Znate li vi stogod o tome? Meni moj gin nije nista spominjao a covjek je bas detaljan. Gore mi je prati pod s onim cudom na teleskop nego usisavati. To vise ni ne radim jer su me zadnji put jako zaboljela leđa i trbuh.

Ja sam isto čula od cura koje su bile na mpo da se usisavanje ne preporuča u trudnoći.
    Ja sam si olaksala, kupili smo IRobot i on usisava umjesto mene 😂 

Julie
    02. Travanj 2019. 15:57

Aurora87

Curke, meni prijateljica bas danas spomenula kako se usisavanje ne preporuca trudnicama zbog vibracija…njoj je to rekla legica kojoj su to rekla 2 ginekologa. Znate li vi stogod o tome? Meni moj gin nije nista spominjao a covjek je bas detaljan. Gore mi je prati pod s onim cudom na teleskop nego usisavati. To vise ni ne radim jer su me zadnji put jako zaboljela leđa i trbuh.

Ja nisam cula za to, ali dok usisavam i opere pod sto je sad rijetko jer podjeli o dragi i ja, ali ugl ubise me leda

02. Travanj 2019. 16:27

lala3

ayla

Dobro ste mi dale ideju da i ja pocmem vjezbati jer isto imam problema s ledima sad me jos i ne bole al kad bebac poraste treat ce to nositi…mene evo prehlada uhvatila,sinusi se odcepili sve boli uzas jedan a taman sam mislila da ce me to sve lipo mimoici al jbg..ima li koja savjet kako da se sta prije rjesim prehlade uzela sam samo pastile za grlo i aqua maris za nos i pijem caj s limunom i medom..

Ja sam skoro imala probleme sa sinusima i pored fizioloske i cajeva i svega, problem je i dalje bio tu, tako da sam dobila savjet da "naparim sinuse" cajem od kamilice 😁.. napravis malo jaci caj od kamilice, onako vrelog dok se puno isparava prelijes u neku posudu, stavis peskir na glavu, da para ne izlazi okolo i nagnes se iznad posude. Ostanes tako dok ima pare i konstantno udisi na nos, ne na usta.. eto meni je to stvarno pomoglo, dva-tri puta sam to uradila i stvarno je bilo poboljsanje.. 😘

Bas cu pokusati i to..

• renata.koscec
    02. Travanj 2019. 16:54

Aurora87

Ja usisavam na rate…umorim se pa malo legnem ili sjednem. I ne boli me nista. Ali bome od brisanja podova me bole leđa. Ma mene stalno bole leđa, i dok spavam. Ali sam pitala zbog "vibracija"..to valjda bebu uznemiri ili sta? MM je usisavao dok sam mirovala, ali ja vise volim kad ja to odradim

Ako mm usisava, to bude tako pobrljano da mi je muka, vec sam razmisljala da uzmem nekoga da.dodje jednom tjedno. Neke zene mi vele da ima cistacica koje traze 25 kn po satu pa neka 50 kn tjedno dam, isplati se.

• renata.koscec
    02. Travanj 2019. 16:55

jana35

Aurora87

Ja sam isto čula od cura koje su bile na mpo da se usisavanje ne preporuča u trudnoći.

Koliko dodje iRobot?

Angelina
    02. Travanj 2019. 18:03

Ja danas bila na pregledu, sve je u redu, danas radila UZV prvi put preko trbuha. Beba se razvija kako treba i saznali smo da je curkaaaa 😁 jos uvijek si to uzimam s nekom rezervom, ali sam bas sretna cijeli dan kao da sam ponovno saznala da sam trudna, hihi
    Sto se usisavanja tice, ja iskreno ne vjerujem bas u te vibracije i to radim normalno nekoliko puta tjedno kao i brisanje poda, bez obzira sto me poslije bole leda. Ne znam sto bi se moralo dogoditi da moj dragi to preuzme na sebe (a i bolje 😆)
    Julie, molim te i neke detalje oko kupljenih kolica kad ih doma probas, mene isto takva ili neka slicna zanimaju pa bih htjela znati iz prve ruke (jesu jako teska, jesu velika kad se sklope, jel AS bar izgleda koliko toliko ok?)

• samy_lo
    02. Travanj 2019. 18:26

Ja imam problem sa donjim dijelom ledja,i pola straznjice,jako me boli,i koci tako da jako sporo hodam.Danas sam pravila pite i jedva se pomjeram.

• samy_lo
    02. Travanj 2019. 18:31
    Ko voli zeljanicu :)
    Ko voli zeljanicu :)

Julie
    02. Travanj 2019. 18:59

Angelina bravo za bebicu, ja jedva čekam saznati spol. Kolica smo probali sklopiti i ostalo, u principu je sve na klik, kotači se mogu okretati za 360, a prednji se mogu i zakočiti da se ne okreću, također se kotači skidaju na gumbić ukoliko je potrebno u gepeku i od gela su tako da nema bušenja, imaju 4 amortizera, kolica su veća malo iako na slici ne izgledaju, jaje izgleda ok i može do 13 kg sto je malo bolje jer dosta njih može do 9 kg. Rama je aluminijska, jako ih je lako gurati. Ručka je podesiva na 3 visine ukoliko kolica gura niza ili visoka osoba. Ne znam sto te još zanima pa eto pitaj slobodno. Samy nemoj u ranu ženo, oci mi ispale, obožavam burek i sve pite. Mljac, sad sam gladna 😍😍😍😍

jana35
    02. Travanj 2019. 19:10

renata.koscec

jana35

Aurora87

Koliko dodje iRobot?

Taj model kojeg smo mi kupili dođe 1600 kn. Nije mi zao mi kune jer imam dvije macke u kući i zbilja počisti sveee.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.