Dobro ste mi dale ideju da i ja pocmem vjezbati jer isto imam problema s ledima sad me jos i ne bole al kad bebac poraste treat ce to nositi…mene evo prehlada uhvatila,sinusi se odcepili sve boli uzas jedan a taman sam mislila da ce me to sve lipo mimoici al jbg..ima li koja savjet kako da se sta prije rjesim prehlade uzela sam samo pastile za grlo i aqua maris za nos i pijem caj s limunom i medom..
Meni bude bolje u nosu kad ispirem sinuse fiziolskom, iako nije bas najugodnije...
Stanes iznad kade/umuvaonika, umes spricu (barem 20 ml) i naglo strcnes u jednu nosnicu, trebalo bi curiti na drugu. I tako par puta.
Ili nabavis onu "trubicu" bas za to. Imas na internetu videa hrpu...
Dobro ste mi dale ideju da i ja pocmem vjezbati jer isto imam problema s ledima sad me jos i ne bole al kad bebac poraste treat ce to nositi…mene evo prehlada uhvatila,sinusi se odcepili sve boli uzas jedan a taman sam mislila da ce me to sve lipo mimoici al jbg..ima li koja savjet kako da se sta prije rjesim prehlade uzela sam samo pastile za grlo i aqua maris za nos i pijem caj s limunom i medom..
Meni bude bolje u nosu kad ispirem sinuse fiziolskom, iako nije bas najugodnije…
Stanes iznad kade/umuvaonika, umes spricu (barem 20 ml) i naglo strcnes u jednu nosnicu, trebalo bi curiti na drugu. I tako par puta.
Ili nabavis onu "trubicu" bas za to. Imas na internetu videa hrpu…
Budem pogledala kako to ide..hvala
Ja pretpostavljam da je maternica jos u zdjelici i da nebi trebala imati trudnicki trbuh, ali bas mi je ogroman. Em imam viska kila opcenito, em sam se zdebljala zadnjih mjesec dana jos sam i sva napuhnuta. Jucer srela poznanicu, kaze pa nije se tvoj muz ni pohvalio, e sad neznam u kom smjeru je to islo, jel sto sam dosla tu ili sto imam stomak. Samo sam izignorirala 😂
Zadnji put sam jako rano pocela nositi trudnice hlace, a mislim da cu i sada. Malo mi je bed jer uskoro pocinjem raditi, a sve mi malo 🙈 Al dobro, budem im brzo rekla
Jel kupovao netko vec trudnicku odjecu? Ja sam zadnji put nesto u lidlu, nesto u h&m i nesto sam s asosa narucivala, al tu se nisam bas usrecila. Vidim da i c&a ima online, mislim da budem probala nesto i od tamo uzeti.
Julie koja kolica ste uzeli? I mi smo ih kupili tako nekako, mozda i ranije jer su bila jako snizena ta koja smo htjeli. I na sajmu u 11 mjesecu sam svasta nakupovala (tetre, rucnike, izdajalicu, dekice…), a termin mi bio sredina 4.
Vjezbe ne radim, trebala bih al eto, prije svega manjak volje, a onda i vremena. Ali nosim utegić od 10 kg okolo 😀
Ja sam ti htjela malo elegantnija, gledala sam u Happy storksu i na kraju naisla na ducan u Hr Big baby sa istim kolicima ali cijenom nizom za 1000-2000 kn s obzirom da cesto imaju akcije. Model je Moretti 3u1, inace su 4000 kn a mi ih dobili za 3000 tak da sam prezadovoljna
Ja sam se narucila za pregled u cetvrtak,nadam se da ce biti sve ok sa bebicom.
Imala neko da danas ima pregled?
Jako je lijepo vrijeme,ali.mene glava boli,malog evo uspavljujem,pa onda moram da pripremim za zeljanicu i da zakuham hljeb,da rasporedim gardarobu po ormarima.I mislila sam ocistiti frizider ako uspijem.
Da mi je netko pricao da ce mi nedostajati kucanski poslovi, peglanje robe rekla bi mu da je lud al iz perspektive "horizontala" sve djeluje zabavnije od lezanja 🤣🤣.
Sutra idem na uzv, molim Boga da je sve ok i da se hematom povukao
Da mi je netko pricao da ce mi nedostajati kucanski poslovi, peglanje robe rekla bi mu da je lud al iz perspektive "horizontala" sve djeluje zabavnije od lezanja 🤣🤣.
Sretno Luce 🥰
Javi kako je proslo 😉
Da bude sve u redu :)
Ja sam sa prvom trudnocom bila u stanju sve ocistit za sat vremena,i imala sam dosta energije,a sada bi samo sjedila i blejala u telefon
Ja sam skoro imala probleme sa sinusima i pored fizioloske i cajeva i svega, problem je i dalje bio tu, tako da sam dobila savjet da "naparim sinuse" cajem od kamilice 😁.. napravis malo jaci caj od kamilice, onako vrelog dok se puno isparava prelijes u neku posudu, stavis peskir na glavu, da para ne izlazi okolo i nagnes se iznad posude. Ostanes tako dok ima pare i konstantno udisi na nos, ne na usta.. eto meni je to stvarno pomoglo, dva-tri puta sam to uradila i stvarno je bilo poboljsanje.. 😘
Frajla, meni kazu narastao masalah, a ja prvo kontam stomak 😄, a oni komentarisu mog malog od dvije godine 😄..
Da bude sve u redu :)
Ja sam sa prvom trudnocom bila u stanju sve ocistit za sat vremena,i imala sam dosta energije,a sada bi samo sjedila i blejala u telefon
Tako i ja, jos sam tjedan dana prije poroda prala prozore, sad sam sva trula, danas sam pobrljala sa usisavacem, otisla u ducan, napravila rucak i krepavam a za pat minuta moram po malu u vrtic pa u park s njom
Sortiraj odgovore
Najstariji