Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    02. Travanj 2019. 12:04

ayla

Dobro ste mi dale ideju da i ja pocmem vjezbati jer isto imam problema s ledima sad me jos i ne bole al kad bebac poraste treat ce to nositi…mene evo prehlada uhvatila,sinusi se odcepili sve boli uzas jedan a taman sam mislila da ce me to sve lipo mimoici al jbg..ima li koja savjet kako da se sta prije rjesim prehlade uzela sam samo pastile za grlo i aqua maris za nos i pijem caj s limunom i medom..

Meni bude bolje u nosu kad ispirem sinuse fiziolskom, iako nije bas najugodnije...
    Stanes iznad kade/umuvaonika, umes spricu (barem 20 ml) i naglo strcnes u jednu nosnicu, trebalo bi curiti na drugu. I tako par puta.
    Ili nabavis onu "trubicu" bas za to. Imas na internetu videa hrpu...

02. Travanj 2019. 12:07

Frajla

ayla

Dobro ste mi dale ideju da i ja pocmem vjezbati jer isto imam problema s ledima sad me jos i ne bole al kad bebac poraste treat ce to nositi…mene evo prehlada uhvatila,sinusi se odcepili sve boli uzas jedan a taman sam mislila da ce me to sve lipo mimoici al jbg..ima li koja savjet kako da se sta prije rjesim prehlade uzela sam samo pastile za grlo i aqua maris za nos i pijem caj s limunom i medom..

Meni bude bolje u nosu kad ispirem sinuse fiziolskom, iako nije bas najugodnije…
    Stanes iznad kade/umuvaonika, umes spricu (barem 20 ml) i naglo strcnes u jednu nosnicu, trebalo bi curiti na drugu. I tako par puta.
    Ili nabavis onu "trubicu" bas za to. Imas na internetu videa hrpu…

Budem pogledala kako to ide..hvala 

Julie
    02. Travanj 2019. 13:07

Frajla

Ja pretpostavljam da je maternica jos u zdjelici i da nebi trebala imati trudnicki trbuh, ali bas mi je ogroman. Em imam viska kila opcenito, em sam se zdebljala zadnjih mjesec dana jos sam i sva napuhnuta. Jucer srela poznanicu, kaze pa nije se tvoj muz ni pohvalio, e sad neznam u kom smjeru je to islo, jel sto sam dosla tu ili sto imam stomak. Samo sam izignorirala 😂
    Zadnji put sam jako rano pocela nositi trudnice hlace, a mislim da cu i sada. Malo mi je bed jer uskoro pocinjem raditi, a sve mi malo 🙈 Al dobro, budem im brzo rekla
    Jel kupovao netko vec trudnicku odjecu? Ja sam zadnji put nesto u lidlu, nesto u h&m i nesto sam s asosa narucivala, al tu se nisam bas usrecila. Vidim da i c&a ima online, mislim da budem probala nesto i od tamo uzeti.
    Julie koja kolica ste uzeli? I mi smo ih kupili tako nekako, mozda i ranije jer su bila jako snizena ta koja smo htjeli. I na sajmu u 11 mjesecu sam svasta nakupovala (tetre, rucnike, izdajalicu, dekice…), a termin mi bio sredina 4.
    Vjezbe ne radim, trebala bih al eto, prije svega manjak volje, a onda i vremena. Ali nosim utegić od 10 kg okolo 😀

Ja sam ti htjela malo elegantnija, gledala sam u Happy storksu i na kraju naisla na ducan u Hr Big baby sa istim kolicima ali cijenom nizom za 1000-2000 kn s obzirom da cesto imaju akcije. Model je Moretti 3u1, inace su 4000 kn a mi ih dobili za 3000 tak da sam prezadovoljna

• samy_lo
    02. Travanj 2019. 13:29

Ja sam se narucila za pregled u cetvrtak,nadam se da ce biti sve ok sa bebicom.
    Imala neko da danas ima pregled? 
    Jako je lijepo vrijeme,ali.mene glava boli,malog evo uspavljujem,pa onda moram da pripremim za zeljanicu i da zakuham hljeb,da rasporedim gardarobu po ormarima.I mislila sam ocistiti frizider ako uspijem.

luce35
    02. Travanj 2019. 13:33

Da mi je netko pricao da ce mi nedostajati kucanski poslovi, peglanje robe rekla bi mu da je lud al iz perspektive "horizontala" sve djeluje zabavnije od lezanja 🤣🤣.
    Sutra idem na uzv, molim Boga da je sve ok i da se hematom povukao

• Pikulica19
    02. Travanj 2019. 13:44

luce35

Da mi je netko pricao da ce mi nedostajati kucanski poslovi, peglanje robe rekla bi mu da je lud al iz perspektive "horizontala" sve djeluje zabavnije od lezanja 🤣🤣.

Sretno Luce 🥰
    Javi kako je proslo 😉

• samy_lo
    02. Travanj 2019. 13:48

luce35

Da bude sve u redu :)
    Ja sam sa prvom trudnocom bila u stanju sve ocistit za sat vremena,i imala sam dosta energije,a sada bi samo sjedila i blejala u telefon

lala3
    02. Travanj 2019. 14:36

ayla

Ja sam skoro imala probleme sa sinusima i pored fizioloske i cajeva i svega, problem je i dalje bio tu, tako da sam dobila savjet da "naparim sinuse" cajem od kamilice 😁.. napravis malo jaci caj od kamilice, onako vrelog dok se puno isparava prelijes u neku posudu, stavis peskir na glavu, da para ne izlazi okolo i nagnes se iznad posude. Ostanes tako dok ima pare i konstantno udisi na nos, ne na usta.. eto meni je to stvarno pomoglo, dva-tri puta sam to uradila i stvarno je bilo poboljsanje.. 😘

lala3
    02. Travanj 2019. 15:08

Frajla, meni kazu narastao masalah, a ja prvo kontam stomak 😄, a oni komentarisu mog malog od dvije godine 😄.. 

• renata.koscec
    02. Travanj 2019. 15:12

samy_lo

luce35

Da bude sve u redu :)
    Ja sam sa prvom trudnocom bila u stanju sve ocistit za sat vremena,i imala sam dosta energije,a sada bi samo sjedila i blejala u telefon

Tako i ja, jos sam tjedan dana prije poroda prala prozore, sad sam sva trula, danas sam pobrljala sa usisavacem, otisla u ducan, napravila rucak i krepavam a za pat minuta moram po malu u vrtic pa u park s njom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.