Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nopobo
    02. Travanj 2019. 08:16

Cure kakvo je stanje s trbuščićima? Mene već neki strah počeo hvatati, sad sam već 15+4 a trbuh se nazire tek stvarno minimalno, kaže dragi da izgledam kao da sam malo bolji ručak pojela :D 

luce35
    02. Travanj 2019. 08:20

Kod mene je jos rano za trudnicki trbuscic ali imam ja dobru zalihu od ranije 🤣🤣

mc_zgb
    02. Travanj 2019. 09:25

Ja kako sam mršava, već mi se dosta vidi bušica. I baš me veseli to  I muža isto, onda me navečer mazi po trbuhu, to je baš neki lijepi osjećaj. 

jana35
    02. Travanj 2019. 09:51

Cestitam svima na divnim vijestima, nema lijepseg osjećaja nego kad vidis bebu na uzv i kad ginekolog potvrdi urednu trudnoću. Zbilja brzo prolaze tjedni, mi smo jučer navrsili 16 tjedana. Mucnine su me zatvorile u kuću od 7.1. nisam izasla nigdje osim na pregled i sad sam konačno dosla k sebi. Trbuh se vidi, nekako mi je preko noći narastao i čak ljudi primjećuju i nikad nisam bila ponosnija! Ono kaj me sad muci je to da nemam kaj obuči , sve mi je premalo. 
    Nekako imam punoo energije, rasturam doma po generalkama ali bole me leđa i pišanje svako malo.Bradavice me bole uzasno i cak sam primjetila kolostrum. Ali nemogu ja bez da me nesto muči.
    Prosli put na pregledu mi je gin rekao nek počinjem raditi vježbe za trudnice, morat ću pod hitno jer trebat ću nositi tu tezinu a problem s kičmom imam od prije...
    .

mc_zgb
    02. Travanj 2019. 09:57

jana35

Cestitam svima na divnim vijestima, nema lijepseg osjećaja nego kad vidis bebu na uzv i kad ginekolog potvrdi urednu trudnoću. Zbilja brzo prolaze tjedni, mi smo jučer navrsili 16 tjedana. Mucnine su me zatvorile u kuću od 7.1. nisam izasla nigdje osim na pregled i sad sam konačno dosla k sebi. Trbuh se vidi, nekako mi je preko noći narastao i čak ljudi primjećuju i nikad nisam bila ponosnija! Ono kaj me sad muci je to da nemam kaj obuči , sve mi je premalo.
    Nekako imam punoo energije, rasturam doma po generalkama ali bole me leđa i pišanje svako malo.Bradavice me bole uzasno i cak sam primjetila kolostrum. Ali nemogu ja bez da me nesto muči.
    Prosli put na pregledu mi je gin rekao nek počinjem raditi vježbe za trudnice, morat ću pod hitno jer trebat ću nositi tu tezinu a problem s kičmom imam od prije…
    .

Jel imaš neke vježbe za kičmu možda? Ja bih trebala isto početi s vježbama, jer me križa općenito bole a sad lagano i išijas osjećam od ovog divnog posla i konstantnog sjedenja. 

Julie
    02. Travanj 2019. 10:03

Dobro jutro svima. Evo ja sam bila nocas budna od pol 4 kad sam se produbila za wc  pa do 7 i spavala onda od 7 do pol 10. Izmori me ovo 😂 Renata super vijesti, sad samo lagano. Svi se necega bojimo sad na pocetku i mislim da je to neizbježno. Moja busica se sad vec kuzi, onak vele mi nisi debela niti je trbuh velik nego je bas okruglasti i lici na trudnicki sto mi je super. Ponosna sam na busicu i rado ju nosim.  😍 Nego dragi i ja smo jucer isli gledati kolica i naisli na jedna mrak, bas su nam se svidjela i kak je moja mama rekla da ce kupitikolica za bebicu da samo izaberemo sto god i navalila da ih uzmemo sad, tako da nam kolica stizu sutra. Jos su bila na nekoj promotivnoj cijeni. Mozda je malo rano, al mama nije odustala. Ionako smo planirali uzeti neutralnu boju pa nam je svejedno radi spola i imamo ih gdje drzati dok beba ne dode. 

jana35
    02. Travanj 2019. 10:10

mc_zgb

jana35

Prosli put na pregledu mi je gin rekao nek počinjem raditi vježbe za trudnice, morat ću pod hitno jer trebat ću nositi tu tezinu a problem s kičmom imam od prije…
    .

Jel imaš neke vježbe za kičmu možda? Ja bih trebala isto početi s vježbama, jer me križa općenito bole a sad lagano i išijas osjećam od ovog divnog posla i konstantnog sjedenja.

Nemam 😀 od jutra trazim po netu neke vjezbice, rekao mi ginić neka si nađem vjezbe na internetu. Uzasno sam lijena za vjezbanje ali nesto ću danas naći i onda počinjemo!!!!!

mc_zgb
    02. Travanj 2019. 11:13

jana35

Nemam 😀 od jutra trazim po netu neke vjezbice, rekao mi ginić neka si nađem vjezbe na internetu. Uzasno sam lijena za vjezbanje ali nesto ću danas naći i onda počinjemo!!!!!

hehe super, može  ja sam si isto lijena ali stvarno moram početi, jer se neću moć pomaknut kad trbuh naraste.. još sada, kako smo u renovacijama i živimo kod mojih, spavamo samo na madracu na podu, tako da nije lako ustat se svako jutro 

Frajla
    02. Travanj 2019. 11:26

Ja pretpostavljam da je maternica jos u zdjelici i da nebi trebala imati trudnicki trbuh, ali bas mi je ogroman. Em imam viska kila opcenito, em sam se zdebljala zadnjih mjesec dana jos sam i sva napuhnuta. Jucer srela poznanicu, kaze pa nije se tvoj muz ni pohvalio, e sad neznam u kom smjeru je to islo, jel sto sam dosla tu ili sto imam stomak. Samo sam izignorirala 😂
    Zadnji put sam jako rano pocela nositi trudnice hlace, a mislim da cu i sada. Malo mi je bed jer uskoro pocinjem raditi, a sve mi malo 🙈 Al dobro, budem im brzo rekla
    Jel kupovao netko vec trudnicku odjecu? Ja sam zadnji put nesto u lidlu, nesto u h&m i nesto sam s asosa narucivala, al tu se nisam bas usrecila. Vidim da i c&a ima online, mislim da budem probala nesto i od tamo uzeti.
    Julie koja kolica ste uzeli? I mi smo ih kupili tako nekako, mozda i ranije jer su bila jako snizena ta koja smo htjeli. I na sajmu u 11 mjesecu sam svasta nakupovala (tetre, rucnike, izdajalicu, dekice...), a termin mi bio sredina 4.
    Vjezbe ne radim, trebala bih al eto, prije svega manjak volje, a onda i vremena. Ali nosim utegić od 10 kg okolo 😀

02. Travanj 2019. 12:00

Dobro ste mi dale ideju da i ja pocmem vjezbati jer isto imam problema s ledima sad me jos i ne bole al kad bebac poraste treat ce to nositi...mene evo prehlada uhvatila,sinusi se odcepili sve boli uzas jedan a taman sam mislila da ce me to sve lipo mimoici al jbg..ima li koja savjet kako da se sta prije rjesim prehlade uzela sam samo pastile za grlo i aqua maris za nos i pijem caj s limunom i medom.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.