Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Listopad 2019. 00:31

ayla

Manich kakvoj to brasno i mljeko 🥺 ja sam in the šok i kakvoj to ako se bude deralo pa svaka beba place, mada ja svojoj nedam govorim joj da je ruzna kad place i da cure ne placu 😂😂

Ti neznas za tooo? Pa sad sam ja u soku.. Daa.. Prije ti nije kao bilo ovog zamjenskog mljeka sto danas kupis sto tvoja cura papa.. Nego su ti kad su djeca bila kao gladna jer mama nema mljeka dosta onda su pravili djeci u bocicu to... Znaci malu kasiku brasna stave kao preprzit u posudu i onda to zaliju mljekom pretpostavljam kravljim mljekom koje bebe NE SMIJU konzumirat neznam koliko dugo i to sipaju u bocicu i s tim su nadohranjivali bebe.. 😱😱😱😱 Rekla meni mama i ti si to jela i sta ti fali... 😂😒 Pa to za plakanje ona valjda misli da ako djete place da nije sito sta ja znam sta je ona mislila s tim.. 

• Kengurica
    01. Listopad 2019. 00:35

Ona je bas bas sa sela, cca 14km od Gračaca i to malogsela pa sumnjam da ste susjede :) Jako su mi ličani simpatični govorom. Mislim i kao ljudi, al to je pak tesko generalizirati. I LSŽ je bome prostrana i jako lijepa. 

01. Listopad 2019. 00:38

Manich

ayla

Manich kakvoj to brasno i mljeko 🥺 ja sam in the šok i kakvoj to ako se bude deralo pa svaka beba place, mada ja svojoj nedam govorim joj da je ruzna kad place i da cure ne placu 😂😂

Ti neznas za tooo? Pa sad sam ja u soku.. Daa.. Prije ti nije kao bilo ovog zamjenskog mljeka sto danas kupis sto tvoja cura papa.. Nego su ti kad su djeca bila kao gladna jer mama nema mljeka dosta onda su pravili djeci u bocicu to… Znaci malu kasiku brasna stave kao preprzit u posudu i onda to zaliju mljekom pretpostavljam kravljim mljekom koje bebe NE SMIJU konzumirat neznam koliko dugo i to sipaju u bocicu i s tim su nadohranjivali bebe.. 😱😱😱😱 Rekla meni mama i ti si to jela i sta ti fali… 😂😒 Pa to za plakanje ona valjda misli da ako djete place da nije sito sta ja znam sta je ona mislila s tim..

Moja majka je nas sviju dojila koliko znam i rekla je da je njoj mljeko curilo i bilo ga na izvoz, tako da to nisam nikad cula, pa najvjerojatnije da nije lose docim si ti pila a vidis da ti nije nis.. Ma neplace dite jer je gladno moja nekad iz dosade oce samo paznju.. Jedna cura mi je rekla kako je ona svojoj dici davala dukatovo mljeko nije ovo sto ja dajem a nije dojila uopce 

01. Listopad 2019. 00:38

Ayla  daaaa bosanci imaju poseban naglasak i stvarno fora ih bude slusat.. Sogor mi je bosanac i on bas fora prica imamo cak i jednu foru koju je on izvalio kad je bila prica o vockama nekim i ugl on ti pita nas : a jel nije bilo kruušaaakaaa? Ugl ta rijec je izletila iz njega tako tim razduzenim tonom i mi smo svi pali sa stolice od smjeha kak je on to pitao i od onda je to ostala neka nasa interna sala i to samo mi kuzimo i on naravno se skupa s nama zeza.. 

01. Listopad 2019. 00:43

Kengurica

Ona je bas bas sa sela, cca 14km od Gračaca i to malogsela pa sumnjam da ste susjede :) Jako su mi ličani simpatični govorom. Mislim i kao ljudi, al to je pak tesko generalizirati. I LSŽ je bome prostrana i jako lijepa.

Nisam ni ja daleko od sela 😂 a kud ide taj cca 14km prema Gospiću ili.. Nije da se hvalim ali smo dosta druzeljubivi prihvacamo svakoga nije nam nista bitno uvijek smo za komunikaciju 😂😁 ma ja ju obozavam 😊

01. Listopad 2019. 00:45

Manich

Ayla daaaa bosanci imaju poseban naglasak i stvarno fora ih bude slusat.. Sogor mi je bosanac i on bas fora prica imamo cak i jednu foru koju je on izvalio kad je bila prica o vockama nekim i ugl on ti pita nas : a jel nije bilo kruušaaakaaa? Ugl ta rijec je izletila iz njega tako tim razduzenim tonom i mi smo svi pali sa stolice od smjeha kak je on to pitao i od onda je to ostala neka nasa interna sala i to samo mi kuzimo i on naravno se skupa s nama zeza..

Ahahahaa legenda 😂😂😂 

• Kengurica
    01. Listopad 2019. 00:45

E Bruvno, sjetih se. 

01. Listopad 2019. 00:46

ayla

Manich

ayla

Ti neznas za tooo? Pa sad sam ja u soku.. Daa.. Prije ti nije kao bilo ovog zamjenskog mljeka sto danas kupis sto tvoja cura papa.. Nego su ti kad su djeca bila kao gladna jer mama nema mljeka dosta onda su pravili djeci u bocicu to… Znaci malu kasiku brasna stave kao preprzit u posudu i onda to zaliju mljekom pretpostavljam kravljim mljekom koje bebe NE SMIJU konzumirat neznam koliko dugo i to sipaju u bocicu i s tim su nadohranjivali bebe.. 😱😱😱😱 Rekla meni mama i ti si to jela i sta ti fali… 😂😒 Pa to za plakanje ona valjda misli da ako djete place da nije sito sta ja znam sta je ona mislila s tim..

Moja majka je nas sviju dojila koliko znam i rekla je da je njoj mljeko curilo i bilo ga na izvoz, tako da to nisam nikad cula, pa najvjerojatnije da nije lose docim si ti pila a vidis da ti nije nis.. Ma neplace dite jer je gladno moja nekad iz dosade oce samo paznju.. Jedna cura mi je rekla kako je ona svojoj dici davala dukatovo mljeko nije ovo sto ja dajem a nije dojila uopce

I moja mama je dojila nas troje ali ja sam najmanje sisala samo 3 mj jer je mama izgubila mljeko posto sam rodjenda 92 jbg rat je jos trajao i previse stresa joj je bilo i oslo mljeko..  A eto vidis nije mi nista al realno davati djetetu to sada kad imas dostupno toliko toga to je glupo.. I recimo one kasice silne okej mozda i budem kupovala ponekad ali zasto recimo cisto s tim hraniti bebe kad di recimo neki od nas mogu priustiti da kuci imaju svoju bastu i svoje povrce i da si doma pravis bebi domace kasice od kuhanog povrca i meseka.. Zar ne? Bolje prirodno nego kupit nesto sto ima hrpu konzervansa ili cega sve ne da bi moglo stajat u trgovinama koliko mjeseci prije nego se proda. 

01. Listopad 2019. 00:47

Kengurica

E Bruvno, sjetih se.

Nikad cula, nisam ja ovlen 😂

01. Listopad 2019. 00:52

ayla

Kengurica

E Bruvno, sjetih se.

Nikad cula, nisam ja ovlen 😂

Ayla tebi bebica ne spava pa si i ti budna ili spava ali ti i dalje 🦉? Hihi sad sam tek vidjela koliko je sati.. Ovo mi je rekord zadnjih dana.. Inace 23h i ja vec komirana.. Rekoh ja mene uhvatila ona energija koja dodje zadnji mj pred porod i sad ae samo trebam natjerat da odradim generalku u kuci.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.