Ugl vidim da je struka oko tog steznika podijeljena pa možda onda bolje da svatko odluci sam za sebe. Inače kao dok se krvari nije dobro jer potiče danje krvarenjes obzirom na pritisak koji stvara na tijelo. Sad ti znaj vise 🤪
Ugl vidim da je struka oko tog steznika podijeljena pa možda onda bolje da svatko odluci sam za sebe. Inače kao dok se krvari nije dobro jer potiče danje krvarenjes obzirom na pritisak koji stvara na tijelo. Sad ti znaj vise 🤪
Ma da, najgore se sikirati 😂
Ayla nek od.ebu u skokovima, nije vrijeme u kojem se jos svojom linijom trebas baviti. Samo ti uzivaj za svojom bebicim slatkom.
Ayla nek od.ebu u skokovima, nije vrijeme u kojem se jos svojom linijom trebas baviti. Samo ti uzivaj za svojom bebicim slatkom.
Ma to i radim, nemam ja kad drzati liniju 😂😂😂
Hvala :) cure koje ste rodile, kako.vam je bilo sa mokrenjem nakon poroda?
Prvoo, cestitaam 😀 ja sam mogla odmah kad su me odveli u tus, nakon 4,5 sati. Velika nuzda je bila problem, ako ne budes mogla u bolnici, nece te pustit kuci dok ne obavis, zato slazes da jesi 😂
To da...uspjela sam piskiti ali u tus mi ne daju jer kazu da sam preblijeda da cu se srusiti jer krvarim puno i dole mi je sve nateklo i imam edeme
Felicita, cestitam na bebici i zelim vam sto brzi oporavak🤗.
Meni su kateterom praznili mjehur negdje sat vremena prije izgona. Ja uooce nisam imala potrebu ici jer sam zadnje pila 11 sati ranije a to sam i kroz znoj valjda potrosila. I pitali jel mogu piskiti u posudu, ja reko ne, jos muz kaze kako bi kad nije pila vec satima. Mrak mi pao na oci kad sam vidjela kateter i uspjeli su nesto malo izvuci. A piskit sam ponovo isla kad su me ustali orvi out i odveli na tusiranje tako da sam ja to u tusu obavila. Kasnije nisam bas imala osjecaj da.moram na wc, isla sam bas rijetko. A velika nuzda…ja sam slagala da sam isla po Noeminom naputku😁 i obavika sam to cetvrti dan kod kuce. Eva q cepici su cudo jedno i nije mi jasno zasto to ne daju u bolnicama…tako brzo i bezbolno, bez tiskanja. Nastavim kasnije pisati, idemo se kupati🙂
Ajde nek me netko poslusao 😁 i ja slagala i odma kuci sve obavila bez problema. Tamo u bolnici nit se mozes zakljucat (bar i nasem wcu nije valjala brava), onda osluskujes oce se bebac izderat, pa hoce netko upast u wc. Pa nemas kave da te protjera, tako da je meni bilo lakse slagat nego bit u bolnici bezveze, a znala sam da sve funkcionira, samo mi treba privatnost 😅
Kengurica imam jer mi je tako brže za pisanje a često ne pregledam poruku neku piše i pošaljem 🙈
Meni su isto kateterom praznili mjehur
Sortiraj odgovore
Najstariji