Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Rujan 2019. 12:07

Evo DijMar malo cu napisati o svome bebiju kako ju ja od milja zovem, moj bebi je jako umiljat svi kad ju vide svi bi ju nosili sa sobom jer im je preslatka al meni je jos slađa kad me pogleda svojim malim okicama ja se stopim i premda sto mi nekad ide na zivce 😂 sam njen pogled ja zaboravim na to nasa rutina ti je takva da ujutro kad se probudi mora papati i moram ju presvuci i ide spavanje 3,4,5h kako kada ona to fino odspava a ja jedem popjem kafu, surfam ili jednostavno i ja spavam kao danas npr (zavrsila s inekcijama pa me susjeda vise nebudi u 8h 🙏) i nakon sto se bebi probudi ide papanje, presvlacenje i onda se nas dvi druzimo stavim ju sebi na krevet i onda ju ljubim i zera joj dizem zivce 😂😂 da ju malo umorim da more spavat poslje 😂 i tako se se druzimo po 2,3,4h kako kada i onda ona opet malo zaspi i poslje opet krecemo ispocetka papanje presvlacenje 😁 i sad je pocela nespavati puno pa od 6,7 do ponoci 1,2 se mi druzimo zera muz zera ja a i stavim ju u kindac i ona se sama zabavlja ili u boravak na neku pologu i ona promatra okolo uglavnom kod nas ide sve u krug 🤗

• ReginaP
    29. Rujan 2019. 12:26

Felicita, cestitam i zelim vam brz oporavak 🥰
    Sto se tice piskenja ja sam pila jako puno vode taj dan nakon poroda i bilo mi je malo tesko skuziti da trebam piskiti. Imala sam bocicu Jane s pipkom pa bi si polijevala dok piskim da me ne pece i da ranu isperem

29. Rujan 2019. 12:28

Jos da dodam, stavim ju sebi na krevet kad sam toliko iscrpljena i onda spavamo nas dvi jedna kraj druge i to mi nekad upali da ju uspavam al cim ju prebacim u krevet ona oci otvara al to izbjegavam da se ne nauci 

Frajla
    29. Rujan 2019. 12:30

Felicita cestitam 🥰

29. Rujan 2019. 12:32

irma123

Joj cirke nama su jutra katasrofa ne zeli spavat sam bi na ruke ja evo vec drugi dan za redom placem s njom.. sto se tice mokrenja mene je naterala sestra par sati nakon poroda da idem pisat nije tak strasno bilo nisam imala opce osjecaj da mi se piski al cim sam sjela sam pisala.. peklo me al nit sam pucana nit rezana. Vjerovatno sam napukla al nedovoljno za rezanje pa me to peklo. Meni je gore bilo veliku nuzdu obavit haha

Nemoj ju uciti na ruke sebi radis gore stavi ju na krevet pa se mazite kad beba poraste i kad bude teza kako ces ju onda nositi, ja i muz smo s ledima aufviderzen mi ako napravimo krivi pokret odma nas ukoci a i ti si pisala da te bole ruke tako da bolje pripazi na to 

Frajla
    29. Rujan 2019. 12:33

Samo da vas pozdravim, pa idem citati svoji 20 strana zaostataka....
    Jucer nist nisam stigla, mali je spavo ravno 40min, a ostatak dana cendro 🙄
    Nadam se da ce danas biti bolji dan

Frajla
    29. Rujan 2019. 12:36

ivana0907

Frajla

Evo mene s pregleda, sve ok s bebom, procjena 1,7 kg
    Kontrola opet za 2 tjedna 🙄
    I dobila doznake za porodiljni, iako ovaj put nisam ni pitala 🤣 (zadnji put pitala, pa je rekla sestra da mora biti u istom mjesecu 🤪)

hejj jek to nekk prosjek kilaze za ove tjedne ili?
    jel mjere odgovaraju tjednima?

Mislim da je, sve mjere na uzv su 31+nesto, a i aplikacija mi taman pise toliko
    Al nist to ne znaci, to su samo procjene, prije par tjedana je procjena bila 1,1 kg i to je za ono vrijeme bilo kao dosta vece 😏

Frajla
    29. Rujan 2019. 12:39

Kengurica

Juliehvala! Pa svakako mi pomazu savjeti. Ovo za mazanje recimo, znaci nije nuzno lanolin. Isla sam i ja na tecaj i ako stignem cu na neku grupu potpore za dojenje.
    Ivana ja mislim da je prosjek jer je moj na 31+4 1800g, a doktoe je rekao da je sav u prosjeku. Plus imas moguce odstupanje u gramima u mom slucaju preko 200g. I gore i dole.

Babylove je lanolin 😉
    Mislim da uz njihov u dm-u ima i biobaza

Frajla
    29. Rujan 2019. 12:44

MonaL.

luce35

Mona tko ti vodi porod, jel Bacic u smjeni il

Nije mi on bio,nije radio danas. Jutros dr. Marina i onaj što sliči na dr. Bačića. A popodne neka Antonela,krasna je i neki skroz skroz mladi ginekolog. On me porodio. Onako lip ko slika

Ajme sorry, ali evo umirem od smjeha 😂😂😂😂
    Svaka cast kak si sve vidila i zapamtila.
    Dok sam ja radala bila svi dva mlađa doktora u smjeni, obojica smeđe kose, meni to sve bilo isto. Zapravo sam tek sutradan skuzila da su dvojica, ja misla da stalno jedan te isti dolazi 🤪 i jos sam u nekom trenu pomislila je mutav, pa pito me to i maloprije 

Jules55
    29. Rujan 2019. 12:47

Na brzinu da čestitam novim mamama🤱💕
    Ne mogu toliko pratit više ali dođem bacit oko vidjeti kako se lista puni🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.